Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Ethereum, platforma blockchain ki omogoča pametne pogodbe, postaja vse bolj in bolj priljubljena. Od začetka leta 2017 se je cena poskočila od $ 8.22 do okoli 50 $. Sem pokrita kako kupiti Ethereumin prejšnje delovno mesto, ampak to je le del procesa. Danes želim, da zajema 5 različnih vrst Ethereum denarnice, tako da boste vedeli, kje za shranjevanje Ethereum.

Ethereum je zelo tehnična valuta (tudi več kot Bitcoin), zato je večina denarnice tam ni newbie prijazen. Jaz bom šel nad njimi od najpreprostejših do najbolj zapletenih, tako da lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vaši stopnji znanja.

Strojna oprema denarnice - Najboljša varnost (za ceno)

Če ste resni glede zagotavljanja svoje altcoins Predlagam shranjevanje Ethereum na strojno denarnico. Vendar te strojne opreme denarnice niso zastonj in strošek kjerkoli med $ 50- $ 100 (prevoz ni vključen). Današnji vodilni strojne denarnice Trezor, Ledgerand KeepKeyall vas oskrbi z možnostjo shranjevanja Ethereum na njih. Namesto, da bi pojasnil o vsakem izmed bom povezavo do mojih prejšnjih pregledov za denarnice:

Tukaj je moj trezor pregled

Tu je moje glavno knjigo Nano S Review

Tukaj je moj KeepKey pregled

Osebno uporabljam Trezor, ampak vsi trije so odlična izbira za maksimalno varnost.

Coinbase je Ethereum denarnica - Najpreprostejša možnost

Coinbasesupplies je Ethereum denarnico, kot tudi Bitcoin denarnico. Coinbase je denarnica je enostavna za postavitev in zelo enostaven za uporabo, vendar ima nekaj omejitev, da boste morali, da se zavedajo:

  • Družba ima zasebni ključ denarnice za vas. To pomeni, da nisi v nadzor nad svojimi sredstvi in ​​Coinbase lahko odločijo zapreti svoj račun, če hočejo. Tam so bili primeri v pastthat Coinbase zapreti uporabniške račune storiti za nezakonite dejavnosti.
  • Coinbase ETH denarnica ne podpira ETC (Ethereum Classic). Za preprosto razlago o ETC vs ETH preberite ta post.

Ko odprete račun Coinbase boste takoj vidite ETH denarnica pojavljajo pod zavihkom "računov".

Nato lahko vnesete ETH račun in kliknite na "denarnice naslov", da bi dobili svoj Ethereum javni naslov.

 

Kliknite tej uredbi preverite ethereum denarnico Coinabase je.

Exodus denarnica - Namizje možnost za povečano kontrolo

Exodusis je Bitcoin in Altcoin namizja denarnico z lep design in intuitiven vmesnik. Pregledal sem denarnico v pastand mislila, da je eden izmed najboljših doslej sem našel. Ko gre za omejitve za eksodus imejte v mislih, da to ni 100% open source. Veliko komponente znotraj Exodus so open source, vendar ne vse od njih. To pomeni, da se koda ne dobijo pregledali v celoti skupnosti.

Tudi denarnica je trenutno na voljo samo v namizni različici (brez mobilne različica še ni). Kot Coinbase, Exodus ne podpira ETC samo ETH. Vendar pa za razliko od Coinbase, Exodus je neodvisna denarnica, ki shranjuje zasebnega ključa na vašem računalniku in ne na kateri koli zunanji sever. To pomeni, da imate popoln nadzor (in polno odgovornost) za svoje kovance.

Exodus vam omogoča, da sprejmete Bitcoin, Ethereum, Dash, Dogecoin in Litecoin. Pojdite na "denarnice" in izberite cryptocurrency želite. Nato kliknite na "Sprejmi", da si ogledate Ethereum naslov.

Kliknite tej uredbi ogled Mz zase.

Jaxx Denarnica - novi fant na blok

Medtem ko sem v celoti ne pregledajo Jaxxyet (nameravam storiti naslednji teden), od mojega prvega vtisa se zdi, da je zelo dobra Bitcoin in Altcoin denarnica za vse vaše naprave (namizne in mobilne naprave). Podobno Exodus Jaxx omogoča preprost in intuitiven vmesnik za mnoge altcoins.

Za razliko od večine drugih denarnice tam Jaxx podpira ETH in ETC. Prav tako so vaši zasebni ključi nikoli ne delijo s strežnikom Jaxx in so varno shranjeni na vašem računalniku. Jaxx ni open source, ampak koda je prosto dostopna na spletni denarnici je, ki ga naredi malo bolj dostopna za pregled.

Da bi prejeli Ethereum z Jaxx le poskrbite, da boste morali, da valuta nastaviti, ko prvič namestite program. Nato izberite valuto, v zgornji vrstici in boste desno spodaj si oglejte svojo Ethereum naslov.

Kliknite tej uredbi preverite Jaxx sami

ETHAdress - Možnost, hladilnice

Za tiste, ki želijo shraniti Ethereum brez povezave si lahko natisnete denarnico z Ethereum papirja. ETHAdress je odprtokodni projekt, ki bo ustvaril Ethereum papirnate denarnice za vas. Podobno BitAddress.org, bo na mestu ustvariti zasebno in javno par ključev s klikom na gumb. Nato lahko natisnete te informacije in jih shranite na varnem mestu, da ne bo zunanji heker lahko dobili svoje kovance.

Še ena možnost, ki je na voljo, je za šifriranje svoj zasebni ključ, tako da, če ste vi ali kdo drug želi uporabljati kovance bodo morali vedeti geslo, da ga dešifriranje.

NIKOLI ne razkrijte svojo zasebno keywith nikomur. Na zgornji sliki mojega zasebnega ključa je javno izpostavljen, ampak to je zato, ker ni kovancev v tej denarnici. Minuto kdo pozna svoj zasebni ključ, da ima nadzor nad svojimi kovanci.

Uporaba ETHaddress bo verjetno relativno varen način shranjevanja Ethereum. Vendar pa se lahko ETHaddress se uporablja samo z ETH (ne ETC). Tudi, če si kdaj želeli, da pošljete svoje kovance za nekoga drugega, boste morali uvoziti ključe v spletni denarnici (npr Exodus, Jaxx) in šele potem boste mogli uporabljati.

Kliknite tej uredbi obisk ETHAddress.

MyEtherWallet - Spletni vmesnik za Ethereum

MyEtherWallet je spletna stran, ki vam omogoča ustvarjanje, pošiljanje in prejemanje Ethereum ne da bi imela nobenega nadzora nad svojimi zasebnimi ključi. Ko prvič vstop v mesto se lahko odločite, če želite ustvariti denarnico, pošljite Ethereum ali različne druge možnosti.

Če ustvarite denarnico bo stran ustvariti javno-zasebnega ključa, ki bo zaščiten z geslom po vašem izboru. Nato boste dobili prenesete datoteko s tem para ključev za prihodnjo uporabo. Kadarkoli boste želeli poslati Ethereum iz te datoteke boste morali naložiti na spletno stran in dobavo geslo.

Pošiljanje je mogoče storiti prek spletne strani sami ali prek drugih denarnic, kot TREZORor Ledger. Koda spletnega mesta je open source in deluje samo z ETH.

Kliknite tej uredbi obisk MyEtherWallet.

Ethereum denarnice, so še vedno v svojih zgodnjih dneh

Čeprav je Ethereum bila približno za nekaj let, kot lahko vidite iz različnih zgoraj, da to ni tako priljubljena kot Bitcoin (še). Ker pa je cena Ethereum je v porastu v zadnjem času Mislim, da bomo kmalu videli več Ethereum denarnic in izmenjavo podporo tej valuti.

V času pisanja obstaja tudi več izmenjav, ki podpirajo Ethereum (npr BitPanda, Cex.ioand več), vendar jaz ne mislim, da je dobra možnost, da jih uporabljajo kot denarnice, zato sem jih zajema ta post ne.

Če ste imeli nobenih izkušenj z denarnice zgoraj ali katere koli druge Ethereum denarnico tukaj ni naveden rad bi slišal o tem v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)