TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Po uporabi Trezor za zelo dolgo časa, sem končno dobil svoje roke na Ledger Denarnica - glavno konkurenco Trezor je.

To je v bistvu naprava, ki vam omogoča, da vam shranjevanje zasebnih ključev na njej. Če sledite ta blog, ste verjetno že veste, da sem velik TREZORfan - prvi razširjena Bitcoin strojne denarnico. Pregledal sem tudi denarnico v preteklosti. Ampak, ker do danes ni bilo prave konkurence na Trezor sem skočil na priložnost, da pregleda to kul novo napravo in primerjati dva.

The Ledger denarnico na desni in Trezor na levi strani.

Ledger je slog boljši stil kot trezor

Ko se odprejo paket Ledger je takoj opazil, da gre v stilu. Razen sam trenutek voziti Ledger boste tudi dobili PU usnjeno denarnico, je Ledger varnostno kartico, ki nekako izgleda kot kreditna kartica in verige traku knjigo na vratu, če želite.

Naprava Trezor je vrsta clunky v primerjavi z sleeker zasnovo Ledger je. Prav tako je veliko lažje nositi Ledger okoli, saj je bistveno manjša kot trezor.

Nastavitev denarnice - Enostavno in do točke

Namestitev in nastavitev Ledger zahteva uporabo aplikacije Chrome. Ko se ogenj aplikacijo iz spletne strani Ledger se vam bo predstavljen s čarovnikom za nastavitev. V preteklosti Glavna knjiga denarnice ni imel drugi zaslon, kot trezor, vendar Nano S je opremljen s svojo na zaslonu.

Z uporabo majhen zaslon na obeh Trezor in Ledger je možno nastaviti napravo tudi iz ogrožena naprave, zaradi česar se počutim veliko bolj na enostavnost. Tukaj je primer, kako to deluje z Trezor:

Nastavitev varnosti - kodo PIN in seme okrevanje

Koda PIN je dodana stopnja varnosti zagotoviti, da tudi če je nekdo ukradel Ledger od vas, da bo še vedno težko prijavi v svoj račun. Vnesete napačno kodo PIN 3-krat in naprava se obriše čisto.

Ko nastavite kodo PIN, da je čas, da se premaknete na semenu izterjavo. Seme okrevanje je niz besed, ko skupaj v določenem vrstnem redu lahko pomaga obnoviti svoje zasebne ključe v primeru naprave je pokvarjenih ali izgubljenih.

To pomeni, da tudi če ste povsem sesujete Ledgeryou'll še vedno lahko izterja vse svoje izgubljene Bitcoins preko tega semena. To je tudi razlog, zakaj je zelo pomembno, da ga zapišite na varno mesto, kjer nihče ne more dostopati, ker če nekdo dobi imajo o tem - lahko dostop do sredstev.

Postopek je zelo podoben v obeh napravah. Tako kažejo seme na sami napravi in ​​ne na zaslonu računalnika, da ne more heker daljavo kopirati.

Tukaj je screenshot semena obnovitev mojega Ledger je. Ko sem po tem, da pomeni, da bodo morali ponastaviti to Ledger napravo, saj lahko kdo ukradel moje sredstev v tem trenutku.

Uporaba Trezor in Ledger - kratko in sladko

Ko je nastavitev končana, lahko začnete uporabljati Ledger. Samo replug flash disk, vnesite kodo PIN in že ste na dobri poti. Vmesnik je zelo intuitiven in ne zahteva veliko pojasnil.

Večina vmesnika poteka preko gumbov na sami napravi. Gumbi se lahko uporablja za pomikanje med menija ali potiska hkrati za simulacijo "izberite".

Trezor uporablja podoben vmesnik dveh gumbov, vendar so zgrajene na bolj subtilen način v napravi. Ni važno, a je lažje jih ne potiskajte po nesreči .

Ker ni način za dostop do vaše denarnice brez pomnilniški ključek povezati z računalnikom ustvarja veliko varnejše okolje za pošiljanje in prejemanje Bitcoins. To pomeni, da tudi če kdo ve kodo PIN, da ne more dostopati do kovancev, ker nima fizične naprave.

To tudi pomeni, da tudi če je računalnik, ki ga uporabljate za pošiljanje Bitcoins od ogrožena, saj ga uporabljate, kar je znano kot dva faktorja preverjanje pristnosti (2FA) ste še manj verjetno, da bodo izpostavljeni kakršnikoli nevarnosti (zlasti Man-in-the-middle napadi).

Sodba - kdo je boljši? Trezor ali Ledger?

Po pravici povedano, ne morem povedati nekaj slabega o Ledgeror Trezor denarnico. Sem bil z uporabo tako TREZORand Ledger za dolgo časa in sta oba dejansko odličnih izdelkov.

Oba denarnic vam bo dala svoj denar vredno, samo Ledger Nano S to počne na cenejši način. Trenutno stane približno $ 30 manj kot v trezor. Na koncu mislim, da to izvira, ki vam je ljubše bolje v smislu oblikovanja in ugled.

Ledger je učinkovitejša vendar Trezor je bila približno za daljši čas. To je vaš klic.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA