Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Pomembno: V času pisanja, eToro storitve niso na voljo za stranke v ZDA.

ETorois digitalni svetovni trgovinski trg za valute, cryptocurrencies, blago, indeksi, in zalogah. Kot večina cryptocurrency trgovalnih platform, da doživlja hitro rast in zdaj ima več kot 7 milijonov uporabnikov po vsem svetu.

Deluje od leta 2008, eToro želi ponuditi tekočine, spletne in mobilne platforme, ki omogoča uporabnikom, da trgovanje skoraj vse v enem portfelja. Blagovno znamko kot mreža socialne investicijske, da združuje lag brez sodoben sistem za trgovanje s sposobnostjo za interakcijo z drugimi uporabniki.

Young CEO Yoni Assia želi platformo motijo ​​zastarel bančni sistem in pomaga vratar v novi digitalni finančne starosti. Če ste vlagajo v cryptocurrencies, potem je verjetno nekaj ideali, ki se ujema s tem v zvezi. EToro omogoča trgovanje za izbrano število cryptocurrencies.

S kotom na cryptocurrencies v tem pregledu, bomo lahko hands-on pogled na platformi eToro, njene prednosti in slabosti, in ali je to prav za vaše trgovanja cilje.

Uporaba eToro

Uporabnost eTorois presenetljivo tekočine. To je neboleč in enostaven, da bi začeli. Prijava traja manj kot pet minut, in ni potrebe za metode počasi preverjanja ali potrdil. Preprosto zadeti prijavite gumb in dodajte svoje osebne podatke.

Nato boste pozdravili z vprašalnikom za oceno svojega trgovanja osebnosti precej eleganten funkcijo na prvi pogled, vendar je zazvonil več alarmni zvonci, kot bi si želela. Razkritje moje ravni dohodka, moj delodajalec, in moje druge stopnje investicijske počutil kot malo veliko. Še pomembneje je, so vsi uporabniki zapustili zaupanje eToro z občutljivimi osebnimi podatki.

Po nekaj več kopanja, sem ugotovil, da je to del standardne KYC (Know Your Customer) proces eToro je prisiljen opravljati kot del svoje biti regulirana družba.

Sistem kot celota je gladko, brez lag ali povezav težave. Ko se prijavite, so vloge na hitro s kreditno, debetno ali PayPal brez provizije. Lahko začnete trgovati na mejo $ 2000 takoj, brez preverjanja, ki bi moralo biti dovolj za večino, da to malo preizkus storitve.

Portfolio sledilci, gledam sezname, pokaže trge, in sposobnost, da sledijo uspešni trgovci so vsi sedeli v tem slick, moderno trgovanja stranko. V okviru desetih minutah, ste lahko pripravljeni iti in odpiranje pozicije istočasno na Bitcoin in Facebook.

Valuta Podpora

Kot je eToro ne-cryptocurrency namenjen izmenjavi, so trenutno na voljo le nekaj izbranih cryptocurrencies. To je rekel, kaj storiti, ponudba je zelo dostojno zbirka, več kot nekaterih drugih pomembnih imen v industriji.

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Eter
  • Ethereum Classic
  • Ripple
  • Litecoin
  • Dash

Obstaja nekaj pravi Powerhouse cryptocurrencies tam navedene, in medtem ko Bitcoin je še vedno kralj, je zanimivo videti, ripple, Litecoin in Dash odprti za poslovanje na borzi. Imejte v mislih, da je pri trgovanju na eToro, nimate dejanskega dostopa do svojih kovancev; ste špekulirajo samo na USD vrednosti teh kovancev.

Pristojbine

Zaradi zapletenega višini možnosti trgovanja na eToro, struktura pristojbine se razlikuje od sredstva, sredstva. Če pogledamo neposredno na trgovinskih pristojbin cryptocurrency bo precej šok za resne vlagatelje. Bitcoin stane zajetne 0,70% provizijo ob izhodu položaj, višji od večine drugih borzah.

Druga trgovina altcoins na 2% -5% pristojbino, ki je oderuškega. Na primer, boste plačevali 5% na Bitcoin Cash. Oglejte si celoten seznam pristojbin tukaj.

Imejte v mislih, da je tudi pristojbina za umik, ki se uporablja, ko ste se odločili, da je čas, da denar ven. Lahko samo gotovina fiat denar iz eToro, in vam bomo zaračunali 25 $ za vsak umik.

Obstaja še ena pika na repu za nekaj nesrečnih uporabnikov. EToro zaračunava pristojbino za neaktivnost uporabnikom, ki niso prijavljeni, za 12 mesecev. Če ste imetnik dolgoročno, ne bodo ujeli, ki jih je ta; stanje na vašem računu bo obremenjen $ 5 na mesec, ko je to nedelujoč. Ne pozabite, da se prijavite in preverite na vaše naložbe vsako četrtletje.

Pomoč strankam

ETorohas doživela hitro rast v preteklem letu. Ena od misli, da je to do svoje pritiskom na trgovanje cryptocurrency. Na žalost, to pomeni, da ni pobegnil vprašanje dogging celotno blockchain industrije: podpora za stranke je vedno nesrečen funkcija pri pregledih. Podjetja se ne morem obvladovati lastnega uspeha, in to vključuje eToro.

Precej nadahnuto je eToro ekipa ne poskuša skriti svoje pomanjkljivosti. Kontaktna območje spletne strani nosi sporočilo opravičilo za pomoč uporabnikom razumeti, da niso ne upošteva. Seveda, še vedno obstajajo pritožbe in slabe ocene, vendar je lepo, da ostanejo obveščeni.

Javno mnenje / Online Komentarji

Slaba novica potuje govorice, in ljudje so vedno bolj verjetno, da pišejo slabe ocene, kot dobrih. To pa je dejal, da se zdi, da je eno posebno zaskrbljujoče vlagatelji točka bruhati ob uporabi storitve: platforma se zdi, da se malo temperamenten z umikov. Mnoga poročila podaljšan čakalne dobe za odvzem sredstev na bančnih računih in PayPal leglo spletnih forumih.

Nekaj ​​pripomb so izstrelil rekoč izkušnja je gladko brez težav. Sedem milijonov uporabnikov vseh ni mogoče borijo za likvidacijo svoje premoženje, ali podjetje ne bi bilo, če je to danes.

Zaključek: Je eToro dober kraj za trgovino cryptocurrencies?

Platforma eToro kot celota je veselje uporabljati. Njena brskalnik je odziven, intuitivno in opremljena s številnimi priročnimi funkcijami. Dodaj dostojno izbor cryptocurrencies za to, in lahko res dobili veliko iz izmenjave. V desetih minutah lahko trgovanja in odpiranje pozicije v Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, in še več.

To je rekel, da so seveda vprašanja, za uporabnike, ko likvidacijo premoženja in odvzem sredstev. Morda je to do preobremenjenosti službo, kjer včasih boste morali biti potrpežljivi. Pristojbine za cryptocurrencies so tudi precenjeno, in za mene, da je velik odcep.

Če iščete za trgovino in vzvoda valuto, nato druge storitve, kot so Bitmexmight je bolj primeren za vas. Če iščete ustvariti vse okoli naložbeni portfelj, ki vključuje nekatere cryptocurrencies za dolgoročno drži, potem si lahko naredite v redu z eToro.

Ste že poskusili eToro sami? Mi bi radi slišali, kaj mislite o tem v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled