Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Morda ena od najstarejših igralcev v Bitcoin denarnico marketis ELECTRUM. Ustvarjeno v novembru 2011, ki ga Thomas Voegtlin je bila od tedaj spremenjena z različnimi razvijalci (koda je open source). ELECTRUM je stranka, ki temelji denarnico a - kar pomeni, da je programska oprema lahko prenesete in zaženete iz računalnika. To je na voljo le za namizne računalnike v trenutku in si lahko prenesete tukaj.

ELECTRUM ponosna na naslednje prednosti:

Hitro

# 8211; stranka ne prenesete blockchain, da zahteva, da se informacije iz strežnika. Brez zamude, vedno na tekočem.

Varno

# 8211; Vaši zasebni ključi so šifrirani in nikoli ne zapustijo vaš računalnik. Vaš denarnica mogoče izterjati iz tajnega fraze. Lahko vodi tudi svoje zasebne ključe odsoten, in gredo na spletu s samo gledal denarnico.

Zasebno

# 8211; Vaši zasebni ključi se ne delijo s strežnikom. Nimate zaupati strežnik s svojim denarjem. Vaši zasebni ključi so šifrirani in nikoli ne zapustijo vaš računalnik. Strežnik ne shranjuje uporabniške račune. Ti niso vezani na določen strežnik in strežnik ne potrebujejo, da veš.

Tudi druga velika prednost ELECTRUM je, da ga je mogoče uporabiti z TREZORor knjigo, tako da lahko pošljete Bitcoins iz hladne naprave za shranjevanje, kot tudi.

Mnogi Redditors tudi menijo Electrumto biti najboljši denarnica roke navzdol za namizni računalnik. Ampak danes želim si oglejte ELECTRUM od točke Newbie pogledu, saj je vedno zdelo, da se mi je, da je denarnica preveč zapleten. Imejte v mislih, da nikoli nisem uporablja ELECTRUM pred to delovno mesto in sem se naučiti, kako jo uporabljati, kot sem šel.

Vrsta Sablastan homescreen

Na prvi pogled, ko pristanejo na spletni strani ELECTRUM na stran izgleda zelo čisto in razumljivo. Kljub temu, da sem še vedno malo odvrnilo od zaslona, ​​kot tisti spodaj prikazan kot newbie:

Samo zdi, da je preveč tehnično (IMO). Vendar pa je to velik preskok od tega, kako domača stran uporablja iskati.

Ko kliknem "prenos" dobim možnost, da izbirajo med "enostavno namestitev" in drugih bolj naprednih namesti (npr naprav python in naprav razvijalec). To je res dober, ker točno vem, kam iti.

Postopek namestitve je zelo preprost in naravnost naprej. Prav tako ima možnost, da delo z denarnice strojne sem navedenih zgoraj. Nastavitev denarnice traja malo več kot minuto.

Enostavno in do točke (morda preveč preprosto?)

Uporabniški vmesnik dejanskega denarnici je lepo naravnost naprej. Ti imajo različne jezičke na vrhu, ki vam omogočajo, da izbirajo med "pošlji", "sprejem" in druge možnosti, povezanih z denarnico.

Na dnu imate sistemske nastavitve, kot so spreminjanje gesla, stanje omrežno povezljivost in tudi način "lite", kjer si lahko samo hitro pošiljanje Bitcoins ljudem.

Glede na vse to je zelo preprost. Moja edina skrb je, da še vedno lahko za newbie to denarnico zmedeno, saj se osredotoča na funkcionalnost in ne uporabniške izkušnje. Pomen, če vem nič o Bitcoin in prenesti to denarnico ne bom vedel, kaj katero od stvari tukaj pomeni.

Dodajanje kratkih nasvetov orodje v denarnico lahko pomaga jasno iz različnih področij ali celo začetnike vaje za Bitcoin. ELECTRUM ima zelo obsežno documentationabout denarnici in tudi aktiven BitcoinTalk kategorijo, kjer lahko dobite odgovore na svoja vprašanja. Vendar pa, kot toliko drugih denarnice tam so osredotočeni le na funkcionalnost in ne na to, kar je znano kot organizacijska socializacija stranke ".

Organizacijska socializacija Stranka je proces poveča verjetnost, da novi uporabniki postala uspešna pri sprejemanju svoj izdelek. Obstaja velika websitethat prikazuje različne primere takšnih procesov v znanih podjetjih. Ampak mislim, da je cena, ki jo običajno plačati za ustvarjanje nepridobitna kos programske opreme. Ljudje se osredotoči le na uporabnost, in na žalost, da je tisto, kar ovira denarnico na koncu.

Če povzamem stvari - ELECTRUM je super hiter, varen in stabilen denarnico, pa ne ustreza začetnike. Denarnica je videti, da že dolgo pot, saj je prvi začel in je prav tako pridobila veliko zaupanje v Bitcoin reddit skupnosti. Torej, če veš malo o Bitcoin je to vsekakor dobra izbira.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem