BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Pogovarjal sem se veliko o BTCJam v prejšnjem blogu postsin preteklem letu. Ampak to je šele zdaj, da imam jasno perspektivo popolne prednosti in slabosti spletne strani. Razumem tudi, da v večji meri, kako ga učinkovito uporabljajo, in to je tisto, kar želim deliti z vami v tem blog post.

Bitcoin peer-to-peer posojil platforma

Za tiste, ki niso seznanjeni z BTCJam, to je v bistvu način za ljudi, da bi dobili posojila, ne da bi šel skozi banke. Vidiš, nekateri ljudje nimajo bančnega računa ali pa ne morejo dobiti bančno posojilo, ker oni niso odobreni za to. Zato je peer-to-peer posojil toliko zrasel, in to je cela industrija, ne glede na to Bitcoin.

P2P posojilodajalci v ZDA ustvarili 6,6 milijarde $ v obliki posojil lani. In zdaj Bitcoin pride v igro, da ljudje popolnoma nov optionto posojajo denar z manj pristojbin, in za vsakogar na svetu z internetno povezavo. Torej BTCJam je v bistvu jahanje P2P posojanja trending in ustvarjanje Bitcoin-usmerjeno platformo.

[Tweet_box oblikovanje = "box_02"] P2P posojilodajalci v ZDA je lani ustvarila 6,6 milijarde $ v obliki posojil. In zdaj Bitcoin prihaja v igro. [/ Tweet_box]

Boste morali, da postane močna zbiralec od časa do časa

Glavna prednost P2P posojil je, da lahko dobiš precej visoke obrestne mere za posojila. Ampak, kot verjetno veste, ni visok donos brez velikega tveganja. In tako, ko ste se odločili, da dajo svoj denar, da neznanci, boste morali prepričati, da poplača svoje dolgove.

Moja prva izkušnja s BTCJamtaught me to dragoceno lekcijo.

To je, kako moja prva naložba je šel. Sem vložil ฿ 0.83990951 v zelo trdni profil vlaganje (po mojem mnenju vsaj). Prvo plačilo prispelo brezhibno. Druga bil rok za plačilo 1. Julija. Pridite 5. Julij, smo (vlagatelji) še vedno čakajo na plačilo. Začeli smo komentiranja na nepremičninah strani prosi posojilojemalec, ko se je namerava plačati, vendar smo dobili fragmente odgovorov in nejasnih obljub, da bo plačilo kmalu naredili.

En mesec minilo. Ni podatka dodali razen jeznih vlagateljev, ki zahtevajo svoj denar. Prav tako sem poskusil obrnete BTCJam, in čeprav sem hiter odziv njihove podporne skupine, ni bilo ničesar, kar bi lahko naredil, razen preveriti s kreditojemalcem tudi.

Po 38 dneh je bilo plačilo na koncu je. Sem končal dobili 6.42 odstotkov v dveh mesecih za moje Bitcoins, kar je zelo dobro glede na alternative na trgu. Vendar pa sem bila tudi visoko tveganje s to posojilo v zaostanku in končajo z nič. Torej je v bistvu izvira, kako tvegati ste.

Moje kratkoročne finančne naložbe in zakaj sem jih izbral

Čeprav moja prva BTCJam izkušnja ni bilo prijetno, sem na koncu kar visok donos za svoj denar. Če je bilo to izračunano letno, bi na skoraj 40 odstotkov APR (efektivna obrestna mera). Zato sem se odločil, da še naprej vlagajo svoje kovance, samo tokrat sem šel o tem malo bolj pametno.

Torej, tukaj so moje trenutne naložbe:

  • 20.19% april - Vlaganje v nadaljnjo izrabljajo Bitcoin trgovanje
  • 53.10% april - Vlaganje v trgovskih in rudarskih operacij
  • 16,3% april - Vlaganje v podporo poslovanja, ki temelji na novo kripto

Kot boste opazili, vse naložbe imajo visoko bonitetno oceno, le pozitivne povratne informacije in kar je najpomembnejše lepo količino že odplačane kredite. To bi verjetno bilo celo pametneje, da razširijo svoj portfelj še toliko bolj, ker pa nisem vlagajo veliko denarja v tem trenutku (samo 0.9BTC), nisem mislil, da bi bilo zelo učinkovita.

Maj 2016 posodobitev: Eden od teh investicij je v neplačilu, preberite celotno zgodbo tukaj.

Za tiste, ki ne želijo gledati celoten video, si lahko ogledate spodaj mojih naložbenih načel picking na kratko:

  1. Vlagajo le v naložbe, ki so skoraj 100-odstotno financira.
  2. Skrbno preučiti profil posojilojemalca: poglej za odplačane naložbe, validacij socialnih omrežij, prejšnji povratne informacije (predvsem negativne povratne informacije) in kako dolgo je že član BTCJam.
  3. Preberite opis naložb v celoti in si medsebojno delovanje posojilojemalca s svojimi vlagatelji na odseku komentar.

Mnenje Reddit uporabnikov o BTCJam

Pri pregledu katerekoli storitve Bitcoin, veliko ljudi obrne na Reddit za mnenje skupnosti. Sem, da je navada, da dvojno preveri svoje ugotovitve o vseh storitev Bitcoin z subredditas Bitcoin tudi.

Obstaja kar nekaj pregledi subreddit BTCJamon Bitcoin in večina od njih so zelo pozitivni, vendar to ni zanimivo, informacije, ki sem želel. Iskal sem za umazanijo imajo ljudje o podjetju.

Po kopanje v malo globlje sem ugotovil, da je glavni negativni ljudje povratne reči, je, da BTCJam vzamejo rez od posojilojemalca, ko je posojilo aktivna. To pomeni, da se jim izplača takoj, tudi če kot investitor ne.

Združite to z dejstvom, da ni pravi način za uveljavitev posojilojemalci za poplačilo svojih dolgov, in boste dobili nekoliko vprašljivo ugled za podjetje, ki vam zagotavlja le s platformo za posojanje in ne dovolj podpore, če in ko jo potrebujete.

Tudi mnogi ljudje poročali, da je velika količina scammers na mesta, ki so tam samo, da bi dobili posojila, in jih nikoli vrniti. Vendar pa je treba z uporabo metod sem opisane prej in diverzifikacijo svojega portfelja v največji možni meri za posledico večje zmanjšanje tveganja za vas.

In nenazadnje, lahko vedno uporabite BTCJam je "autoinvest" funkcijo. Ta funkcija v bistvu ima svoj denar in se spreminja v različnih posojil za vas. Čeprav še nisem poskusil to funkcijo, sem ponavadi sramežljiv proč od nje, saj me pretekle izkušnje naučila ne želite, da bi nekdo drug odgovornost za upravljanje svoj denar. Zato poskrbite, da uporabite to funkcijo na lastno odgovornost.

Zaključek

BTCJam zdi kot trdno možnost za ljudi, ki so pripravljeni prevzeti izračunane tveganja na njihovih Bitcoins za višje nagrade. Osebno bom še naprej uporabljati te spletne strani v skladu z načeli sem opisanih in vas bo posodobitev, kot se stvari razvijajo. Če imate svojo izkušnjo z BTCJamI'd cenili, če bi jo delili v komentar oddelku spodaj.

POMEMBNO: Kaj je napisano na tem delovnem mestu, je moje osebno mnenje, ki temelji na mojih izkušnjah. Nisem naložbe strokovnjak ali guru, in ki jih je treba sprejeti vse, kar preberete tukaj z zrna soli. Vlaganje denarja je tvegano businessand na koncu si ti edini ODGOVORNI za upravljanje svojega kapitala. Ta objava je moje osebno mnenje, nič več.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)