Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

IMPORTNAT: na 10. Junij 2017 so poročali o varnostni napaki v zvezi z Jaxx. Čas Jaxx je bil obveščen o tem pa se ne izvaja popraviti še. Predlagam, da se prepreči Jaxxuntil to obravnava.

Pred kratkim sem pregledal najboljše Ethereum denarnic aroundand naletela Jaxx- neodvisno Bitcoin denarnico, ki je na voljo za večino naprav (Windows, Apple in Linux namizja, Android in iOS mobilno in tablete, in Google Chrome in razširitev Firefox.)

Danes bi rad, da bi globlje pogledati v Jaxx in videli, kako se primerja z drugimi uspešnimi namiznih denarnice. Za ta pregled sem prenesli namizno različico Mac OS in različico iOS.

Spojler opozorilo - sem bil zelo navdušen.

Oblika je super, uporabniški vmesnik je neverjetno

Prva stvar, ki sem opazil o Jaxx je zasnova. Denarnico uporablja lepe, minimalistične črne zaslone, ki prinašajo enostavnost za uporabnika. Vendar to ni tisto, kar me je prodal za denarnico. Kaj je bilo res neverjetno po mojem mnenju je bil preprost vmesnik.

Tudi če ste popoln začetnik boste verjetno uspelo uporabiti Jaxx brez velikih težavah. Za namestitev je zelo preprosta in poteka uporaba je omejena na osnovah, kot so "poslali" / "sprejem" in spremembo vrste valut.

Z Bitcoin in cryptocurrencies taka tehnična predmet res potrebujejo to vrsto proizvodov, ki ne prestrašiti uporabnika proč.

Vendar pa je dejstvo, da je vmesnik minimalna ne pomeni, da Jaxx ne dobavlja uporabniku z naprednimi funkcijami. Ko boste kliknili na gumb "menu" (zgoraj desno), boste dobili vse vrste naprednih funkcij, vključno z:

  • Dodajanje / odstranjevanje drugačna podpora valuta
  • Uporaba različnih menjalnih tečajev
  • Nastavitev velikosti stroškov transakcij za hitrejši / počasnejši potrditve (glej sliko spodaj)
  • Prikaz zasebni ključ denarnice
  • Denarnica backup
  • Uvoz sredstva iz denarnice papirja
  • Nastavitev PIN varnostne

Te možnosti verjetno pokrivajo večino, če ne vseh funkcij sem ponavadi iščejo v denarnici. Prav vsak element prihaja z majhno orodje konico, ki pojasnjuje več o tem, tako da vam ni treba iti iskanje po spletu za pojasnila.

Podpora Altcoin na voljo za večino velikih kovancev

Jaxx ni le Bitcoin denarnico, pa podpira tudi veliko drugih večjih altcoins vključno: Ethereum (ETH in ETC), Dash, Prerok (REP), Litecoin (LTC), Zcash (Zec) in RSK.

Dodajanje ali odstranjevanje valuta traja le dva klika - Pojdite na "meniju" -> "denarnice" in izberite katero valute želite imeti na vaši Jaxx denarnici.

ShapeShift integracija je igra changer

Ena od bolj pomembnih funkcij Jaxx je, da je ni na voljo v drugih denarnicah je zgrajena v povezovanju z ShapeShift. ShapeShiftis službo za izmenjavo za pretvorbo med blockchain žetonov in kovancev. ShapeShift je vključena neposredno v Jaxx, da se omogoči v aplikaciji pretvorbo med vsemi valutami Jaxx podpira. Tukaj je ena minuta razlago o tem, kako ShapeShift deluje:

To pomeni, da lahko izmenjujejo Bitcoin za ETH, na primer, v aplikaciji. Da bi se to stori s klikom na ikono lisica v aplikaciji (glej spodaj) in se odločiti, kaj in koliko želite zamenjati.

Nekaj ​​dodatnih misli o Jaxx

Ena od slabosti v Jaxx je, da to ni open source. Vendar, razvijalci so izvorno kodo prosto na voljo za vsakogar, ki je videti, da ga pregledajo na spletni denarnici je. Podpora za denarnico poteka preko sistema za prodajo vozovnic in je robusten FAQ pagein za rešitev vprašanj na svoje.

Jaz sem tudi poskušala iskati pregledov na spletu o Jaxx. Nisem našel nekaj peoplewho imel issueswith denarnico v preteklosti. Vendar nisem mogel najti nič negativnega v zadnjih 3 mesecih. Našel sem tudi nekaj zelo pozitivnih reviewsabout denarnici tako da mislim, da je to osebna stvar.

Če boste uporabili Jaxx?

Sem že pregledal Exodus, veliko namizno denarnico po mojem mnenju, in moram reči, mislim, Exodus je našel svojo tekmo. Jaxx je neverjetno kos programske opreme, in za razliko od Exodus je na voljo čez krov za računalnike in mobilne naprave enako.

Ob dejal, da je podjetje še vedno mlad (le leto in pol star mislim). Dodaj na dejstvo, da je Jaxx vroče denarnico in ste prišli do zaključka, da to ni pametno, da velike količine kovancev na njej. To ni nujno nekaj storiti z Jaxx, da je samo osnovni varnostni ukrep - ne da veliko kovancev na vročem denarnico. Za velike količine vedno uporabite strojno denarnico (tj Trezor, Ledger), ampak za manjše "dneva v dan" znaša Jaxxis odlična izbira v moji knjigi.

Sorodne novice


Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)