Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Več Bitcoin varnost = manj prožnosti

Ko pogledaš na različne možnosti za varnost Bitcoin bolj varno metode je - manjšo fleksibilnost imate v porabi svoje kovance. Na primer, shranjevanje vaših kovancev na varnem papirja denarnico, ki velja za zelo varno vam omogoča, le vlog kovancev. Ko želite, da jih umaknejo, boste morali najti Bitcoin stranko in izvoz zasebnih ključev.

Kaj je Trezor in zakaj je drugačen?

Nastavitev Trezor je zelo preprosta. Ti priključite napravo na računalnik, namestite "most", ki omogoča Trezor za komunikacijo z računalnikom in sledite navodilom.

Izbira kodo PIN

PIN kodo se uporablja za identifikacijo, da ste dejanski lastnik Trezor vsakič, ko ga priključite na računalnik. Postopek nastavitev je, da se uporablja Cleaver kombinacijo obeh naprave Trezor in računalnik, da se prepričajte, da bo prekleto težko, da vam kradejo PIN. To vas bo klik ustrezne številke na zaslonu računalnika, kot je ta: Medtem prikaz dejanskih številk je vidna le na vašem Trezor: Na ta način, tudi če je nekdo spremlja vaše tipkanje so ne bodo mogli vedeti, kaj je tvoj PIN. Ko nastavljate Trezor prvič, boste morali vnesti novo kodo PIN dvakrat. Opazimo, da so številke pokazale na Trezor sprememb med vnosa.

Kratka pismo navzdol seme Trezor - tvoj gospodar zasebni ključ

Nato boste morali zapisati svoje seme obnovitev. Vaše seme je seznam skrivni niz besed, ki jih boste uporabili za vračilo svojega denarja v primeru, da ste kdaj izgubili trezor. Naprava vam bo pokazal seznam 12 besed (lahko izberete več za dodatno varnost), ki jih bo treba zapisati. Ta seznam je treba hraniti na varnem mestu, kot ga je mogoče uporabiti za izterjavo svojih zasebnih ključev.

Ste na dobri poti!

Ko končate nastavitev, boste morali povezati Trezor s katerega koli računalnika in dostopa MyTREZOR.com - To je stranka za Bitcoin trezor. Od tam boste mogli pošiljati Bitcoins da kdo ti je všeč. lahko Trezor se hacked? Ena od velikih stvari o Trezor je, da ni "ime" in "geslo" za svoj račun. Vaše poverilnice so vaša Trezor naprava. Torej, če nekdo ne dobi fizični dostop do moje naprave ni način, da je mogoče dostopati do svojega računa. Ampak, če bi nekdo dobil dostop do moje naprave? kaj pa vaši zla je?!? "Evil Maid" napad je ime, ki za napad, ki je na fizično (ne na daljavo), na računalniku, ki je ostal brez nadzora. Napadalec ima sposobnost, da fizično dostop do računalnika večkrat brez lastnika znanja - samo sliko, ki jo je imela hišno služkinjo, ki je bil zlo :)

Za ekstremno zaščito - vzpostaviti geslo

V primeru "Evil Maid" vaše seme in zasebni ključi so v nevarnosti. Trezor je to rešeno, saj lahko dodate dodatno zaščito geslom. To pomeni, da se boste spomnili stavek, ki se bodo uporabljali za dostop do svoje Bitcoins. Geslo, ne bi smela biti zapisana povsod in jih je treba zapomniti.

Kaj pa izsiljevanje?

Ko se vse stvari ne, lahko fizično silo je zadnja stvar, ki se bodo uporabljali, da bi dobili dostop do vašega Trezor, znan tudi kot "5 dolarjev ključa napad", kot je opisano v naslednji sliki: V tem primeru lahko uporabljajo različne gesel - vsak od vodi v drugo količino kovancev. Tako boste "vdati" je vabnega geslo, ki vodi v manjšo količino kovancev, hkrati pa obdržali večino svojih kovancev varnih.

Torej je Trezor 100% poln dokaz varno?!?

Ne ni nič, ampak to je tako blizu, kot je dobil. Tudi na voljo v USB pogoni najkasneje varnost razpoka ne velja za trezor. Ena stvar, ki Trezor vas ne more zaščititi pred je phishing napadov. To pomeni, da lahko nekdo poskusite in norec, ki ga ima pošljete Bitcoins iz Trezor na napačen naslov. Vendar pa to ni okvara naprave - to je bolj za človeške napake. Boste morali zagotoviti, da oseba, ki jo pošiljate svoje Bitcoins, da je kdo pravijo, da so (tukaj je moja izkušnja z phishing). Za podrobnejše informacije o morebitnih grožnjah Trezor in kako se obravnavajo nanašajo na varnostne grožnje Trezor je sectioninside njihov FAQ.

Dodatne misli o Trezor

Moje izkušnje z Trezor je bila zelo prijetna. Setup je preprosta naprava je intuitiven in varnostni ukrepi, ki se zdi precej robusten. Prav tako sem bil zelo impresioniran z ekipo podjetja, kot se zdi, da je zelo usposobljenih strokovnjakov na področju varnosti Bitcoin. Vsakdo, ki je resno o varnosti njihovih Bitcoins "naj bi dobili trezor. Moja skrb samo s Trezor je v zvezi s svojo Bitcoin stranko. Mislim, recimo, gre družba iz poslovanja - kako bom še vedno lahko pošljem Bitcoins če stranka ne deluje? No, očitno več denarnice tam že začel delati na Trezor združljivosti. Na primer, ELECTRUM ima Trezor pluginwhich vam omogoča, da uživajo Trezor za večjo varnost prožnost ELECTRUM je.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub