Pregled in analiza omrežja Bitclub | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Opozorilo: Od časa do časa sem dobil v stik z različnimi ljudmi o tem članku dobavljajo več dokazov za obeh straneh te zgodbe. Vsakič, ko tak dokaz arrises boste videli, da objavljene tukaj kot posodobitev. Vse, kar bi v tem položaju je moje raziskave, opravljene na spletu in moje osebno mnenje. 

15. Avgust 2016 posodobitev: Ker je bilo to delovno mesto objavljen Bil sem v stik s Joby tednih. Mi v bistvu strinjala, da se ne strinjam. Vendar sem se odločila preoblikovati naziv delovnega mesta iz "prevara" v "opozorilo investicijski". Po zbiranju dejstev ne more dokazati, da je Bitclub omrežje prevara izven sence dvoma. Jaz pa še vedno mislim, da manjka poslovni model Bitclub mreže in ne bi vlagal v njem osebno

V zadnjih nekaj tednih so me videli te oglase za družbo, imenovano "BitClub mreža" na moji Facebook krme. Sem se odločil, da si oglejte video oglas, samo da bi našli nekaj dude, ki se ne zdi, da je veliko okoli Bitcoin poskuša razložiti, zakaj naj bi se pridružijo "BitClub omrežje" vedeti.

Verjamem, da je video govori sama zase, ko sem rekel, da je 5 minut skupnega žlobudranje, ki ne dajejo nobene vrednosti svojih gledalcev. Jaz lahko rečem, da se je oseba na tem videu res ne vem, kaj Bitcoin je in je samo branje njegovo besedilo iz strani. Moj najljubši citat je verjetno "Obstaja nekaj, kar se imenuje Bitcoin rudarstvo, ga lahko dobite z veliko krajev na internetu" (01:16).

Bitclub omrežja (oprostite, ker ni povezovanje z njimi), trdi, da je neke vrste delovanja rudarske kjer uporabniki vlagajo svoj denar, da bi dobili del prihodkov iz rudarske bazenu BCN. Lahko ustvarjajo prihodke tudi s sklicevanjem druge, da se pridružijo BCN.

Odločil sem se, da bi globlje pogledati v BitClub omrežja (znan tudi kot BCN) in videli, če je to res zakonit in trajnostni poslovni model ali je to neke vrste Ponzi shceme.

Za tiste, ki ne vedo, kaj je Ponzi shema je - to je fraudulentinvestmentoperation, ko operater, obrestuje svojim vlagateljem iz novega denarja plačane upravljavcem z novimi investitorji, namesto od ustvarjenega dobička po zakonitih virov. Običajno ni dejanski izdelek ali storitev, da se denar vlaga v.

Torej v bistvu novi člani sheme Ponzi financiranje izplačil za stare članice. To velja, dokler ni več novih članov pride na krovu, denarja zmanjka in delovanje izklopi zapušča veliko ljudi šokirani, ker niso dobili svoj denar nazaj.

Zdaj za kratek primer. Recimo, da ste (investitor) plačati upravljavcu 100 $, in obljubljajo, da plača $ 10 / mesec za naslednjih 12 mesecev (kar pomeni, da bomo dobili več od tistega, kar ste vložili). Morda ste mišljenja ", kako bo imel dovolj, da mi plačajo po 10 mesecih?"

Ena možnost je lahko, da se vlagajo ta denar zakonito v neke vrste dobičkonosno poslovanje - na primer, Bitcoin rudarstvu. Torej, lahko izvajalec dejansko kupili rudarske opreme za ustvarjanje dohodka, v tem primeru denar vi in ​​drugi člani plača, ko ste se pridružili je kot nekakšen crowdfunding kampanje.

Druga možnost bi bila, da so dobili denar za plačilo njihovih članov iz novih ljudi, ki povezuje po vrsti za financiranje starejše člane, kot so sami. To je, če napotitev pridejo v poštev.

Predstavljajte si, operaterja ki pravi: "Če bi nekdo drug v tej shemi ti bo plačal dodatno provizijo le za njihovo vložitev v". Torej, zdaj boste dobili nekoga drugega, da plača $ 100 dolar za operaterja, tako da boste dobili provizijo $ 10 in več denarja bo teklo v sistem za plačilo članov. Seveda so novi člani so nato motivirani, da bi več članov na krovu.

Zakaj je tako pomembno, da se bodo vsi prinašajo napotnic? Ker v večini primerov je to najbolj dosledno vir dohodka za to shemo. In tudi če je denar vlagala v nekaterih zakonit delovanje ni dovolj dosledno za kritje plačil za vse člane. Ponavadi člani povezujejo te vrste operacij pričakujejo dosledno pozitivno donosnost ali pa bo ostalo. Izvajalec ve, da, in zato poskuša izpolniti to nemogočo zahtevo ustvarjajo veliko prihodkov vsak mesec, brez tveganja iz drugih virov (npr novi člani, ki prihajajo na krovu).

Drug način, da bi Ponzi shema preživela in ne bo zmanjkalo denarja, je že investitorji ponovno vlagajo svoj denar nazaj v delovanje, namesto, da ga prevzame. Na ta način so člani menijo, da lastniki denar, ker vidijo svoje stanje na računu, vendar v resnici ni tako, da bodo lahko umakne, da je denar v svoj bančni račun. Proces ponovne naložbe se uporablja za vzdrževanje vlagateljev v igri in zavlačevanje "točke odpovedi" sheme Ponzi.

Za konec sheme Ponzi običajno preživi na dejstvo, da:

 1. Novi člani so dodali po vrsti (in morajo plačati članarino seveda).
 2. Stari člani ponovno vlagajo nazaj svoj zaslužek v shemo, da bi povečali svoje prihodke (na papirju).

Te 2 lastnosti so zelo pomembna, saj bomo videli, kako so poravnane z BitClub mreže.

Moj Hypothesis- BitClub Network je Ponzi shema

Zdaj je čas, da razčleniti BCN je poslovni model, in videli, če je v resnici zakonit podjetje. Grem za uporabo različnih orodij za to - večina teh orodij so združene v notranjosti Bitcoin scamtest smo pred kratkim ustvarili tukaj v 99Bitcoins.

Kako zakonit je Bitclub omrežje?

Prva stvar, ki sem naredil, je bilo videti, kdo je zavezanec za domeno Bitclubnetwrok.com. Vendar pa je domena je v zasebnem registracijo, ki je rdeča zastava po mojem mnenju.

Ko sem nadaljeval moje iskanje in odšel na "O" strani družbe nisem mogel najti nobene resnične identitete, ki vodijo v mesto. Edina stvar, ki je navedel, je:

BitClub ni v lasti vsake posamezne osebe ali subjekta, smo skupina strokovnjakov, podjetnikov, strokovnjakov, mrežnim marketingom in programskih navdušencev, ki so vsi prišli skupaj za začetek zelo preprost posel okoli zelo kompleksne industrije.

I beseda previdnosti - Ko vidite neko nejasno izjavo približno podjetja člane v "O nas" stran, kot "smo skupina strokovnjakov" in ni resnična oseba, ki je prikazan za podjetja - RUN.

Torej sem ugibati nekdo ne želi, da bi našel. Po številnih iskanjih na spletu nisem našla enega posameznika, ki je naj bi nadzor nad BCN. Našel sem veliko marketingu in promotorjev, vendar brez lastnikov. Sem našel dve uradni BCN webinarbut za neznanega razloga gostitelj webinar ne moti, da se predstavi. Prav tako se zdi, da BCN ni registrirati pri SECand zanje ne posluje v ZDA - še ena stvar, da razmisli.

Poskus, da izkopljemo nekaj več informacij o BCN sem našel nekaj zelo smešnega. Po Bitcointalk threadthe spletne strani, ki je imelo izjavo iz »strank«, kot je prikazano tukaj:

Kot lahko vidite, Victor Diaz je zelo zadovoljen s svojo naložbo v BCN. Ampak očitno Victor pravo ime je Ali Ansari in on je obsojeni posiljevalec, ki je bil v zaporu od leta 2013:

Torej sem ugibati Ali verjetno spremenil svoje ime in dobil, da bi prenosni računalnik in nekaj Bitcoins v svoji celici za dobro vedenje. Spletna stran je pokazala tudi kup drugih ponarejenih fotografij, ki so bili njihovi viri izsledi po spletu. Izgleda, da po tem prišlo do BCN odstranijo vse slike iz mesta in zdaj imate samo imena in ne fotografije v pričevanja.

Nekatere dodatne poizvedbe o BCN na YouTubu, bo razkrila video, ki izgleda kot novice poročil potrditvi Bitclub Expert (2:01 v videu), vendar je bil ta video jasno izdelan s $ 5 koncert na Fiverr (samo z drugačnim voditelj).

Kasneje sem na stik podporo BCN se jih precej jasno, ki so lastniki BCN, če imate kakršne koli težave in gotten naslednji odgovor sprašuje:

Tako da v bistvu je to ista prazne besede me usmerjajo na to, kar je navedeno v "o" strani - kako je BCN decentralizirano in nihče ga ima v lasti. No, če nihče ne lasti (kot Bitcoin na primer), bi bilo treba protokol, ki določa pravila o tem, kako stvari delujejo - da se ne zdi, da bi v tem primeru.

Še zadnja stvar - BCN ne zdi, da imajo politiko zasebnosti ali pogoje uporabe, na njihovi spletni strani. Jaz bi domnevala, da bi moral vsak zakonit podjetje te strani na njihovem spletnem mestu. Glavni razlog, da ni teh strani bi bilo, da vas te strani zahtevajo, da dajo identifikacijske podatke o njih.

29. Avgust posodobitev: Bil sem v stik s še drug član BCN rekel naslednje:

Rad bi vas neposredno posodobitev, brez dodajanja povezavo na svoj blog odgovorov. Sem član BitClub mreže in sem bila napotena v poslovanje z dobrim prijateljem. Potem sem ugotovil, da je "podjetje", ki jih vodijo kriminalci in posiljevalci, sem objavil ta info o steemit.com.

Vabimo vas, da povezavo, glejte, kopirati moj post. Prosimo, širjenje besedo.
BCN je prevara in ne morete dobiti svoj denar nazaj!

Koliko denarja boste morali investirati v BCN?

Ponavadi te vrste sistemov rudarskih oblak so bodisi preveč dobro, da bi bilo res (tj prevare), ali pa samo ni vredno vas bo naložba na dolgi rok (npr Genesis rudarstvo). Zato sem se odločil, da je matematika za BCN sam. Prva stvar, ki sem opazil je, da se ne morem prijaviti do BCN brez sponzorja.

To precej reenforces mojo teorijo, da BCN močno opira na napotitev. Mislim, če je to zakonit postopek, ki ustvarja konstanten dobiček, zakaj bi zahtevalo sponzorja, da se prijavite? Ne morem samo "žural"?

Ah, sem potreboval sponzorja, tako sem uporabil tip iz video YouTube. Mislim, da je začel me je na celotnem potovanju vseeno, tako dobro zanj. Seveda minuto, ko sem prijavil sem se pozove, da plača $ 99, da se pridružijo BCN brez možnosti, da vidim, kaj se bo dejansko dobili.

Torej koraki, da se pridružijo BCN so v bistvu:

1. Korak: Nastavitev Bitcoin denarnico

Korak 2: sredstva na svoj Bitcoin denarnico

3. Korak: Pošljite Bitcoin iz denarnice na naši BitClub naslov

V bistvu stran je rekel, iti kupiti Bitcoins nato pa nam ga pošljite brez kakršnega koli pojasnila o tem, kaj boste dejansko dobili.

Pravzaprav to ni čisto res, če ste prebrali navzdol strani si lahko ogledate naslednje:

 • Usposabljanje in izobraževanje o Bitcoin rudarstvu
 • Popoln dostop do naših ekskluzivnih bazenih Bitcoin rudarstvo
 • ClubCoin Priložnost - Get Free ClubCoin

Na tem mestu imam tono vprašanj, kot so:

 • Kaj pomeni "poln dostop", da rudarski bazen sredstvi? (Sem lahko dostopate do številnih rudarskih bazenih po vsem spletu, ne da bi morali plačati predjed je)
 • Koliko denarja bom naredil? Ali kaj je donos moje investicije?
 • Kaj za vraga je Clubcoin? (Razen pri čemer Ranked # 619in seznam cryptocurrency takoj po več anonimnih kovancev, kot MayaCoin in LeoCoin).

Za zdaj se mi zdi, kot veliko lepih besed, bi prikrili dejstvo, da ni koristen predlog v ozadju. Seveda nisem plačati $ 99, če pa sem plačal članarino bi se jim zavedeni plačati še 500 $ ali več za različne rudarske pakete.

Naredimo math!

Plačate $ 99 samo dostop do BCN, nato pa lahko izberete med 1 od 3 pakete - $ 500, $ 1000 in $ 2000. Glede na to, kateri paket boste izbrali, boste dobili odstotek dobička v rudarski bazen. Na primer, če se odločite za paket $ 500, boste dobili 50% svojega deleža v bazenu in ostalo bo "treba uporabiti za financiranje delovanja rudarskih in za nakup dodatnih rudarskih delnic".

Moram priznati, da BCN ima zelo zakonit fronto z njihovo rudarski bazen so odgovorni za 4,2% dejavnosti Bitcoin omrežja. Torej se ne leži približno dejansko rudarstvo Bitcoins. Zdaj pa poglejmo, koliko bomo zaslužili z BCN.

Vsak dan okoli 1,1 mio $ je namenjena Bitcoin minersaround svet. To pomeni, da BCN naredi okoli $ 46.2K na dan ali $ 1.4m mesečno (4,2% dnevnega prihodka rudarstvo). To seveda bo treba razdeliti med vse uporabnike BCN je.

Torej, če na primer, imaš paket $ 500, ki vam omogoča, da 50% vseh dohodkov, ki jih boste potrebovali, da bi $ 0.83 na dan, da bi prekinil evenafter 600 dni (to je, kako dolgo paket traja). Ker ste vodenje le 50% to pomeni, da morate $ 1,67 prihodkov na dan do preloma.

Zdaj pa ne pozabite, to je samo, če želite, da bi prekinil tudi po 600 dneh, če želite, da dejansko bi dobiček boste morali narediti več. Sem iskal ur po spletu za "dokaz dobička" in ni mogel najti eno samo osebo, ki kaže dobiček. Vsak častna je samo isto Ponovil praznih besed o tem, kako je to odlično orodje za pasivnih dohodkov.

Ampak, če pomislim, da je to zelo logično, saj ljudje poskušajo povečati dobiček vložitve še več ljudi na krovu in pridobivanje napotitev provizije.

22. Avgust posodobitev: pravzaprav sem našel videodescribing zaslužek po 1 mesecu rudarstvu. Video prikazuje dobiček v višini približno $ 15 za 25 dni. To bi skupaj $ 360, po 600 dneh, če cena Bitcoin je ostane ista. Vendar pa to ni pošteno soditi to po USD, saj je naložba v Bitcoins. Iz videoposnetka, ki ga lahko vidimo, da je fant, ki 0.0012BTC povprečno dnevno. To bi mu prinesla, da zaslužijo 0.72BTC po 600 dneh. Videospot je bil posnet aprila 2016, ko 1BTC ~ $ 420. Torej verjetno plača nekje okrog 1.2BTC, da bi človek, da bi dobili 0.72BTC nazaj po 600 dneh.

Nekateri trdijo, da če bi bila cena Bitcoin v vrtoglavem vzponu pa je, da bi lahko več kot 500 $ je vložil, vendar pa, da bi bilo res, tudi če je samo kupil in držite Bitcoins s tistimi 500 $ in se jih ne vlagajo v BCN.

Druga YouTube video (odstranjen) trdi, da je več kot milijon dolarjev, s BCN, saj se je začelo oktobra 2014 (22months nazaj). Toda, ko se pojavi njegovo osebno nadzorno ploščo, lahko vidite, da je bil plačan le 5.35648BTC do danes. Prav tako navaja, da je kupil eno delnico 500 $, en delež 1000 $ in eno delnico v višini $ 2000. To pomeni, da je vložil $ 3500 in dobil nekje okoli $ 2500 do danes (od Bitcoin cena spreminjala veliko v zadnjih 22 mesecih sem vzel grobo povprečje).

Preostali del plače za ta račun le "na papirju", se mi zdi. Video navaja tudi, kako je uporabil ostanek zaslužka investirati v nakup več delnic. Pomen denarja je dejansko umaknjen iz računa.

Kot Pravzaprav večina, če ne vse pričevanja kažejo, kako reinvestirati 100% svoje plače, da bi ustvaril več prihodkov še hitreje. Ljudje morda mislijo, da so denar, ampak v resnici so le videli številke povečal na zaslonu.

Seveda je vse videti lepo in fajn, ko je nihče ne umika svoj denar iz BCN, saj se zdi, kot da se dobiček, ko pa kritične mase ljudi, začeti z umikom svojih bilanc sistem razpade v dnevih (zelo podobne današnjim bank mimogrede ).

16. Avgust UPDATE: Po objavi ta post sem dobila odgovor od Joby tednih in drugih BCN ustanoviteljev, kot lahko vidite v komentar oddelku. Joby me je priložen video so naredili pred letom dni, ki prikazuje dokaz zaslužka. Ne morem jamčiti, ali zavrne ta video, ampak mislim, da je to pomemben podatek. Ta zaslužek video je od nekoga, ki so se pridružile BCN od 1. Dan leta 2014 (če ne vidite video Kliknite na to povezavo)


Torej, kdo je za BCN?

Iskreno, ne vem. Edina "resnična oseba" sem našel je fant z imenom Ryan Conley, ki se zdi, da je dozorel MLM trženje. Vendar Ryan ne reči, da ima v lasti BCN, počne le agresivno trženje za njih s pomočjo video posnetkov YouTube in drugih spletnih tehnik trženja. Ne bom navajajo moje mnenje o operaciji Ryan je v tem položaju, vendar bom omenil, da je nekoč endorseOneCoin (sum, da je globalno MLM prevara), in da se zdi, da je strokovno MLM trženje. To pomeni, da je v njegovem interesu, da bi dobili več ljudi na krovu, tako da ne bodo pričakovali, da ga vidim vožnjo ljudi proč od BCN.

Edini video sem našel o nekom, ki trdi, da so vzpostavili BCN je ta video od Joby Weeks (edit: Ta video je bil odstranjen). Dodal, da je bil pod Ryan Conley YouTube kanal in Joby izrecno pravi: "Kaj smo se odločili, da je za vzpostavitev lastne podatkovne centre v Islandiji....in to crowdfund, če bo....«.

Torej Joby v bistvu pomeni, da je del ustanovne ekipe BCN. V opisu video podrobnosti Ryan:

"Moj poslovni partner na BitClub omrežja in kolegi Bitcoin Miner Joby tednih razlaga o svojem morje križarjenje, kar poteka." To me zanima, če Ryan in Joby so dejansko delajo skupaj na BCN, vendar se enostavno ne priznava, da bi se izognili javnosti.

Čeprav lastniki BCN ni mogoče preveriti izven sence dvoma, da je dokaze, ki podpirajo ideathat frakciji Zeek Nagrade Ponzi schememight biti za njo. Druga teorija, ki je prišel gor, da Clubcoin - cryptocurrency uporabljajo samo BCN v trenutku, ko je bil uveden, da bi se zaradi pomanjkanja sredstev za plačilo vlagateljem.

To pomeni, da namesto da bi vlagatelji dobili Bitcoins za svoje naložbe bodo prejeli Clubcoin - a cryptocurrency, ki nima prave vrednosti, ali znaten obseg trgovanja. Ta citat je vzet iz uradne spletne strani Clubcoin:

Sedaj, ko ste Clubcoin, kjer ga lahko preživijo? BitClub Mreža je prvi trgovec sprejeti Clubcoin

Tako da v bistvu ni nič opraviti s Clubcoin razen za plačevanje rudarskih BCN. S tem ta BCN je v bistvu rekel: »Tukaj je kovanec boste lahko v trgovini z drugimi ljudmi, ki so lahko pripravljeni plačati za to iz nekega razloga". Torej, zdaj vlagatelji pravijo: "Hej, mi smo dejansko dobili izplačanih!". Vendar ostaja dejstvo, da so dobili nekaj, kar nihče ne želi in da ne bo mogel nikamor prodati.

Še ena zadnja stvar, da v mislih je, da je edini način plačila BCN sprejema so očitno cryptocurrencies. To je lahko, da bi ohranila posameznike v ozadju BCN anonimni. Mislim, če je operacija popolnoma zakonit, ki bi jih sprejemajo kreditne kartice (kot Genesis rudarstvo, na primer). Vendar, ker ne želijo svoje identitete znana omogočajo plačilo le z Bitcoin.

Bitclub Network je OGROMNO opozorilni znak lebdenje nad njim

Vse to seštejemo BCN se zdi, da se po podobni poti do veliko drugih Bitcoin prevare, ki so šli prsi. Priznam, da je BCN verjetno veljavno rudarsko operacijo in teče, vendar sem še vedno prepričan, da je (ali bo) plačilno nesposobna in ne bo mogla izplačati večino svojih vlagateljev.

Podobno kot tisto, kar se je zgodilo z Bitcoin Trader v preteklosti in številnih drugih HYIPs da preživela dlje časa, preden popolnoma propada, BCN ne opravi glavna vprašanja, ki jih potrebujete, da se vprašajte pri ocenjevanju kakršne koli naložbe Bitcoin, kot so:

 • Kdo je za to operacijo?
 • Kdaj bom prekinil celo na mojo naložbo?
 • Kaj je dejanski izdelek, ki sem vlaganje v?
 • In še veliko več... (glej v komentarjih)

Druga stvar, ki menijo, da so nedavne blok halvinghas verjetno dal dent v veliko rudarskih bazenih, vključno z BCN-ih. To bo zanimivo videti, kako se to igra v prihodnosti.

Končno, tukaj so značilnosti neke Ponzi shema je vzeta iz spletni strani SEC, da vidimo, kako BCN pa na testu Ponzi:

 • Visoka naložba ali vrnitev obljubil, z malo ali brez tveganja. PREGLED
 • Preveč dosledna vrne - "Normalno" naložbe nihajo - včasih si dobiček in včasih ste izgubili. Skupna značilnost sheme Ponzi je, da dosledno dobiček denar. PREGLED
 • Neregistrirani investicije - Ponavadi ne boste videli shemo družba Ponzi registriran nobene finančne oblasti. PREGLED
 • Nejasen jezik razložiti naložbe - Promotor proda delnice za vlagatelje, ki jih izkoriščajo pomanjkanje znanja vlagateljev ali pristojnosti, ali s pomočjo terjatve v lastniške naložbene strategije, ki jih je treba hraniti skrivnost, da se zagotovi konkurenčno prednost. Druga možnost bi bila, da je naložbena strategija preveč zapleten, da bi razumeli. PREGLED

Nenazadnje več poročila so objavljeni na Reddit kaže BCN ponovitev poskuša dobiti ljudi, da se prijavite prek Bitcoin meetups. Rips prodrli meetupor v nekaterih primerih povzročila posebno sreÄŤanje ki naj uči ljudi o Bitcoin samo, da bi se jim, da se prijavite na BCN.

Jaz osebno ne bi dal svoj denar v to business.I verjamejo, da bo BCN propadla prej ali slej. To se ne sme zgoditi danes, ta mesec, ali celo letos, ampak ko se to zgodi veliko ljudi se dogaja, da se počutijo odtrgali in boli.

Če ste imeli izkušnje z BCN (dobro ali slabo) in bi želeli okrepiti ta članek ali dokazati me narobe, sem jo pozdravljam. Vas prosimo, da zapustijo svoje pripombe v komentar oddelku spodaj.

18. Avgust Update: 

A "redni" član BCN danes dosegel, da me po e-pošti. Ko rečem redno mislim nekoga, ki ni ustanovitelj, ni vložila veliko denarja v BCN in nima nobene spodbude za zaščito družbe. Tukaj je tisto, kar piše:

Najprej sem se tudi bal, da je Ponzi shema, ki je 500 $ naložb uporabi za izplačilo zaslužek članom. Potem sem ugotovil, da se dohodek za nekaj časa in začeli ustvarjati svoj lasten dobiček simluations. Temelji na dejanskih plač in napovedi v prihodnosti na podlagi nekaterih dejavnikov. I bo prišlo do tega v minuto.

Zdaj, po moje ugotovitve ne verjamem, da so naložbe v bazenih izplačani kot zaslužek, ampak močno dvomim, da bodo zaslužek od rudarjenja dovolj za plačilo iz prvotne naložbe, kaj šele, da bi dobiček.

Če kateri koli drugi člani BCN imajo podobne občutke ali morda popolno nasprotje Spodbujam vas, da jih delite v komentar oddelku v tem pošti ali preko e-pošte neposredno meni. Pomembno je, da pokažejo celotno sliko in ne samo ena enostranski pogled MLM marketingu običajno prikazati.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor pregledal - ali je to varno?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti