Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Pred približno 2 meseci sem naredil primerjavo med Trezor in Ledger Denarnica. Po uporabi svoj ledgerfor a ko sem mislil, da sem poiskati druge spletne preglede, ki jih Bitcoiners ki imajo v lasti tudi napravo. Šel sem skozi več Reddit delovnih mest in BitcoinTalk niti, tukaj je tisto, kar sem našel.

Uporabniki Reddit se zdi, da veliko ljubezni do Ledger

Ob dejal, da je predsednik uprave Ledger komentiral primerjavo pošti z navedbo:

Naš naslednji izdelek bo dodati NFC / ble (bluetooth) združljivost, in imajo vgrajen zaslon / tipkovnico, s kreditno kartico obliki velikost faktorja. Nato bomo dosegli maksimalno varnost s skupno uporabo vseprisotnost (Prvi prototipi se bodo predstavili na MWC Barceloni marca letos).

Nato sem našel post o pregledu Bitcoin Magazine za knjigo. Mnenja so v bistvu razdeljen ampak en uporabnik ujete mojo pozornost, saj je v bistvu edini lastnik tako Trezor in Ledger ob istem času. On reče:

Imam uporabljajo micelija. Sem lastnik tri Trezors in tri HW1 in dve knjigi denarnice nano. Po veliko poskusov za mojo osebno uporabo, sem se odločil, da gre za Greenbits s knjigo ali HW1. V IMHO so bolj stroškovno učinkovita praktična rešitev zdaj, ker moram preživeti svoje bitcoins z mojim telefonom povsod sem (seveda ponavadi sem držal knjigo v varne). Raje to rešitev za papir denarnice / micelija, ker ne želim, da se ukvarjajo z različnimi velikosti papirja denarnic in se ukvarjajo s spremembami.

Bitcoin Magazine članek je tudi zelo pozitivno o svojih izkušnjah s knjigo.

Pomanjkanje drugega zaslona za knjigo je še vedno problem.

Najbolj obsežen nit o dveh strojne denarnice je samo preprosto vprašanje - Trezor vs knjigo, ki vam je ljubše?

Spet razpravo vzbudila o tem, da ima Trezor zaslon, medtem ko se knjiga lahko seznanite z smartphonein da se zagotovi 2 faktorja preverjanje pristnosti (na voljo le za Android v tem trenutku). To pa še vedno ne boste razreši iz inicializacijo Ledger na 100% varen računalnik (kolikor sem razumel). Objava gre naprej in naprej in postane zelo "Razdražljiv" na neki točki. Splošni občutek je, da še vedno ni jasnega zmagovalca.

Obstajajo nekateri pomisleki, ki so zbrana v zvezi z varnostjo Ledger lahko ponudi brez drugega zaslona, ​​kot trezor, ampak po mojem mnenju so to pomembna le v skrajnih primerih. Tukaj je kratek video, ki ga Ledger o tem, kako namestiti napravo.

Povzetek in promo kodo

Lahko rečem iz lastnih izkušenj, da Ledgeris super izdelek. To je cenovno ugodna, dobro zasnovan in zdi se, da je večina spletna skupnost strinja, da kljub temu, da to ni tako varna, kot trezor, da je dovolj varno za njihove potrebe. Upajmo, da bodo nove knjige dejansko imajo vgrajen zaslon, ki bo dala še boljši izdelek.

Sem stik Ledger v zvezi že nekaj promo kode za naše bralce, ampak v trenutku, ko se ne dobavljajo koli, če spremembe karkoli bom prepričan, da vas posodobiti. Poskrbite, da se naročite na 99Bitcoins, tako da ne boste zamudili nobene posodobitve.

Ali ste lastnik Ledger denarnico? Če je tako, bi rad slišal vaše mnenje o tem, pa tudi v pripombah spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice