Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

V zadnjem mesecu sem bil zajema najboljše možne Bitcoin denarnice vsake vrste (Android, desktopand strojne opreme). Za končno mesto v tej seriji želim pregledati denarnice Bitcoin voljo za iOS. Pred petimi leti je bila vaša izbira za Bitcoin denarnice bolj omejena, vendar v letu 2017 so tako veliko možnosti, da je lahko prepričljivo na trenutke.

Preden nadaljujem, poskrbite, da se seznanite z osnovami Bitcoin denarnice skozi ta video:

Zdaj, ko imamo pokrite osnove, to je čas za pregled najboljših Bitcoin denarnice na voljo za vaš iPhone ali iPad.

Če ste gledali video od začetka do vas konča verjetno že veste, da Bitcoin denarnice za iOS naprave so v mnogih pogledih, najmanj varne denarnice na voljo.

Zakaj? Prvič, lahko vaš telefon ukradejo, in tudi če imaš geslo ali senzor prstnih odtisov, lahko kvalificirani tat lahko pridobili dostop. Drugič, lahko preprosto izgubili ali prekinil telefon. Če so vaši bitcoins shranjeni neposredno na telefonu, bo vsebovala tudi svoj zasebni ključ. Torej, če se kaj zgodi na vaš iPhone ali iPad svoj Bitcoin bogastvo bodo ogroženi.

Vendar pa lahko ustvarite varnostno kopijo denarnico z uporabo 12 do 24 beseda semena stavek. S to frazo na strani, boste lahko dostopali do varnostno kopijo vaše denarnice. To je Priporočamo, da si semena stavek v "hladilnico" ali fizično obliko. In če ne shranjujejo v digitalni obliki, se prepričajte, da je močno šifrirano in drugače zaščiteni.

Zdaj gremo na seznam denarnice.

Prva stvar, ki je univerzitetni Coinbase je Ni Wallet

Mnogi ljudje šele začeli z Bitcoin mislim, da Coinbaseis denarnico. Ni. Gre za izmenjavo, ali kjer lahko kupujejo in prodajajo bitcoins. V preteklosti, Coinbase prevzela položaj hibridnega deviznega / denarnico. Vendar pa je inherentnih težav in tveganja takšnega nastavitev povzročila družbi preusmerja k čemer je čista izmenjava.

Do. Ne. Trgovina. Vaš. Bitcoins. On. Exchanges.This je eden od največjih novinec napak, ki jih lahko naredite. Izmenjave niso namenjene za dolgoročno, varno shranjevanje. Denarnice so. Torej, dobil denarnico!

# 1- Breadwallet iOS Bitcoin denarnica

Če iščete za "kruh in maslo" denarnico, Breadwalletshould biti na vrhu seznama. Ta denarnica je neumno enostaven za uporabo. Obstajata dve osnovni funkciji: pošiljanje in prejemanje. To je enostavno, kot to, da je. Odprta koda pomaga, da to denarnico malo bolj varen, vendar je pomanjkanje naprednih varnostnih ukrepov pomeni, da morda ne bo tako varna, kot nekatere druge denarnice.

# 2- micelij iOS Bitcoin denarnica

Najprej, kaj je skok v negativni micelija: to je na dotik bolj zapleteno kot druge denarnice. Razlog, zakaj pa je sploh narobe: v "zapletov" so posledica naprednih terminske pogodbe varnosti. Ko gre za Bitcoin in zaščito svojega premoženja, so majhne "neprijetnosti" (sem se borijo, da jim to tudi imenujejo) so več kot vredno.

Nadalje, micelij je odprtokodna programska oprema. To pomeni, da je celotna skupnost je na pazi za varnostne pomanjkljivosti. Tudi posodobitve so pogoste in običajno za posledico večjo uporabnost in varnost.

# 3- Copay iOS Bitcoin denarnica

Copayis oblikoval Bitpay, to co-podpis denarnica zahteva dva človeka, da se prijavite off on transakciji, preden se lahko konča. To otežuje za hekerje in druge Neukusan vrste, da bi poskušali ukrasti svoje bogastvo. Na voljo ne le na iPhone ali iPad, ampak tudi za Android in namizje, to je velika denarnica za varnost.

# 4 Jaxx iOS Bitcoin Denarnica

Jaxxis malo sporna denarnico, in da je treba dati spredaj in center. Zagovorniki denarnico trdijo, da je eden izmed najboljših mobilnih denarnic, in to z dobrim razlogom. Denarnica deluje z veliko paleto šifrirnih-valut, ima velik, enostaven za uporabo vmesnika, in se lahko seznanite v različnih napravah.

Kritiki, upoštevajte, da to ni platforma open source. Težko je videti kodo za strojem, tako rekoč, zaradi česar mnogi ljudje neprijetno. Daj to, vam priporočam, shranjevanje le majhno količino Bitcoin ali druge valute na Jaxx. Treba je programska oprema na odprto kodo, Jaxx se lahko dvignejo na lestvici.

# 5 Airbitz iOS Bitcoin Denarnica

Airbitzis odprtokodni denarnico. Njegov vmesnik je podoben uporabniku prijazen BreadWallet vmesnik, ampak denarnica ima tudi nekaj "newbie" prijazne funkcije. Na primer, da so oglasi trgovcev, ki sprejemajo Bitcoin, in načine za nakup znižanih darilne kartice.

Zaključek - Besede nasvete za vaš iPhone / iPad Bitcoin denarnico 

Ne pozabite, Bitcoin izmenjava ni varno mesto za shranjevanje bitcoins. Bitcoin denarnice bo ponudila veliko boljše varnostne funkcije, kot vaš tipičen izmenjave Bitcoin. Tudi pri uporabi denarnico, vam priporočamo, da se drži na naslednje točke:

  •       VEDNO nastavite pin za zaščito vaše denarnice
  •       Zapišite si 12-24 semen stavek in ga shranite na varnem 
  •       NE shranjevanje velikih količin bitcoins vašo mobilno denarnico, le na strojne opreme denarnice.

Privoščite Bitcoin, kot bi si zdravljenje vaše druge tipične finančni računi, zlato, in več dragocenih sredstev. Če imate kakršne koli pripombe ali vprašanja, vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?