Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Malo več kot letom dni sem obrnil nohte veriga imenovan Wojtek ki je dejal, da je bilo videti, da ustvarijo najbolj trajen hladno denarnico mogoče. Bil je kovinska umetnik in je razmišljal o uporabi tega znanja, da bi ustvarili neko obliko denarnice, ki jih ni bilo mogoče uničen.

Ideja bi bila, da zasebnih ključev ali okrajšava stavek v notranjosti nekakšno kovinsko ohišje, ki bo odporen na vsakem katastrofo, ki se lahko pojavi - poplave, požara, potresa, kar hočete. Da bi se povečala sredstva za ta projekt se je začel crowdfunding akcijo na Indiegogo, in nekaj mesecev kasneje pa je bil v celoti financiran, Cryptosteel je na poti, da postane resničnost.

Moram priznati, da Cryptosteel vizija je zdelo zelo prepričljiv in video ustvarjena za izdelek je zelo dobro prikazano:

Vendar pa, kot pri mnogih crowdfunding kampanj ta projekt preveč se je soočil s številnimi ovirami. Produkt ima nekaj nepredvidenih zamud. Od proizvodnih vprašanj, na poštnih vprašanja, se je zdelo, da je veliko stvari, ki so bile preprečevanje Cryptosteelfrom postaja resničnost. Vendar skozi vse te Wojtek ohranil tesne stike s svojimi začetnimi vlagatelje in poskrbeli, da so bile do sedaj. In res eno leto kasneje sem prejela svoj Cryptosteel po pošti.

Bom začeti z "normalno" pregled in nato premakniti na zabaven del - poskuša uničiti Cryptosteel :)

Izdelek sam je precej samoumevne, boste dobili kovinsko ploščo in niz številk in črk za ustvarjanje niti svojega zasebnega ključa ali okrajšava seme (ki se uporablja pri Trezor).

Moram priznati, da mi je vzel nekaj minut, da razumejo, kako se dejansko odpreti kovinsko ploščo za vstop črke in številke, ampak to ni nič, da je 5 minut in nekaj zadetkov z izvijačem, ne bi rešili.

Siten del je definitivno vstavljanje črke zletela Cryptosteel. To me je približno 40 sekund za vsako črko in ni šlo gladko, milo rečeno. Vendar, če upoštevamo, da je to (upam) enkratna proces, to je nekaj, kar lahko živeti.

Prav tako sem dobila dovolj črk in številk ustvariti celo 2 Okrajšava semena ali zasebne ključe, tako da pot redundance!

In zdaj za zabavni del....

Ker ni veliko več za povedati o izdelku sem mislil, zakaj ne bi imeli malo zabave z njo, in videli, če je dejansko neuničljiva. Zato sem šel ven in opravili nekaj testov...

Na splošno sem reči Cryptosteel denarnice je ena zelo stabilen hladno denarnico. Vendar pa je lahko malo za pretiravanje. Če pa ste shranjevanje velike količine Bitcoins je to dobra dodatno zavarovanje ukrep, da bi po razumni ceni ($ 49).

Trenutno lahko dobite le Cryptosteel skozi kampanjo Indiegogo ali kot dopolnilni izdelek ob nakupu trezor. Če ste že lastnik Trezor je to pravzaprav super izdelek, da so za dodatno zaščito vašega okrajšava semena.

Če ste lastnik Cryptosteel in poskušal uničiti, kot tudi, ali imajo nekatere druge pripombe o izdelku Zelo rad bi jih slišal v komentar oddelku spodaj.

Kliknite tukaj za ogled Cryptosteel zase

Sorodne novice


Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?