Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Kot Bitcoin postaja vse bolj mainstream, to Bitcoin strojne opreme denarnice. Strojna oprema denarnice so oblika hladilnic, ki vam omogočajo shranjevanje velike količine kovancev v napravi z zmanjša strah pred njimi dobili ukraden.

Način strojne opreme denarnice zavarovati svoje Bitcoins je tako, da se jih lahko prenese le, če ste dobili svoje roke na dejanske denarnici in vedo, posebno kodo PIN. In, ker niso povezani z internetom 99,9% časa, je nemogoče za hekerji, da bi dobili priložnost na njih razpoke.

Torej, iz očitnih razlogov, so strojne opreme denarnice postala zelo priljubljena pri ljudeh, ki želijo, da bi njihove varnosti Bitcoin na naslednjo stopnjo. Prvi strojne denarnico bil trezor, ko je prišel LedgerWallet, in v zadnjem času, smo tudi pregledali KeepKey.

Ampak danes, želim pregledati različne vrste strojne opreme denarnice - CoolWallet. CoolWallet je strojni denarnico, ki izgleda v bistvu kot vaše vsakdanje kreditno kartico. Kartica je pravzaprav zelo tanka elektronska naprava, ki ustvarja in shranjuje zasebnih ključev na njem. To lahko priključite na katerokoli napravo, ki uporablja NFC in Bluetooth tehnologijo. Torej, za razliko od Trezor ali LedgerWallet, lahko CoolWallet povezavo z mobilnim telefonom in drugih "USBless" naprav.

CoolWallet začel kot Indiegogo campaignback leta 2014. Danes je že v proizvodnji za drugo pošiljko serijo, saj je prvi že razprodan. Tukaj je Indiegogo video strani izdelka:

CoolWallet je preprosta in elegantna rešitev

Pravzaprav sem dobil dopolnilno CoolWallet napravo preizkusiti. To je eden od prvih različic vseh časov, tako da je nekaj glitches, da bom obravnavajo kasneje. Toda od prvi pogled, CoolWallet je res kul. Ko ste odprli okno (ki je lepo oblikovan), dobiš CoolWallet (ki izgleda kot kreditna kartica), polnilnik in nekatere druge "pripomočke" (USB priključek, prostor za zapisali svoje seme, itd).

Kartica sama počuti kot redni kreditno kartico. To je vodoodporna in ima zaslon (24.6mm x 21.9mm), ki deluje kot plast zaščite prikazuje gesla in semena, in zahteval dovoljenje za pošiljanje iz sredstev. To je pomembna funkcija, saj to pomeni, da nihče ne more videti občutljive informacije prikazane na CoolWallet razen če so stoji za tabo ali snemanje zaslona na nek način.

Obrobljen krog lahko poleg mojega palca videti je dejansko gumb za nadzor, ki vam omogoča uporabo kartice. Moj edini komentar na ta gumb, da nisem razumel, da je bilo dejansko "klikniti" od zaslužiti iti, in je moral obrniti na podporo CoolWallet je o tem.

Baterija kartice traja dve leti, in če želite polniti kartice, vse, kar morate storiti je, da ga postavite na vrhu polnilnik. Obstaja veliko drugih kul funkcij CoolWallet, kot je dejstvo, da lahko ukrivi do 15 stopinj, je odporna proti vročini do 60 stopinj Celzija, itd Večina teh dodatnih funkcij, je mogoče najti na FAQ strani družbe.

Torej, v smislu oblikovanja je CoolWallet dobi 10 od 10 - to je verjetno najbolj prenosna in kompaktna zasnova za strojno denarnico sem videl do sedaj.

Nastavitev CoolWallet lahko malce počasen

Ko sem ustanovil svoj prvi Trezor, je celoten proces precej brezhibno; z CoolWallet, sem imel malo težke čase. Najprej, ker je to mobilni usmerjene narave, boste morali iti skozi dodatne faze prenos mobilno aplikacijo na telefon (v nasprotju s samo dostop do spletne strani v brskalniku).

Potem morate seznaniti svojo mobilno napravo s svojo denarnico, ki je lepo naravnost naprej. Naslednji korak je, da ustvarite svoj zasebni ključ in semena. Izbirate lahko med seme besedo v možnost aplikacije in možnost za število semen. Če greste z možnostjo število semen, ki ste ga izbrali bolj varno različico, saj ste z uporabo "drugi zaslon", kar pomeni, da mora nekdo biti fizično blizu vas, da bi kopirali svoje seme.

Vendar, če se odločite za seme številko, ko končate postopek, boste morali izračunati rezultat vsoto vseh števil v vašem semena. To mi je trikrat priti prav. Številke so zelo zapleteni (npr 613.426, 52.488, 407.618, itd) andwhen dodate do 16 številk, ki jih ponavadi naredili tudi kakšno napako, se mi zdi. Imejte v mislih, da je to enkratni proces, katerega cilj na lastno varnost (tako, da boste lahko obnovili Bitcoins če je potrebno). Torej, čeprav je bolj zaviralo kot druge strojne opreme denarnice, mislim, da je sprejemljiva za maksimalno varnost.

Tu je polno postavitev denarnico:


Kot lahko vidite iz videa, pošiljanje kovancev iz CoolWallet je zelo enostavno. To je tako kot kateri koli drugi mobilni denarnico aplikacijo, samo z dodatno zaščito prek kartice CoolWallet.

Torej bom uporabljali CoolWallet za shranjevanje svoje Bitcoins?

CoolWalletis lep kos programske opreme, in če bi bil samo primerjavo uporabnost, bi verjetno izbrali CoolWallet nad drugo strojno opremo wallest tam. Vendar pa sem uporabo strojne opreme denarnice za shranjevanje večji del mojih Bitcoins, ker iščem dodatno varnost. In ker je temu tako, nisem zaskrbljen uporabnosti toliko, kot sem zaskrbljen zaradi stabilnosti izdelka in podjetja.

Ne čutim je družba pridobila dovolj ugled zaupam svojim Bitcoins s svojim izdelkom. Mislim, kaj se zgodi, če gre družba v stečaj, kot toliko Bitcoin podjetij, ki so v zadnjem letu?

Tudi setup proces še vedno počuti malo glitchy, ki bo me oklevajte kot newbie. Izdelek ni dobil dovolj oprijem znotraj Bitcoin skupnosti, da bi bilo treba v celoti preizkušen z najboljšimi Bitcoin geeks tam.

Nisem techie; Vem, kako ovrednotiti uporabnost in splošno uporabo proizvoda, ampak če hočem vedeti, če CoolWallet je res "hackproof" Verjetno bom zanesti na neki pregled Reddit. Vendar pa v tem trenutku ne morem najti le oneThat ni videti, da pridobijo dovolj podpore. Vendar pa se mi zdi izvede pregled, ki ima poglobljeno walkthrough denarnice in se zdi, da to dobro delo pri opisovanju prednosti in slabosti.

Tukaj je tisto, kar je bilo Coolwallet povedati o svojem izdelku:

CoolWallet aplikacija je open source in s semenom lahko obnovite svoje Bitcoin na vsakem BIP 32 podpira HD denarnico.

Glavna stvar, ki bi radi videli, kako lahko CoolWallet delujejo neodvisno od njihove aplikacije za mobilne naprave, tako da tudi če podjetje zapre, ni strah mojih Bitcoins izgubil.

Iščemo za izvajanje naše strojne opreme z drugimi ponudniki Bitcoin denarnico. V tem času se lahko ljudje, ki jih zanima si našo aplikacijo na GitHub (https://github.com/CoolBitX-Technology/coolwallet-ios). Oba HD denarnice (število in besede) so povrnejo - besede z MKT 32 podpira denarnice in številk z našo odprtokodno aplikacijo za iOS.

CoolWallet (CoolBitX družba) nima dostopa do vaših bitcoins tako vaši bitcoins ne boste izgubili, če podjetje zapre.

Ker niso povezani z internetom 99,9% časa, je nemogoče za hekerji, da bi dobili priložnost na njih razpoke.

Strojna oprema CoolWallet je 100% povezani z internetom. To pošilja podpisana samo transakcije z mobilno napravo. Hekerji se ne more znebiti svojih zasebnih ključev preko podpisanega posla.

Trenutno CoolWallet ne bo uporabljal za shranjevanje velike količine mojih kovancev. In če ne bom shranjevanje velike količine, lahko sem samo uporabo katerega koli od mojih vročih denarnic, ki so naloženi na svoj mobilni telefon. Verjamem pa, da če podjetje še naprej v isti smeri, se je začel v, imajo svetlo prihodnost. Glavna stvar, ki bi radi videli, kako lahko CoolWallet delujejo neodvisno od njihove aplikacije za mobilne naprave, tako da tudi če podjetje zapre, ni strah mojih Bitcoins izgubil.

Ali že imate CoolWallet ali katero koli drugo strojno opremo denarnico? Rad bi slišal vaše izkušnje z njimi.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?