Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Coinomiis je cryptocurrency denarnico z menjalnim funkcionalnosti je na voljo na Android in kmalu prihajajo na iOS. Ne samo, da je Coinomi varna, vendar se osredotoča na zasebnost, in omogoča skoraj takojšnje izmenjave med več različnih cryptocoins. Ker enostavno in hitro montažo vzpostavitev denarnico traja le nekaj minut, ponuja Crypto ljubiteljem odličen način za shranjevanje in izmenjavo cryptocurrency.

Z Coinomi, lahko uporabniki imajo in izmenjujejo Bitcoin, altcoins in žetone, ne da bi se ukvarjati z nadležnimi predpisi KYC, saj ni postopek registracije. S podporo za 278 altcoinsand načrte za nadaljnji razvoj, Coinomi je eden izmed najmočnejših več kovance denarnice na trgu. Čeprav obstajajo drugi multi-kovance denarnice, Coinomi zagotavlja največje udobje, varnost in funkcije, vse za veliko ceno brezplačno.

Coinomi ni Open Source

Večina ljudi, ki so zainteresirani za cryptocurrency dati prednost odprtokodne programske opreme, kot bi morale. Coinomi je del odprtega gibanja programske kode, ki omogoča vsakomur, da pregledajo svoje kode. S strokovnega pregleda, kakršne koli skrite kode, zlonamerne module, ali izkorišča, bi se zlahka identificirati. To zagotavlja, da uporabniki ne veljajo nobene skrite zlonamerne programske opreme, ki skrivaj koristi Coinomi ali tretjim osebam.

Vendar pa se zdi, da je pred približno letom dni Coinomi preselil svoj projekt, da je zaprti vir. To pa ne pomeni, da je njihova koda ni dobro ali zlonamerni, vendar to ne pomeni, da ne boste dobili enako količino zaščite in preglednosti, kot si naredil z odprto kodo.

Coinomi ponuja enkratno Zasebnost

Največji razlog baze uporabnikov Coinomi se še naprej širi, je posledica okrepljenega zasebnosti, ki jih ponujajo s svojo službo. Ker se večina posameznikov, ki so lastniki cryptocurrency išče zasebnosti v prvi vrsti, je treba vedeti, da Coinomi ne zbira nobenih osebnih podatkov in se skrije IP naslov svojih uporabnikov, da bi preprečili radovednimi očmi z zbiranjem podatkov o navadah ali transakcijami.

Preprosto povedano, Coinomi ne daje informacij o svojih uporabnikov do vlade ali tretjih oseb, pomemben dejavnik za skoraj vsakogar, ki sodelujejo na področju cryptocurrency.

Številka ena strah za vsakogar, s cryptocurrency denarnici je, ali lahko drugi zlahka dostopate do njega. Z Coinomi, posamezniki, ki imajo nepooblaščen dostop do telefona, še vedno ni mogel dostopati do sredstev, vsebovanih v njem, saj potrebujete geslo za izvedbo izmenjave ali dvige.

Poleg tega so uporabniki, ki so z geslom za obnovitev frazo je, da se lahko uporabijo za ponovno odpreti svoje denarnice na drugi napravi, če se zgodi, da izgubijo svoj telefon. V vsakem primeru, ne obstajajo šibke točke vstopa, če napadalec nima gesla ali besedno zvezo, za obnovitev gesla.

Zasebni ključi so shranjeni na vašem mobilnem telefonu

Druga pogosta vprašanja ima opraviti z zasebnimi ključi, še posebej, če so zasebni ključi shranjeni? Glede na pogosta vprašanja na spletni strani Coinomi, zasebni ključi ostanejo na uporabnikovi napravi, saj je to aplikacija, ki temelji na telefon, in ne na strežnikih Coinomi, tako taksist Coinomi neposredno je jalov trud, da ne bi pomenilo veliko.

Coinomi je tisto, kar je znano kot HD denarnico. To pomeni, da ko si na začetku ga je ustanovil, da boste dobili seme izterjavo, ki bo deloval kot rezervno. Prepričajte se, da jo zapišite na varno, zasebno mestu.

Kaj se zgodi, če izgubim telefon - Are Gone Moje Kovanci?

Telefoni so nagnjeni k na koncu uničen, izgubljen ali ukraden. Če je telefon ukraden, tat ne bo mogel premakniti sredstev iz Coinomi denarnico ali deviznih valut, razen če imajo geslo. V vsakem primeru lahko uporabniki Coinomi preprosto dodate svoje denarnice na drug telefon s pomočjo seme obnovitev.

Coinomi Omogoča Za Skoraj Instant Exchange

Coinomi je solastnik neposredno ShapeShiftso izmenjava cryptos hitro in na letenje je preprost. Po resnici, bi moral vsakdo, ki ne želijo, da se ukvarjajo s tradicionalnimi izmenjave in nevarnosti za varnost, povezanih z njimi, razmislite o uporabi ShapeShift. Z ShapeShift, izmenjavo kovancev je res tako enostavno, kot pipe, pipe, podpisan (si lahko preberete naš Shapeshift pregled tukaj). Poleg tega, Coinomi ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov, zaradi česar je eden izmed najlažjih in najhitrejši način, da bi menjalnih cryptos.

Kaj Kovanci in žetoni se lahko zamenja Skozi Coinomi App?

Kot že omenjeno, so 278 cryptocurrencies trenutno exchangedon Coinomi. Poleg Bitcoin (SEGWIT, USAF in BIP148 so podprte), altcoins in eter tokenscan zamenjati tudi. Skratka, lahko skoraj kateri koli kovanec ali žeton se doda Coinomi tako pazi za novosti na redni osnovi.

Coinomi Je uporabniku prijazen

Kot kripto postane bolj mainstream, prijaznost je treba vsake aplikacije je videti, da excel v industriji. Coinomi ima lep vmesnik, ki bo skoraj vsakdo sposoben razumeti. Obstaja le nekaj možnosti, kot tečajne kovance in dodamo še kovanec za denarnico. Samo klik, klik, in enter. Na tej točki, morajo uporabniki s katero koli stopnjo šifrirnega izkušenj lahko izmenjajo v in iz kovancev brez napora. Skratka, v ukazni vrstici mojstrstvo ni potrebno, da bi izkoristili Coinomi.

Prenos The Coinomi App

Coinomiis na voljo za uporabnike Android telefonov. Uporabniki Apple naj bi ostanite z nami, saj bo različica iOS bo kmalu.

Namestitev Coinomi je preprosta:

  • Kliknite na Ustvari novo denarnico.

  • Uporabniki bodo sedaj predstavljen s okrevanje vozovnico frazo a. Zapišite si te prelaz stavek na list papirja, ali še bolje, več kosov papirja in jih vse shranite v varnih lokacijah. Ne delite to obnovitvenih besedno zvezo z nikomer, saj je to glavni ključ za vstop v Coinomi denarnico iz katere koli naprave Android. S to vozovnico frazo, si bodo mogli dostopati do svoje denarnice, tudi če so izgubili svoj telefon.

  • Po shranjevanju izraz za obnovitev gesla, uporabniki pa bodo morali potrditi.
  • Nato bodo uporabniki morali za geslo. Kot pri vseh geslom, se prepričajte, da uporabite široko paleto črk, številk in simbolov, dlje bolje je. Medtem ko mnogi strokovnjaki priporočajo geslo, vsaj 8 znakov, tudi daljše gesla so veliko bolj varna.
  • Nato bodo uporabniki morali izbrati cryptocurrenciesthey bi radi prikazan v svoji denarnici.

  •  Po tem, morajo uporabniki strinjajo, da pravno ne odgovarja
  • To je to!

Na tej točki, lahko uporabniki prosto trgovino kovancev in imajo popoln dostop do svoje denarnice. Celoten postopek dobesedno traja 3 minute.

Kaj pravijo drugi o Coinomi?

Glede na objave na Reddit, predstavniki Coinomi so zelo odziven, trdijo, da imajo "več sto tisoč zadovoljnih uporabnikov" in da so "bili že od leta 2014 in nobeden od njihovih denarnic, ki temeljijo na telefonskih bili hacked ali drugače ogrožena." Po uporabnikom, se zdi, da je tako, saj ni veliko rekel kaj negativnega o njihovih storitev.

Trenutno Coinomi ne sprejema fiat valute, debetno ali kreditno kartico. Z drugimi besedami, ne delujejo kot Coinbase, ki omogoča uporabnikom, da vstopijo v prostor cryptocurrency s fiat. Vendar pa lahko vse podprte cryptocurrencies pošilja in sprejema, poenostavitev pogosto zapleten proces gospodarstva in trgovanja cryptocurrency.

Pomembni varnostni pomisleki, da v mislih

Kot pri skoraj vsaki vlogi, glavne točke odpovedi vsi živijo okoli človeške napake. Ker je Coinomi aplikacija zgrajena za varnost, bodo vsi varnostni pomisleki počiva neposredno na uporabnike:

  •  Nikoli izžarevati geslo ali semena obnovitev nikomur.
  • Pri uporabi Coinomi, da bi ponudili najvišjo raven varnosti vedno posodobiti na najnovejšo različico Androida.
  • Hranite okrevanje prelaz stavek na varno mesto, da bi lahko za dostop do denarnice ne glede na to, kaj se zgodi.

Zaključek - odlična izbira za mobilne denarnice

Uporabnik prijazne Coinomi denarnico, v kombinaciji z neprimerljivo varnost je en kos sestavljanke, ko gre za javni sprejem Bitcoin in altcoins. Ker novi uporabniki pogosto ne znate trgovanje na tipičnih izmenjav s številke skakanje okoli tako na ask in prodajajo strani, trgovanje s Shapeshift poenostavlja postopek strašen. Vsakdo, tudi napredni uporabniki, bi verjetno videli koristi uporabe Coinomi denarnico.

Skrb le okoli Coinomi je dejstvo, da ni več open source. Vendar pa obstaja veliko odličnih denarnice tam zunaj, ki niso open source, pa tudi (npr Exodusand Jaxx).

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?