Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Kot cryptocurrencies postala bolj in bolj priljubljena, lahko zdaj najdete namenske Bitcoin ad omrežij, ki omogočajo, da se prikaže, povezanih z Bitcoin oglase na vašo spletno stran in zaslužiti dodaten prihodek Bitcoin.

Podobno kot Google AdSense, Bitcoin oglaševalske mreže zagotavljajo oglasov na vaši spletni strani. Boste prejeli izplačilo v Bitcoin, ki ga lahko običajno umakne v roku enega tedna. Oglejmo pogled na nekatere od najboljših Bitcoin oglaševalskih omrežij, je treba upoštevati za vašo spletno stran:

CoinTraffic

CoinTraffichas že od leta 2014 in se nanaša na sebi kot šifrirnega oglaševalskem omrežju. Ponuja CPM akcije in ima širok spekter možnosti formata oglaševanja, vključno s statičnimi transparenti in pop-under oglase. Platforma je enostaven za uporabo, ki omogoča preverjanje dnevnih plačil in odvzem provizije zelo enostavna. Tam je najmanj umik 10 €, in zahtevki za izplačila običajno se v roku 24 ur.

Ena od prednosti CoinTraffic je, da se to ne bo selektivna o številu oglaševalskih partnerjev, ki jih imajo. To pomeni, da ste previdni, da bi se izognili ICO prevare, namesto da bi preprosto s poudarkom na visoko kakovost prometa z uglednimi oglaševalci in založniki. Podpora, ki CoinTraffic na voljo, je običajno zelo dober, s hitrim odzivnim časom, čeprav je lahko včasih traja tedne za vašo spletno stran, ki se odobri ali zavrne.

Prednosti

 • Platforma je hiter in enostaven za uporabo
 • Podpora je dobra, hitro odgovori in koristne odgovore
 • Previdni oglaševalcev jih izberejo

Slabosti

 • Morda boste morali nekaj časa počakati, da vaše spletne strani je treba pregledati

A-ADS (anonimnih oglasi)

Eden izmed najstarejših Bitcoin oglaševalskih omrežij, A-ADS (anonimnih oglasov), je še vedno zelo priljubljena izbira. Podobno kot Bitcoin sama, je oglaševanje platforme A-ADS, ki temelji na anonimnosti: ni potreben osebni podatki ali preverjanja. Medtem ko je stran znak-up, lahko izberete, da se prijavite z Bitcoin naslov, ne da bi se vpisali v račun.

A-ADS je uveljavljen Bitcoin oglaševalska mreža, ki je znano, da ponujajo hitre in točne plačila. Uporabniki so glede na izbiro odvzem račun z A-ADS ali neposredno na Bitcoin naslov. Vi ste verjetno, da naletijo na veliko težav, če je potrebna podpora, A-ADS je običajno zelo koristno.

Prednosti

 • Ponudbe anonimnost, vam ni treba zagotoviti osebne podatke
 • Plačila so vedno hitro in točno
 • Dober zapis podporo strankam

Slabosti

 • Nekateri uporabniki so ugotovili nižje izplačila za pozno
 • Ne razlikuje med oglaševalci (lahko spodbujajo prevare)

Coinzilla

Ena od novejših Bitcoin oglaševalskih omrežij, Coinzillawas začela leta 2016. Ponuja tako CNT in oglaševanje CPC v obliki standardnih pasic, plavajoče transparenti in pop-under oglase. Zanimivo je mogoče, oglasi se financira ne le z Bitcoin, ampak tudi z Ethereum. Ena od značilnosti, ki jih lahko najdete koristne je program napotitev, ki vam lahko pomagajo zaslužiti 10% pologe in dvige iz uporabnikov.

Plačila na CoinZilla so potekala sedem dni, preden se sprosti. Kot veliko Bitcoin oglaševalskih omrežij, obstaja minimalna umik 0,001 BTC. En ulov: zahteve izdajateljev Coinzilla so na ožjem strani, z zelo veliko uporabnikov, ki imajo svoje spletne strani zavrnjen. Še posebej, Coinzilla ne sprejema spletne strani, ustvarjene v zadnjih treh mesecih. Medtem ko se lahko podpora počasi v konicah, odzivi so ponavadi koristno, in tam je fleksibilnost oddajo podpore vstopnico preko spletne strani ali pa se obrnete na Coinzilla preko Skype.

Prednosti

 • Zaslužite dodatne Bitcoin s programom napotitev
 • Plačila so zanesljivi in ​​redko zamudo
 • Oglasi se lahko financirajo tudi v Ethereum
 • Kakovostni oglaševalci

Slabosti

 • Podpora je lahko včasih malo počasen
 • Stroge zahteve spletna stran

CoinAd

CoinAddiffers iz večine Bitcoin oglaševalskih omrežij v smislu, da se novi založniki sprejeta na-le povabi podlagi. Še več, imajo stroge zahteve, kot le sprejemanje spletne strani z Alexa uvršča za pod 100.000 in vsaj 100.000 dnevnih prikazov strani.

Kot tak, je to Bitcoin oglas omrežje je samo za bolj uveljavljenih straneh. Cilj za to je, da nudijo večjo kakovost za oglaševalce, ki so lahko izbirali, katere spletne strani želijo oglaševati, kje postaviti svoje transparente in koliko prikazov hočejo.

Obstajajo številne prednosti za založnike, ki so srečo, da so povabljeni. Če imate zaupanja, visoko prometa spletne strani, da lahko dobro zaslužil v primerjavi z večino drugih Bitcoin oglaševalskih omrežjih. Plačila se je na tedenski osnovi in ​​se lahko pošlje neposredno v Bitcoin denarnico ali celo PayPal račun. Na splošno je to zelo zanesljiv omrežje Bitcoin oglas in dobro vredno premisleka, če ste povabljeni.

Prednosti

 • Osredotočite se na visoko kakovost
 • Tedensko plačilo Bitcoin denarnico ali PayPal računa
 • Potencial, da zaslužijo več kot z večino Bitcoin oglasnih omrežjih

Slabosti

 • Povabite samo s strogimi zahtevami vstopnih

Sproščeni oglasi

Začela v letu 2015, Sproščeni Adsoffers CPM in akcije CPC, z oglaševalci, ki lahko kupijo določeno število edinstvenih ogledov in klikov iz prostorov oglasov. Tam je izbira banner in pop-pod oglasi in dnevno prihodkov je predvidena glede na število ogledov, klikov ali pops, ki v omrežje. Sproščeni Oglasi zaračuna dokaj nizko pristojbino v višini 10% za omrežja akcijah, kar pomeni višje potencialne zaslužek od mnogih drugih Bitcoin oglaševalskih omrežij.

Sproščeni Oglasi ne sme biti za vsakogar, saj obstaja več obveznih zahtev za ob vaše spletne strani odobri. To vključuje zgornji 100.000 Alexa rank. Če ste odobrena, boste imeli priložnost, da zaslužijo prek napotitev program, s 50% napotitev provizije od vseh novih računov, ki ste se nanašajo. Na splošno velja, da je zelo hiter in zanesljiv Bitcoin oglaševalska mreža, čeprav ni najbolj zanesljivo podporo za stranke, z veliko uporabniki trdijo, ne bi do prejetih odgovorov.

Prednosti

 • Stroški dokaj nizki stroški, ki lahko pomeni višje izplačila
 • Napotitev program s 50% provizijo

Slabosti

 • Vaša spletna stran mora biti v top 100.000 Alexa razvrstitev
 • Podpora je nezanesljiv, z veliko vprašanj bo brez odgovora

AdBit

Del omrežja BitRush, AdBitworks uporabljajo sistem plačati na dan. To je podobno kot Google AdSense v tem, da bodo oglaševalci ponudbe drug proti drugemu za delež v oglasni prostor na vaši spletni strani. Višja kot je ponudba, bolj delnice ima posebno oglaševalec in več lahko potencialno zaslužili. Možnost edina oblika oglasa je banner, čeprav to lahko sestavljen iz besedila, slike ali interaktivnih medijev, odvisno od posameznega oglasa.

Ena izmed najboljših stvari približno AdBit je, da so plačila na svoj račun, v realnem času, z vsakim pogledom ali kliknite oglas prejme. Kot pri mnogih Bitcoin oglaševalskih omrežij, obstaja minimalna umik 0,001 BTC. Eno od področij, na katerih bi lahko AdBit izboljšanje je njena podpora, ki je lahko na počasno strani. Vendar pa je to zanesljiva možnost, da ima potencial, da ponudi dostojno donose.

Prednosti

 • Plačila se izvajajo v realnem času

Slabosti

 • Relativno majhna omrežja oglas
 • Ni veliko oblik oglasov, da izberejo
 • Podpora strankam je lahko včasih malo počasen

Ali uporabljate Bitcoin oglaševalski mreži nismo omenjeno? Ste imeli nobenih izkušenj s tistimi, ki jih imamo? Sporočite nam v komentarjih spodaj!

Sorodne novice


Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom