2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Današnja objava je o najboljših Desktop denarnice na voljo za shranjevanje vaših Bitcoins. Namizni denarnice so denarnice, ki shranjujejo zasebni ključ za vaše Bitcoins na trdem disku. Po naravi, namizni denarnice so bolj varna kot mobilne denarnice (ker oni so težje ukrasti).

Če ste novi v svetu Bitcoin in walletsplease gledam ta video, dokler ne preberete vse nadaljnje:

Seveda so namizni denarnice še vedno velja za "vroče denarnice", ker so povezani z internetom. To pomeni, da so po naravi negotovi. Vendar pa je za majhne količine Bitcoin ali altcoin so dobra rešitev.

Za velike količine Bitcoin vedno uporabite hladno listnice za shranjevanje, kot so papir walletor strojne opreme denarnice. Danes bom pregledala 4 različne namizne zloženke, ki delujejo na vseh 3 glavnih operacijskih sistemih - Mac OS, Linux in Windows.

ELECTRUM - All Around Winner Bitcoin Desktop Denarnica

Potreboval sem nekaj časa, da začnete uporabljati ELECTRUM, ko pa sem, nikoli nisem pogledal nazaj. Začel bom s negativna - ELECTRUM je grda. Vmesnik Izgleda 90 na različico operacijskega sistema Windows. Tudi, če ste popolnoma nove Bitcoin imam občutek, da boste dobili izgubljeno precej hitro zaradi neprijazno vmesnik.

Vendar, ko boste dobili več vprašanj vmesnik, ELECTRUM je eden od najbolj zanesljivih, učinkovitih in varnih namiznih denarnice tam. Tudi to je open source, kar pomeni veliko ljudi, ki so sodelovali pri pregledovanju in sestavljanju kodo. S tem se zmanjša možnost zlonamerne kode znotraj programske opreme za praktično nič.

V času, ko je omrežje Bitcoin "gužve" in transakcijski stroški lahko vrtoglavem vzponu, ELECTRUM je eden redkih denarnice, ki vam omogoča, da zamenjate pristojbino, ki ste jih nastavili, da že predvajali posla. Ta funkcija je zelo priročno, če se ne more znebiti transakcija za potrditev.

Dodatne funkcije vključujejo naslov označevanje, prilagoditve pristojbin, šifriranje svoje denarnice in podpis / preverjanje sporočil (to je napredna funkcija).

Bottom line, je to odlična denarnico. Če ste razumeli Bitcoin dovolj dobra, da jo uporabljajo, gre za to. ELECTRUM je na voljo za Mac, Windows in Linux.

Exodus - za dumbed navzdol, kar Bitcoin namizje denarnica

Če ste šele začeli s Bitcoin in ste še vedno poskuša zaviti svojo glavo okoli vsega, kar se dogaja, je Exodus dobil si pokril. Exoduslaunched julija 2016 in od takrat je dobil nekaj hudo zagon.

Spet bom začel z navzdol - to ni open source. To pomeni, da lahko razvijalci lahko vstavite zlonamerne kode v programsko opremo, ne da bi ti vedel o tem. In seveda, ko gre za denar, z zaprtim izvorni program mogoče dvigniti nekaj pomislekov. Ker pa Predlagam, da uporabite namizne denarnice za majhne zneske Bitcoin v vsakem primeru (zaprto ali odprto kodo), potem to ni velik problem v moji knjigi. Nikoli nisem dal znesek nisem pripravljen tvegati v vsakem vročem denarnici (desktop, mobilne ali spletne strani).

Exodus tudi vam omogoča, da imajo različne altcoins kot Ethereum, Litecoin, Dash in več. Vmesnik je zelo enostavno razumeti in tudi skupno newbies boste dobili visi za to. Če ELECTRUM ugotovili, da zastrašujoče, da je to odlična alternativa. Exodus je na voljo za Mac, Windows in Linux.

Bitcoin Core - Celoten Bitcoin vozlišča denarnica hardcore Bitcoiners

Vse denarnice smo zajeti kolikor so znani kot SPV denarnice ali lite denarnice. To pomeni, da nimajo popolno kopijo blockchain, da preveri posle - se oprto na drugih računalnikih v omrežju, da informacije o transakcijah jim.

Bitcoin Coreis polno vozlišče Bitcoin denarnico. To pomeni, da ko jih prenesete denarnico boste prenesete tudi celotno blockchain na vaš računalnik. To lahko dobite res grdo, kot je velikost v blockchain nad 130GB in lahko traja nekaj časa, da prenesete. Vendar, ko je Blockchain prenesli zdaj lahko neodvisno preveri posle na omrežje in ne potrebujejo zaupati nikomur v sistemu.

Po pravici povedano, jaz ne mislim, da je vredno težav. Lahko pridobijo nekaj izobraževalno vrednost z izpolnitvijo tega procesa, ampak za vsakodnevno transakcij in uporabi Bitcoin SPV denarnice so čisto v redu. Bitcoin Core je na voljo za Mac, Windows in Linux.

Copay - Multisig Bitcoin Desktop Denarnica

Copay je denarnica, ki BitPay, enega izmed največjih ponudnikov plačilnih Bitcoin storitev po ustvarili. Denarnica je na voljo za večino velikih platformah (mobilnih in namiznih) in je multisig denarnico. Uporaba multisig funkcijo Copay se vam omogoča dodatno varnost pred krajo in je lahko dobra izbira, če si ne morete privoščiti denarnico strojne opreme.

Koda Copay je open source, na voljo za Windows, Mac in Linux ter je že od leta 2014.

Armory

Armoryis znano in zaupanja vredno blagovno znamko, ko gre za Bitcoin varnosti, čeprav denarnica je običajno najboljša za bolj izkušene uporabnike. Če iščete za denarnico, ki poudarja varnost in zaščito, je treba Armory narediti kratek seznam, kot denarnica značilnosti različnih šifriranja in hladno možnosti shranjevanja.

Armory je eden izmed najbolj spoštovanih blagovnih znamk, ko gre za Bitcoin security.Armory je na voljo za Mac, Linux, Windows Ubuntu in RaspberriPi.

Sorodne novice


Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Bitcoin kazino pregled - 5 najboljših spletnih mest za Bitcoin Igre na srečo

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA