Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016

Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016

Toda odkar, da smo se že veliko vprašanj sprašuje, "kaj je najbolje VPN za uporabo?"

Torej v današnji pošti Rad za kritje, kar menim, da je top 4 ponudniki VPN so na voljo na trgu danes. Toda preden začnem pregled, moramo odgovoriti na osnovno vprašanje:

Kaj je VPN?

VPN stojala za navidezno zasebno omrežje. To je v bistvu skupina računalnikov, ki so vsi povezani med seboj preko interneta. Ta dodaja, varnost in zasebnost na internetno povezavo. Naj razložim.

Varnost

# 8211; Ko uporabljate "normalno" Wi-Fi (tj javna Wi-Fi), ki ga uporabljate nezaščiten povezavo z internetom. To pomeni, da so dovzetni za hekerji in drugimi zlonamernimi napadi poskušajo ukrasti podatke. Pri povezovanju z omrežjem zasebnih in varnih računalnikov (tj VPN), ki ga varuje podatke, ki se prenese s šifriranjem.

Zasebnost

# 8211; Ko se povezujete z internetom brez VPN kdorkoli lahko sledili vaš IP naslov (internetni protokol naslov). To pomeni, da se vaša lokacija lahko izpostavil dokaj enostavno. Ko dostopate do interneta prek VPN se zdi vaša lokacija, da se da iz oddaljenega računalnika, tako da je zagotovljena zasebnost.

Ne skrbi za anonimnost, zakaj naj uporabljam VPN?

Tudi če vam ne zdi, da je skrivanje vaš IP naslov kakršno koli zanimanje za vas, verjetno se ne zavedajo tveganja pri povezovanju z internetom z nezaščiteno omrežje. Omrežja, kot so javna Wi-Fi tiste, v kavarnah in hotelih, še zdaleč niso tako varna, kot si misliš. Tudi če imajo geslo, ste si delijo omrežje s ton drugih ljudi, kar pomeni, vaši podatki so v nevarnosti.

Torej, če se prijavite v svoj e-poštni, bančni račun, račun Facebook ali predložiti kakršne koli druge občutljive podatke, ko ste povezani z javnim omrežjem, lahko nekdo enostavno pridobi te podatke. Čeprav obstaja nek način, da vam pomaga ostati varen, če želite, da rešitev na enem mestu - uporaba VPN.

Če želite resnično živo prikazali, kako resno je to, gledam ta video:

Prav tako, včasih boste želeli dostop do spletnih strani, ki niso na voljo v vaši državi. V tem primeru VPN je tudi dobra rešitev. Na primer, ko sem potoval skozi Kitajsko nisem mogel dostopati do Facebook ali Google, če sem uporabil VPN.

Kako naj vem, kaj je dobra VPN storitev izgleda?

Ker obstaja toliko storitve VPN tam je nekako težko vedeti, kako jih oceniti. Tukaj je kratek seznam, kaj je treba videti v storitev VPN:

Izhod lokacije

# 8211; To v bistvu narekuje, kaj IPS lahko uporabite pri dostopu do VPN. Torej, če na primer želite, da brskanje po spletu iz ZDA OP bi potrebovali VPN storitve, ki dobavlja takih izstopnih mest.

Beleženje

# 8211; Ali storitev VPN vodi evidenco o tem, kaj počnete? Če je popolno zasebnost, da si po tem, ko boste želeli, da se prepričajte, kaj je sečnja politika te posebne storitve VPN.

Protokol

# 8211; To je lahko zvok malo zmedeno, ker, ko primerjajo VPN storitve boste videli izraze, kot SSL / TLS (včasih besedilu VPN podporo,) PPTP, IPSec, L2TP, in drugih vrst VPN. Vendar je večina teh možnosti so nevidni za vas kot uporabnika, kot vsi ti protokola zagotavlja varno povezavo. Seveda obstajajo razlike med protokoli, vendar če ste zaskrbljeni zaradi tega ste verjetno že seznanjeni z njimi.

Hitrost

# 8211; Ker povezuje preko oddaljenega računalnika traja več časa, se prepričajte, da storitev VPN izberete lahko poda povezavo dovolj hitro. Nič ni bolj neprijetno kot počasno internetno povezavo...

Mobilna aplikacija

# 8211; Mobilna uporaba v nenehno povečujejo, tako da boste želeli zagotoviti, da storitev VPN dobavlja tudi svoj mobilni telefon z ustreznimi rešitvami. Prepričajte se, da je mobilna aplikacija na voljo za storitev, ki jo preučuje, če je to vprašanje.

Združljivost operacijskega sistema

# 8211; Vaš bo namestiti kos programske opreme, imenovane VPN odjemalca na računalniku za povezavo VPN, tako da boste morali, da se prepričajte, da je združljiv z OS (operacijski sistem). Danes je večina storitev VPN so združljive z Windows in Mac OS, vendar je vedno priporočljivo, da se prepričajte, da vaš OS podpira.

Cena

# 8211; Ko gre za ceno, boste našli brezplačno in naročnine VPN temeljijo. Čeprav z uporabo prostega VPN Morda se sliši privlačno Imejte v mislih, da se bo večina brezplačnih storitev se prijavite svoje dejavnosti in si prikazovanje oglasov na podlagi tega, kje ste brskali. Tudi njihove izhodne lokacije so zelo omejene.

Naročnina na osnovi VPN bo verjetno trajalo vašo zasebnost bolj resno, vendar boste morali ugotoviti, če se prijavite koli od vaših aktivnosti skozi gozdni politiki. Prav tako v večini primerov ne bodo služila oglase in vam bodo ponudili neke vrste prost poskus za uporabo njihovih storitev.

Torej, tukaj so top 4 VPN storitve po 99Bitcoins

IPVanish

To je VPN sem bil s pomočjo pri pisanju te objave. To je precej impresivno hitrost povezave (včasih pozabi, da sem na VPN), mobilni združljivost in se razteza čez 25,000+ IP na 325+ strežnikov v več kot 60 državah.

Ima tudi posebno aplikacijo za mobilne naprave iOS in Android in je združljiv z večino OS tam. Če greste z letnim načrtom, da je trenutno $ 78 / leto, vendar pa lahko to uporabite couponto dobil 30% popusta (jo vložitve navzdol samo $ 54.95 / leto). Seveda pa je 7 dnevna garancija denar nazaj in ga lahko plačate z Bitcoin, ki je vedno velika možnost :)

Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven in je potrebno tako kot 2 minuti, da se vse nastavil. Zelo navdušen nad storitvijo do sedaj. Če želite izvedeti več o IPVanish kliknite tukaj.

ExpressVPN

Še eden od mojih najljubših. Včasih sem ExpressVPN nazaj, ko sem potoval po Kitajski za konferenco Bitcoin (sem potreboval dostop do Google in Facebook). Všeč mi je, da zelo hitro "en gumb" vmesnik, povezava je zelo hiter in je 78 držav (in 100 mest), ki jih lahko izberete za povezavo. Cena je okoli 100 $ za celo leto (ali 12,95 $ za en mesec). Prav tako boste dobili 30 dni denar nazaj garancije, če menite, da se storitev vam ne ustreza.

Če želite izvedeti več o ExpressVPN kliknite tukaj.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN je ena izmed najbolj priljubljenih VPN storitev, ki so na voljo danes. Ponuja brezplačno proxy, ki ga lahko uporabite, vendar boste morali "čakati v vrsti", da za to, da delajo (traja približno 2-3 minut). Prav tako ponujajo 30 dni denar nazaj garancije na svojih načrtih. Osebno mi ni všeč programske opreme, "videz in občutek", ampak mislim, da je to stvar okusa.

CyberGhost VPN ima strežnike razporejenih v 20 + državah po vsem svetu - si lahko ogledate celoten seznam držav in strežnikov tukaj.

Storitev zagotavlja podporo za mobilne naprave, kot tudi, vendar omogoča le ena naprava, ki se priključi v danem trenutku (IPVanish omogoča do 2 napravah hkrati povezati). CyberGhost VPNalso sprejemajo plačila Bitcoin in ceno med 60- $ 110 $ / leto, odvisno od načrta, ki jo izberete.

Če želite izvedeti več o CyberGhost VPN kliknite tukaj.

HideMyAss

Eden od najbolj priljubljenih igralcev na trgu, "Hide My Ass" (ali HMA) je eden največjih ponudnikov VPN tam danes. HMA deluje v 190 državah z več kot 880 strežnikov - to vam bo dala veliko različnih IP naslovov. Tukaj je celoten seznam strežnikov.

Razen skrajne pokritost HMA ponuja storitev zdi precej podobno kot na prejšnjih dveh ponudnikov omenjenih (mobilnimi napravami in več OS podpira). Letna cena za HMA je 78 $, ki je točno to, kar IPVanish stroški, kot tudi. Vse v vsem trdno storitev.

Če želite izvedeti več o Hide My Ass, kliknite tukaj.

StrongVPN

StrongVPN je od leta 1994 v računalniški industriji je bila približno. To je bil znan tudi kot ReliableHosting.com in kasneje začel zagotavljati VPN storitev. Njihova strategija oblikovanja cen je malce drugačna, saj vam omogočajo, da izbirajo med 3 različnimi paketi - Lite, posebni in Deluxe.

Paketi se razlikujejo med seboj po številu strežnikov in državah, ki jih lahko povežete s. Ti so prav tako omejena na število strežniških stikal lahko storite na mesec, ki je negativna v primerjavi z drugimi ponudniki.

Cena pametno paket Deluxe, ki se zdi, da je najboljši paket tekmovati s tem, kaj drugi ponujajo strošek $ 155, ki je precej višja cena tag od konkurentov. Še zadnja stvar, da v mislih je, da StrongVPN zdi, da dnevniških datotek svojih uporabnikov - tako da, če je anonimnost iščete morda to ni najboljše storitve.

Če želite izvedeti več o Strong VPN kliknite tukaj.

Ena kul VPN infographic s StrongVPN

Preden smo zaviti gor, tu je nekakšen grafični ponovno na to, kar smo pravkar pokrite ustvaril StrongVPN. To gre malo bolj podrobno o različnih protokolov, kot dobro. Če imate svojo izkušnjo z VPN storitve, vas prosimo, da ga delite v komentar oddelku spodaj.

Vir: Priporočene povezave

Sorodne novice


Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?