2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Če iščete za shranjevanje prve Bitcoins in imate Android mobilne naprave to delovno mesto za vas. Vendar pa, preden sem pregledala najboljše Android Bitcoin denarnice tam rad bi vam besedo opozorilo.

Mobilni denarnice (Android ali iOS) so najmanj varna oblika Bitcoin denarnice. To je predvsem posledica dejstva, da mobilne naprave ponavadi dobijo ukradeno, izgubljeno in razčleniti. Če imate svoje Bitcoins v mobilno denarnico, to pomeni, da je zasebni ključ shranjen na napravi, in zanje, če je naprava uničena ali ukradena, da ne morejo dostopati do svojih kovancev.

Ob dejal, da lahko vedno naredite kopije za vašo denarnico z uporabo semena stavek je 24/12 besedo, prikazano na vas, ko ste prvič namestite denarnico. To je razlog, zakaj je pomembno, da ta semena stavek na varnem mestu in izven dosega kdorkoli drug, ampak svoje.

Če ste popolnoma nove Bitcoin gledam ta video o Bitcoin denarnice, bo verjetno odgovoriti na veliko vprašanj, ki jih že imate:

In zdaj za kritike denarnico...

# 1 - Coinbase- Coinbase ni Bitcoin denarnico

Ponavadi, ko ljudje mislijo o Bitcoin denarnice mislijo o Coinbase. Vendar Coinbase ni Bitcoin denarnico. To je pravzaprav izmenjava, ki vam omogoča, da imajo Bitcoins. V blog, ki ga Coinbase CEO Brian Armstrong postwritten, izjavlja

Boste videli premik znamko Coinbase tega, da je hibrid denarnico / izmenjava z osredotočanjem na zgolj pri čemer je trgovina na drobno in institucionalni izmenjava

Torej, medtem ko Coinbase je še vedno poceni kraj za Bitcoins, vas prosimo, da je ne šteje kot mobilno denarnico. Coinbase ne daje dostop do svojih zasebnih ključev niti zasebnosti, kot smo zajeti v našem pregledu.

Pravi # 1 - micelij Android Bitcoin denarnico

MyCeliumis priljubljeno aplikacijo za mobilne naprave denarnico, ki je opremljeno z veliko naprednih zasebnosti in varnostnih funkcij. Da, lahko denarnico malce zapleteno za uporabnike newbie vendar je še vedno ena izmed najvarnejših in najhitrejši na trgu. Kot programa za odprtokodno programsko opremo, micelij je nenehno nadgrajujemo.

Denarnica nima web ali desktop vmesnik pomeni kovancev je mogoče dostopati le z vašo mobilno denarnico. Dobra novica je, da lahko uporabite micelij skupaj s strojno opremo denarnico, da bi dobili največjo varnost za kovance.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin denarnica

BreadWalletis verjetno ena od najpreprostejših Bitcoin Android denarnice okoli. Izvorna koda Breadwallet je odprt in obstaja le zelo osnovna "pošlji" in "sprejem" možnosti izrazit v denarnici.

To bo zelo enostavno za ljudi, da se navadijo, da po eni strani, po drugi strani pa, zapusti denarnico izpostavljen brez napredne zaščite v mestu. BreadWallet ima mobilno različico samo za Android in za iOS.

# 3 - Copay Android Bitcoin denarnica

Copayis odprtokodni multisig denarnico s Bitpay ustvarili. Multisig, stojala za multisignature, in to pomeni, da je denarnico zahteva določeno količino ljudi, da odobri transakcijo, preden se izvede. Nekako kot skupni denarnici (lahko

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Bitcoin kazino pregled - 5 najboljših spletnih mest za Bitcoin Igre na srečo

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja