Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Oglejmo si na storitve, ki Xapo določa:

Xapo Online Denarnica in mobilne aplikacije

Spletne denarnice niso najboljša možnost za shranjevanje Bitcoin zaradi varnostnih razlogov. Vendar Xapo ima sloves, ki ima nekaj dobrih zasebnosti in varnostne funkcije, kot so preverjanje pristnosti v dveh korakih. Plus, boste imeli možnost prenosa svoj Bitcoin do Xapo obok, ki je uporabno, če ste jih imajo dolgoročno, ne pa jih uporabljajo za dnevne porabe v povezavi z debetno kartico Xapo (več o tem kasneje). Ne glede na primer, da je lepo, da imajo izbiro in element prožnosti.

Imejte v mislih, da je za upravljanje svojih Bitcoins s spletno denarnico Xapo, morate imeti internetno povezavo. Kaj mi je všeč na spletni denarnici Xapo je, da je enostaven za uporabo. Postavitev je zelo preprosta, zaradi česar je idealno, če ste novi na cryptocurrency.

Prenos Bitcoin v in iz obok je enostavno, in da bi lahko videli vaše stanje in transakcije, medtem ko ste na poti, je priročno. Tam je tudi mobilna podpora z mobilno appavailable Xapo za Android in iOS.

Xapo Vault

Pomislite na Xapo vaultlike varčevalni račun. To je kraj, ki ga premaknete Bitcoin, če želite, da ga imajo dolgoročno za dodatno varnost. Pošiljanje sredstev iz spletne denarnice Xapo do trezorja je enostavno. V primeru dviga sredstev iz trezorja, obstaja več varnostne plasti za preverjanje vaše zahteve. V bitcoins se nato prenese na vaši denarnici v roku 48 ur.

Obok ima številne varnostne funkcije, kot so preverjanje pristnosti multifactor in zasebnega ključa segmentacije. Ko prenos sredstev iz Xapo spletno denarnico na Xapo obok, so ta sredstva preselil v offline računalnik. Podatki se nato šifrirani in razčleniti, preden se kopira na zunanjih diskov in papirja. Varnostne kopije se nato shrani v fizičnih trezorjih na različnih lokacijah. Taki varnostni postopki so namenjeni za boljšo zaščito vašega Bitcoin pred morebitnimi napadi.

Xapo debetne kartice

Poleg zagotavljanja dve Bitcoin možnosti za shranjevanje v denarnici Xapo in obok, Xapo pomaga tudi z vidika porabe Bitcoin. Deluje podobno kot redni debetno kartico, z edino razliko, da je to povezano z vašo Xapo spletno denarnico in ne na bančni račun.

Debetna kartica Xapo vam omogoča, da kupujete s Bitcoin kot tudi dvig gotovine na bankomatih. Uporablja se lahko kjerkoli na svetu, ki sprejema VISA na spletu, z USD, GBP, in valute EUR na voljo. To je enostavno, da bi spremljali porabe, ker ste obveščeni o vsakem nakupu.

Ker je debetna kartica Xapo povezana s spletno denarnico Xapo in ne z oboka, se morate izogibati pošilja vse vaše Bitcoin do trezorja, če želite uporabljati debetno kartico Xapo. Kartica ima dnevne omejitve porabe, ki jih je mogoče doseči, da je neomejena, če predloži dokumentacijo za preverjanje. V nasprotnem primeru, standard omejitev dnevne porabe je 2500 $ na dan z največ dvema transakcij na bankomatih na dan.

Pristojbine

Medtem ko sta tako Xapo denarnico in Xapo obok prost za uporabo, obstajajo transakcijski stroški. Prenos iz ene Xapo denarnice v drugo je prost; Vendar pa obstajajo transakcijskih stroškov, ko se pošiljanje ali sprejemanje izven Xapo (na primer ali iz drugih denarnic in bančnih računov). Dodajanje sredstva povzroči pristojbino v višini 0,2%, medtem ko se stroški obdelave uporabljajo, odvisno od načina plačila.

Obstaja tudi nekaj Xapo pristojbine debetne kartice. To vključuje enkratno plačilo 20 $ za stroške kartice. Spreminjanje PIN povzroči tudi majhno pristojbino v višini $ 1. Deluje cenejša, če boste uporabljali svojo kartico porabe valuti kartice. Če ga uporabljate v tujini, v drugi valuti, pristojbine so višje.

Na primer, umik ATM v porabe valuti kartice nosi pristojbino v višini 2,50 $, medtem ko je umik v drugi valuti pristojbino v višini 3,50 $. Če ste se nakupi v valuti, različni od porabe valute vaše kartice, potem je devizni nakup provizija 3%.

Javno mnenje in spletne Komentarji

Medtem ko so negativne ocene, da je mogoče najti v zvezi z Xapo, velika večina sem prišel čez, če malo snov za svoje terjatve. Kot taka, da bi vzeli negativne komentarje ste prebrali na spletu z zrna soli, podobno kot bi jih, ko ste prebrali preglede, ki zagotavljajo še posebej veliko pohval.

Pregledi za Xapo Bitcoin denarnice & Vault aplikacije v Googlu Play so večinoma pozitivni, z oceno 4 zvezdicami od več kot 30.000 uporabnikov. Obstajajo manj voljo pregledi za različico iOS, ki ima oceno 3-star od 360 uporabnikov, kot v času pisanja. Podporo strankam Xapo na splošno, vendar nekoliko dobro na počasno strani.

Zaključek

Osebno mislim, da če kupujete Bitcoin, ste bolje ga imajo sami, kot ga je dala v roke tretji osebi, ki ima v lasti zasebne ključe. To je dejal, da bi lahko trdili, da so zasebni ključi varnejši z varnostnim sistemom Xapo zaposluje. Xapo je videti kot uveljavljene in ugledne družbe, zaradi česar je resnično, realna možnost, ko gre za nakup, shranjevanje in porabo Bitcoin.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali