KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

V zadnjem letu ali tako sem prišel do pregleda dve Bitcoin strojne denarnice - TREZORand Ledger. Sem tudi ujema z njihovo glavo, da headand primerjavi razlike, vendar pa je danes nov konkurent je vstopil v areno.

KeepKeyis najnovejši kripto strojne denarnico. In rečem Crypto strojne denarnico in ne Bitcoin strojne opreme denarnice, ker očitno KeepKey podpira Bitcoin, Testnet, Litecoin, Namecoin, Dogecoin in Dash (čeprav v tem trenutku vmesnik Chrome podpira samo Bitcoin).

Si lahko ogledate celoten video intro za Keepkey tukaj.

Iz škatle lep dizajn

Prva stvar, ki jo boste opazili, ko boste dobili KeepKey je, kako vznemirljivo je celoten Unboxing proces. Lahko povem, da je bilo veliko misli dati v embalažo in produktno oblikovanje. Škatla prihaja z KeepKey pečatom, ki kaže, da je nihče ne odpre pred vami, kar pomeni, da je naprava varna.

Če primerjamo to TREZORor Ledger'spackaging samodejno občutek, da ste v drugi ligi, tako rekoč. Vsebina škatle vključuje strojno denarnico KeepKey, kabel USB za povezavo KeepKey denarnico z računalnikom, kartice za pisanje obnovitev kazen na njej in lepo usnjeno torbico, da to kartico v.

Začetek je preprost in enostaven

Tako kot druge strojne opreme, denarnice, da ne bo veliko, da bi začeli z KeepKey, boste morali prenesti dve kromirane aplikacije (eno za generiranje denarnico in eno za povezovanje KeepKey skozi Chrome) in že ste na dobri poti.

Morda se sliši neumno, ampak elegantno obliko KeepKey in kul digitalne animacije naredi izkušnje pri uporabi se počutim veliko bolje kot druge strojne opreme denarnice. Naprava tudi sama počuti veliko bolj trpežne.

Čeprav ne boste mogli hoditi okoli z njim udobno v žepu, kot trezor ali Ledger, morate vedeti, da je to strojno opremo denarnico, ki se uporablja za shranjevanje velike količine Bitcoin - zakaj bi si želeli, da hodi okrog z njim na prvem mestu.

Naprava uporablja enako 2. Zaščito zaslona, ​​ki Trezor uporablja, zaradi česar je bolj varna za pritiske tipk vohunil. Uporabniški vmesnik denarnici Chrome je preprosta in intuitivna.

Tukaj je video vodič o tem, kako vzpostaviti Keepkey.

KeepKey ima vse "standardne" funkcije Bitcoin strojne denarnico kot Posodobitve, brez zahteve združljivosti OS, podpisovanje sporočil, okrevanje naprave in še več. FAQ pageof denarnici precej pokriva vse funkcije in tudi v trenutku, ko navaja, da je KeepKey združljiv z Trezor v1.3.3.

Toda vsak izdelek ima svoje slabosti

KeepKey zdi kot zelo trden proizvod, vendar kot poljudnem uporabnika ne bom ga samo še uporablja. Razlog je, da KeepKey kot družba še ni zaslužil dovolj "ugled točke", po mojem mnenju. V tem trenutku sem osebno uporabo TREZORas mojo strojno denarnico, in to predvsem zato, ker so dobila dovolj pozitivne povratne informacije tvorijo Bitcoin skupnosti. Tudi jaz poznam ljudi, ki vodijo podjetja in jim zaupate.

Kot nekdo, ki je ne-tehnične in ne morejo kopati globoko v posvetimo podrobnostim, da je pomembno, da vidim, da so najpametnejši ljudje v sobi odobri izdelek.

Seveda KeepKey je open source in vsakdo, ki želi, da se lahko bere kode, ampak jaz res ne vem, kako brati odprto kodo in dvomim, da so mnogi ljudje dejansko šli skozi to. Torej, v tem trenutku bom čakala, da vidim, kako skupnost reagira v družbi pred prenosom svoje Bitcoins za denarnico KeepKey je.

Nenazadnje, cena KeepKey je bilo včasih več kot cena 2x Trezor in bolj kot cene 7x Ledger je. Ko je pravkar prišel ven je bil po ceni $ 239 pa v zadnjem času cena je zdaj padla na 99 $. Zdaj Keepkey je res zelo dobra alternativa Trezor ali Ledger.

KeepKey lahko kupite prek websitewith družbe Bitcoin / Paypal ali prek Amazon.

Zaključek - Velika izdelkov po zelo ugodni ceni

Fantje na KeepKey naredil veliko delo pri ustvarjanju lepo oblikovana, uporabniku prijazen Bitcoin strojne denarnico. Če vas ne moti velikost proizvoda, to je kul izdelek lasti. Osebno bom počakati še nekaj časa, dokler ne začnem prenos svoje Bitcoins za KeepKey ampak to nima nič opraviti s samim izdelkom, to je bolj za ugled stvari.

Če ste že lastnik KeepKey ali katere koli druge strojne opreme denarnico, rad bi slišal vaše izkušnje z njo ali odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imate v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel