Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

To je bilo nekaj časa, odkar sem pregledal Bitcoin denarnice. Razlog za to je, da je večina Bitcoin denarnice v bistvu enak, tako redko si posrnuti denarnico, ki je inovativen.

Do danes…

Nekaj ​​dni nazaj sem dobil email od enega od mojih naročnikov mi pravi, da je ne bi moj nasvet za najboljši walletand uporablja Bitcoin v Exodus walletinstead. Nato je šel na slavili vmesnik denarnico in enostavnost uporabe. Nisem vedel, da takšne denarnico, zato sem ga pogledal na spletu in očitno Exodus je res nov Bitcoin denarnico.

Preden nadaljujem gledam ta video in se prepričajte, zakaj je tako edinstvena.

Exodus pregled denarnica

Exodus je zdelo, da so se začele pred enim mesecem (julij 2016) in še vedno ni dobil dovolj ugled v Bitcoin skupnosti. Pravzaprav Exodus ni le Bitcoin denarnico, da je "Blockchain sredstva denarnico". To pomeni, da lahko shranite Bitcoins, Litecoins, Dash, etru in Dogecoins na Exodus vse skupaj.

Vendar to ni vse, kar naredi Exodus tako edinstven, tu so glavne stvari, ki sem našel tako privlačna:

Lepa in intuitiven dizajn

Verjetno najmočnejši suite Exodus je njegova uporabniški vmesnik. Tudi če nisem vedel ničesar o Bitcoin ali cryptocurrencies Jaz bi še vedno lahko uporabljali to denarnico. To me spominja na Circlein preprostost. Exodus je vrsta izdelka, ki ga "zaljubila v" prvem času, ko ga uporabljate, in to je zelo redko v cryptocurrency svetu.

Takole pregled vaših blockchain sredstev izgleda nekako takole:

Lepo kaj? :)

Podatki so shranjeni na računalniku

Ker Exodus je navigacijski namizje denarnico hitro in zasebni ključ do vaše cryptocurrencies so shranjeni na vašem računalniku. Exodus je litewallet, tako da vam ni treba prenesti celotno Blockchain na računalnik kot ti z Bitcoin Core. Exodus je trenutno združljiv z Mac, Windows in Linux. Če morate varnostno kopijo vaše denarnice tam je zelo preprost korak, ki ga čarovnik korak zgrajena v notranjosti denarnici, ki vam bo pomagal, da to storijo.

Prejeli boste tudi rezervno povezavo prek e-pošte, če želite namestiti Exodus na drugem stroju (recimo računalnik je uničeno). To je vse zelo varno z uporabo gesla in okrajšava besedne zveze (v primeru, da ste pozabili geslo).

Lahko trgovini cryptocurrencies iz notranjosti denarnice

Ena izmed najboljših lastnosti Exodus v mojem mnenju je sposobnost za trgovino svoje altcoinsfor Bitcoin in obratno. Exodus je vgrajen v zameno (powered by Shapeshift), ki omogoča trgovanje cryptocurrencies v nekaj sekundah. Ne moreš kupiti kovancev z fiat, ampak ker je celotna ideja Exodus je odmik od vseh postopkov preverjanja in poslovanje z bankami Mislim, da se popolnoma ujema.

Ustanovitelji zdi resnično zanima mnenje svojih uporabnikov

To je v redu, da crappy izdelek, to ni v redu, da ga pusti na tak način. Mislim, da tisto, kar je najbolj dobil mojo pozornost je resnične obrestne Exodus "ustanovitelji so imeli v svojih uporabnikov mnenju. Seveda so le približno mesec dni v vodenju tega projekta, ampak nekaj mi pravi, JP in Daniel (ustanovitelji) so tukaj, da ostanejo. Ogledate si ga lahko na preprost za razumevanje podporo videoposnetke ki so jih naložili, da več komunikacijskih kanalov so že dobavljeno na njihovo spletno stran in neposredno platformo za izmenjavo sporočil z ustanovitelji preko Slack.

Je Exodus Denarnica tukaj ostati?

Če povzamem stvari, Exodus izgleda kot popoln zadetek. Edina slaba stran vidim v tem trenutku, je dejstvo, da sta družba in denarnico ni dobil dovolj ugled še. Združite to z dejstvom, da je koda Exodus ni open source in boste vedno vzbudi neko nezaupanje iz šifrirnega skupnosti. Prav tako, da postane pravi morilec app razvijalec bo treba nadaljevati in razširiti na mobilne naprave, kot tudi po mojem mnenju.

Ampak verjamem, da je, kot gre čas, ki ga bolj prvimi prišel na krovu Exodus bo hitro pridobiti njegovo zvesto bazo uporabnikov.

Kliknite tukaj, da preverite Exodus sami

Če ste imeli nobenih izkušenj z Exodus denarnico rad bi slišal o tem v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA