Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Za tiste, ki še vedno ni gledal ven Bitcoin tablo torkovi epizoda na Bitcoin walletsI predlagamo, da to storite pred branjem naprej. Za tiste, ki imajo do sedaj verjetno veste, da je najbolj varen način lahko shranite Bitcoins z uporabo strojne opreme denarnice.

Strojna oprema denarnice uporabo 2FA tako, da se za dostop do denarnico si dokazati svojo identiteto s kar imate vi (fizično denarnice) in nečim, kar poznate (v kodo PIN za denarnico). Če ste resni glede Bitcoin, kar potrebujete, da bi dobili denarnico strojne opreme, jaz osebno še 3 različne narave.

Danes sem hotel izkoristiti priložnost na seznam, ki mislim, da so najboljši Bitcoin strojne denarnice na trgu za 2017. Imejte v mislih, da so top 3 Bitcoin strojne opreme denarnice bom predstavila vse odličnih izdelkov. Razlika med 1., 2. In 3. Mesto je nekoliko manjša, kot boste videli kmalu.

# 1 - Ledger Nano S Bitcoin strojne denarnica

Pregledal sem Ledger Nano smrkelj dolgo nazaj in je bil popolnoma navdušen. Podjetje, ki se uporablja, da bi drugi tekač v strojni denarnice dirke Bitcoin je zdelo, da so se ujema, da je glavni nasprotnik trezor.

Nano Shas elegantno oblikovanje, intuitiven uporabniški vmesnik, široka podpora altcoins (Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) in kar je najpomembneje privlačno ceno. Trenutno Nano S prodaja za € 58, ki je okoli 63 $ zaradi česar je najbolj cenovno strojne denarnico iz zgornjega 3, kot tudi.

Podjetje (LedgerWallet) je bila približno dovolj dolgo, da bi pridobili spoštljiv ugled in v vseh odkritosti nisem mogel najti nič slabega za povedati o njihovih izdelkov. Čeprav sem testiral ta izdelek osebno, v trenutku, ko sem še vedno dejansko uporabo trezor. Glavni razlog za to je, ker je, ko sem začel z Bitcoin delniško knjigo Nano S ni bilo še okoli :)

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Ledger Nano S

# 2 - Trezor Bitcoin strojne denarnica

Moj osebni strojne denarnica je trezor. To je najstarejši strojne denarnico na trgu in verjetno najbolj uglednih ena kot dobro. Trezor ima lepo obliko, zelo enostavno razumeti uporabniški vmesnik in podpira Zcash, Dash in Ethereum poleg Bitcoin (ETH je podprto z zunanjim denarnico imenovano MyEtherWallet).

Cena na Trezor je nekoliko višja in je trenutno 99 $. Ne morem reči, da opravičuje višjo ceno kot Nano S in zanje je na 2. Mesto po mojem mnenju. Vendar, kot sem že omenil, da je to velik denarnico in si lahko tudi preberete moj popoln pregled nad tem tukaj.

Končno, je glavna prednost Trezor ima preko svojih konkurentov, je družba ugled. Eden od ustanoviteljev družbe je Marek "snežni brozgi" Palatinus, ki je ustvaril tudi prvo rudarsko bazen za Bitcoin (ustanovljena leta 2010).

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem Trezor

# 3 - KeepKey Bitcoin strojne denarnica

Prihajajo na 3. Mestu imamo Keepkey, je Bitcoin strojne denarnico z lepo, čeprav nekoliko veliko načrtovanja. Keepkey ima podobne lastnosti, trezor in Ledger Nano S, vendar pa obstaja nekaj razlogov, da bi bilo malo manj privlačen po mojem mnenju.

Prvič, denarnica je prevelika za izvedbo v žepu udobno. Velikost Keepkey denarnici je skoraj dvakrat v trezor ali Ledger Nano S (kot je razvidno na sliki zgoraj). Drugič, družba ni zgrajena dovolj ugled v skupnosti.

Dodatne stvari, ki me oklevajte o nakupu izdelka, so:

  • Sem napisal, da njihovih podpornih večkrat, vendar niso prejeli odgovora še ni
  • Njihov certifikat podpora stran SSL zdi neveljavna (glej tukaj)
  • Nekaj ​​slabih ocen iz zadnjih nekaj mesecev na Amazonseem na vprašanje zanesljivosti izdelkov

Na svetli strani, Keepkey podpira široko paleto altcoins vključno Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum in Dash. Keepkey trenutno prodaja za $ 99 podobnih trezor.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o Keepkey

Dodatne strojne denarnice Bitcoin na trgu

V zadnjih 2 letih sem raziskati tudi nekatere dodatne Bitcoin strojne opreme, denarnic, da ne bi s top 3 seznama, da bi rad, da jih omenil tukaj.

CoolWalletis kreditna kartica išče strojno denarnico, ki jo lahko nosite okoli v vašem pocket.My pregledu Coolwalletwas pozitivnega, pa je denarnica ni dobil dovolj marketshare, da mi je, da je stabilen izdelek razmisliti.

BitLoxis druge strojne denarnici sem pregledal, pa je bil v zgodnjih fazah, in nisem mogel dobiti, da deluje pravilno. Nisem vzeti še enkrat pogledal na izdelku od takrat (to je bilo že v začetku leta 2016) in je proizvod morda postali bolj prijazen do uporabnika.

Zaključek - Če ste resni glede CRYPTO, dobili denarnico strojne opreme

To ne more biti enostavnejši kot ta naslov. Ja, strojne denarnice stalo denarja in ne eno, kot je porabi denarja za stvari, ki jih lahko dobite brezplačno. Vendar je znesek varščine dobiš z denarnico strojne opreme je veliko bolj pomembno od $ 50- $ 100 boste plačali za nakup dejansko napravo.

Ne reči "to ne bo zgodilo, da me", ker ko cryptocurrency postane mainstream (in zdi se, kot da smo že tam precej hitro) bo veliko več primerov vdorov in kraje. Preverite, ali ste pripravljeni...

Sorodne novice


Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki