Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

BTCJam je Bitcoin peer to peer posojilne platforme. Pred približno 6 meseci sem pregledal BTCJamand je sklenila, da je trden možnost za ljudi, ki so pripravljeni prevzeti izračunane tveganja na njihovih Bitcoins za višje nagrade.

Sem zaključil svoj pregled s 3 različnimi naložbami sem izbral, da bi videli, kako se Bitcoins lahko vzvod dolgoročno. To so bili moji 3 izbiri naložbe:

  • 20.19% april - Vlaganje v nadaljnjo izrabljajo Bitcoin trgovanje
  • 53.10% april - Vlaganje v trgovskih in rudarskih operacij
  • 16,3% april - Vlaganje v podporo poslovanja, ki temelji na novo kripto

Vse te naložbe so imeli A + ocene, pozitivnih povratnih informacij za posojilojemalce, in kar je najpomembnejše, njihovi izdajatelji odplačevalo 100% časa.

Zato sem vzel 0.9BTC (takrat vreden okoli $ 200) in se odločila, da jih vlagajo v teh 3 posojil. Posojila so bili vsi dolgoročno, kar pomeni, da bi potrebovali približno eno leto, da bi dobili nazaj denar. Ampak hej, kjer lahko dobite 20% APR (Efektivna obrestna mera) v teh dneh?

Torej, dva od mojih naložb so še vedno zelo stabilen in se plačujejo pravočasno. Vendar pa ena od naložb, se zdi, da so v neplačilu. Ta naložba naj bi se zadnje izplačilo okoli februarja. Si lahko preberete na posojilojemalce "stavka" na komentar oddelku ":

Hej fantje. Se opravičujem, ampak zaradi osebnih sili bom pozen s tem mesecev plačilo tednu ali dveh. Bom naprej vse posodobljene in dobili plačilo v najkrajšem možnem času.

Od takrat je fant in uvrstitev šla tiho. Vse, kar lahko vidite, so ljudje ranting o plačilu in obupno trudijo, da dobijo svoj denar nazaj. To traja že 3 mesece zdaj...

Če pogledaš na profileyou'll posojilojemalca videli, da ima še eno posojilo, ki ni bil poplačan - skupna njegovega neplačanega dolga pride do 34.1BTC kar je okoli 15.5K USD.

4. Maja sem dobil naslednje e-pošto od BTCJam:

Obvestilo o arbitraži

Dragi Ofir Beigel

To obvestilo služi, da vas obvestim, da je [ime posojilojemalca] je prestopnik na Dodatnega obratnega kapitala za nove, ki temeljijo na šifrirnega poslovanje - posojilo # 3loan, v katerem ste investirali 0,3 Bits / BTC ( "posojo"). Da bi uveljavljanja zapadlih obveznosti v okviru tega posojila, bo posojilo pošlje arbitražo 14 dni od datuma tega obvestila.

Da bi se izognili arbitraži lahko še vedno pogaja vračilo posojila v stik kreditojemalca s strani komentarji za posojila ( »Spletna stran«). Vendar pa v nobenem primeru ne bi smeli poskušati zbirko zunaj spletno stran, kot tvegate osebne pravne odgovornosti. Poleg tega poskuša zbrati od kreditojemalca zunaj spletne strani je neposredna kršitev pogojev BTCjam je uporabe. BTCjam ne more biti odgovoren za morebitne kršitve pogojev uporabe.

V primeru, da je posojilo poslan arbitraži, posojilojemalka imajo možnost, da zahtevajo zaslišanje. Če posojilojemalka zavrne zaslišanje, bo nagrada izda za vas, ki se lahko uveljavlja na sodišču proti posojilojemalcu.

Torej v bistvu ta seznam se bo na arbitražo. Če posojilojemalec zavrne zaslišanje bomo vprašanja o oddaji naročila, ki se lahko nato uporabijo zahtevku nazaj moj 0.3BTC (ali pravzaprav 0.19BTC), ki je ostalo v tem seznamu.

Pot vidim, ne obstaja način, sem že nazaj moj $ 80 (denar ostane v BTC-ju v današnjem tečaju). Tudi če bom vprašanja ta nagrada nimam nobenega interesa, da vlagajo več časa in denarja v loviš to.

Lekcija, ki se tukaj naučil, je zelo zelo preprosta. Visok donos = veliko tveganje, in v tem primeru mi ni uspelo pobegniti pred nevarnostjo v investicije. Torej, kakšne so moje možnosti?

  1. Ne vlagajo v BTCJam, če se ne počutite imate čas in izkušnje, da izberejo razpršen portfelj.
  2. Uporabite funkcijo "auto-invest" v BTCJam ki naj bi diverzificirati svoje naložbe za vas.

Če ste še vedno videti, da vlagajo v BTCJam Mislim, da je ta druga možnost bi bila najboljša za vas, saj naj bi vam bolj razpršen portfelj, kot tisto, kar boste ustvarili sami. Ker pa nisem ga preizkusili ne morem reči zagotovo.

Zakaj BTCJam pravkar izgubil nekaj svoje verodostojnosti

Čeprav vem, BTCJam nima polno odgovornost za to posojilo izpolni svojih obveznosti še vedno mislim, kako njen sistem je zgrajen res povzroča zmedo. Na primer, sem poskušal napisati nekaj negativne povratne informacije o tipu, ki zamudi pa sistem ne mi pisati ničesar. Tako lahko ta tip samo še, da poberem posojila brez ljudje povedo svoje mnenje o njem. Ne vem, zakaj nisem mogel napisati negativne povratne informacije, in ali je to napaka ali funkcija, ampak če bi bil BTCJam bi moral biti bolj proaktiven o pridobivanju uporabnikov, da napišete svoje mnenje o njihovih posojil.

Drugi problem imam z BTCJam je, da se zdi, da ni skrbi, da je veliko, da toliko ljudi (730, če smo natančni), prav tako izgubili svoj denar. Razen tega e-pošte o arbitraži, ki je bil poslan samodejno nisem prejela nobenega sporočila od njih. Kot zagonu bi pričakovali nekaj več napotke svojim prvimi približno takšno situacijo, saj bo te stvari, da boste izgubili uporabnike vedno. Sem celo poslali e-pošto v družbi o tem pred 3 dnevi in ​​še niso prejeli nobenega odgovora.

UPDATE: Pravkar sem prejel e-poštno sporočilo BTCJam navaja naslednje:

Po 90 dneh od posojilojemalca manjka plačilo, posojilojemalec in investitorji iti skozi proces arbitraže. Arbitraža je pravno zavezujoča pogodba, pri kateri vlagatelji neplačane posojila prejeli vse osebne podatke posojilojemalca preko arbitražne odločbe. Vlagatelji lahko nato uporabijo te informacije za sodni postopek po želji. Posojilojemalec je tehnično 14 dni od datuma njihovega primera je stopnjevala arbitraži za vložitev spora. Če spora ni vložena po tem obdobju, potem sebe in ostali investitorji bodo samodejno prejela arbitražno odločbo z informacijami posojilojemalca preko e-pošte.

Nič novega pod soncem tukaj res.

Torej vse, kar lahko storim sedaj počakati še nekaj dni, in videli, kaj se bo zgodilo s to arbitražo, čeprav mi ni jasno dobili svoje upe up. V tem času, če želite do iger na srečo, predlagam bivajo proč od BTCJam kot naložbeni nosilec. Če ste prebrali moj prejšnji komentar veste, da je moja prva naložba tudi težko z odplačujejo.

Če ste imeli kakršne koli druge izkušnje s podjetjem rad bi jo slišal v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Ni tako dobičkonosen, kot si mislite

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?