BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Prednosti: enostaven za namestitev, veliko vajah, podpreti voljo.

Slabosti: ne zdi, da deluje kot je opisano na vse. Ni uspelo dobiti delo na Silver načrtu.

Zaključek: Ne, BTC Robot ni prevara, vendar menim, da to ni tako natančen, kot je opisano na strani prodaje v BTC Robot. Osebno mi ni uspelo, da bi dobiček od tega, ampak sem ga uporabljajo samo za 2 tedna. Dobra stvar je, da je 60 dan denar nazaj garancije, zaradi česar je ne brainer za nekoga, ki želi, da ga preizkusite vse načine in se odloči za sebe.

Ocena 99 Bitcoins "

Usr = 5.5]

Za več informacij o BTC Robot.

Celovit pregled BTC Robot

Naj začnem pravico off kij tukaj z besedami, da to ni še ena "poglej kako velik je moj dobiček v BTC Robot". Namen tega pregleda, da bi resnično živeti raziskave, da enkrat za sklenitev vse, če je nakup BTC Robot vreden svojega denarja ali ne. Bil sem v Bitcoin že skoraj leto dni in šele pred kratkim dobil svojo roko na BTC Robot in to je bil šele po nekaj INTENSIVEmarket raziskave. Moja domneva je, da če si na tej strani, ki jo verjetno iščete v to raziskovanje, kot tudi, tako da upam, da sem vam lahko prihrani nekaj časa.

Ta pregled ne temelji na mojih osebnih izkušnjah le

Namesto samo trgovanje z BTC Robot in potem vam moje osebno mnenje, sam sem se vključiti v ta pregled, kot številnih spletnih BTC robot pregledov bi lahko našli na spletu. Sem izbral najboljši pa (običajno iz Bitcointalk.org) in najslabše tiste (običajno za ljudi, ki se trudijo, da bi hitro dobiček) in jih združil. Ne bom govoril o tem, kako uporabljati BTC robota na pregled, saj je zelo preprost in tam je popoln korak za korakom vodič, ko ste ga kupili.

Iskanje za "BTC Robot kritike" na Googlu prinesli skoraj 92% so pristranski komentarji...

Torej, ko gredo skozi prvih 4 straneh v Googlu za izraz "BTC Robot Reivews" mi je uspelo najti samo 3 pregledi, ki so bili vredni komentiranja o, ostali pregledi so bili navaden pristranski.

Jonathan prikazuje resnično živi dokaz, da lahko pridobijo (in izgubili) z pošten BTC Robot pregled

Uspelo mi je, da gre za skoraj 12 različnih mnenj, preden se odločijo za nakup BTC robota. Prvi pregled sem naletel na kar je verjetno najbolj koristen je za spletno stran, imenovano "Bitcoin World Wide", ki je bil nekako sumljiva v prihodnost, saj se zdi, da je samo spodbujanje BTC Robot. Kljub temu pa po branju pregled Jonathan pozorno sem videl, da je bil dejansko posodabljanje njegove statistika vsak mesec vključno z izgubo (ki je nekaj, kar pristranske ocene redko). Torej, do novembra 2013, njegov račun je bil na pozitivni ROI% 26.75, ampak zaradi velikega padca Bitcoin cen v decembru se je končalo leta 2013 z negativnim ROI% 61.23. Moja domneva je, da je bil z agresiven način, ki ga povzroči ta izgubi. Tukaj je njegova Rekapitulacija za december.

Michael Poletje prikazuje resnično živeti zajem zaslona ustvarjanje dobička

Po pregledu nekaj več pretirano pristranske ocene BTC Robot sem prišel čez Vimeo videoof fanta z imenom Michael Summers. Zdaj je ta video jasno pripoveduje, kljub temu pa je kaže tako dejanske dobičke off BTC Robot za okoli 386,18 $. Po nadaljnji preiskavi sem videl, da je bil videoposnetek januarja 2014, vendar pa je bil posnet julija 2013....make vas sprašujem, kako zakonit je navsezadnje.

Prvi večji spletni strani, da pregleda BTC Robot pravi, da je prevara

Po nekaj več kopati, sem naletel na članek iz "The Verge". Da skrajšam zgodbo avtor objave na robu trdi BTC Robot je le še ena prevara na svetu, da bi denar na spletu. Čeprav se zdi, da je zelo odločen o tem, da ni prinesel en kos dokazov, ki podpirajo njegove trditve. Na pripombe, ki so bile objavljene na ta članek BTC Robot ekipa odgovoriti vsak in vsak bralca, ki je izrazil najmanjše skrbi, ki igra v njihovo korist. Če nekdo poskuša vas prevara, ki jih običajno ne bo imela tako velik storitev za stranke.

Kaj forum Bitcointalk se ima za povedati o BTC Robot

Za tiste, ki vas ne zaveda, Bitcointalkis forum največji Bitcoin online danes, in da ne bo prevare rahlo. Uporabniki, ki so menili, prevaranti, so jasno označeni in so ponavadi škorenj iz foruma, tukaj je nekaj primerov, ki niso povezane z BTC Robot:

Našel sem 3 različne objave v zvezi z BTC Robot pregledov. V firstwas za aa uslužbencu Bitcointalk. On je dejansko ustvarila celotni dobiček v višini $ 52.15 skozi takrat, ko je bilo trgovanje, vendar je izgubila Bitcions. Bil je nekako iritated s tem, čeprav je predstavnik BTC Robot, ki so odgovorili na to delovno mesto je pojasnil, da se dobiček, ki temelji na USD in ne BTC, kar pomeni, če hočeš zaslužiti uporabe USD BTC robota. Če ste s ciljem, da bi prinašala Bitcoins potem morda obstaja boljši način.

Drugi threadof BTC pregled Robot na Bitcointalk sem prebral segreje zelo hitro in dobil več kot 400 delovnih mest! Šel sem čez večina od njih (ne morete dejansko prebral 400 delovnih mest). Greš z delovnih mest, sem naletel na še en video, ki je zdelo, da je zakonit in prikazuje dobiček.

Tam je bilo veliko naprej in nazaj, na teh forumih. Večinoma ljudje obtožila prevare, vendar brez dejanskih dokazov. BTC Robot ekipa je zdelo, da se branijo ostro pred vsemi obtožbami. Nekaj ​​memberfinally prišel z nekaterimi dejanskimi podatki trgovanja kažejo, da so izgubili denar pri uporabi robota in nekateri pritoževali nad slabo storitev za stranke. Proti forum endthe zares agresiven, znižuje ekipa rezultat BTC robota zaupanja in kliče program biti uspešna.

Na koncu sem se potrudil poiskati najnovejši BTC Robot pregled, ker se je morda kaj v času, ko je program že teče spremenilo. Zdi se, da ni dosti spremenilo, čeprav saidhe eden recenzent imel težko dobili svoj denar nazaj, ker je kupil program z Bitcoins.

Nenazadnje, moje izkušnje z BTC Robot

Torej, po branju toliko stvari na spletu nisem imel zelo dober občutek o BTC Robot, vendar je še vedno ni dokončno dokaz, da je prevara. Prav tako nam obljubljajo 60 dni denar nazaj garancije, zato sem mislil, da lahko kupijo, igrati z njo malo in če mislim, da je sranje samo dobil povrnjen. Proces nakup šlo precej gladko, pojdite na spletno stran BTC Robot, izberite načrt (izbral sem srebrno eno), nato pa se preusmeril na ClickBetter za plačilo.

Opomba: ClickBetter je procesor plačilo za BTC Robot, tako da, če želite, da bi dobili povrnjen ali imajo težave med nakupom, ki jih potrebujete, da jih približati. Beseda modrosti, ne sodijo v vse up-prodajajo sranje skušajo ti smola po nakupu robota

to je samo poceni taktike trženja.

Imam svoje ključe API iz BTC-E. To storite tako, le, da bo v svoj profil, da izberete Tipke API in nato ustvarite nov ključ. Ti ga kar vam je všeč, lahko naštejemo, ampak potem morate dati "info" in "trgovanja" dovoljenja.

Sem financiral svoj račun BTC-E s 100 $, ki je najbolj sem bil pripravljen izgubiti na tem testu je bil. Sem iz robota za "srednje" trgovinskih nastavitve in čakal, da vidim, kaj se dogaja, na žalost ni nič naredil. Program ni mogel pridobiti svoje podatke BTC-E in zanje ni bilo trgovanja. Sem poslal email podpore BTC Robot in dobil odgovori naslednji dan z nekaj navodili. Nato sem se odločil, da se stvari gor zarezo in dejansko nadgradili v "Gold načrt". Razlog je, da imam 60 dni denar nazaj garancije tako da ni nevarnosti.

Po prijavi na Gold načrtovati Bot dejansko začelo trgovanje. Odločil sem se, da ga pustijo za naslednjih nekaj dni, in glej kaj se zgodi. To je moj račun na prvi dan trgovanja:

Dovolj Na žalost mi ni uspelo, da bi dobiček tudi po več dni trgovanja. To je bil čas, da bi preverili, zadnja stvar, levo... 60 dnevno garancijo za vračilo denarja. Sem poslal zahtevek za vračilo za ClickBetter in čaka, da vidim, če bo to delovalo kot se oglašuje. To je storil, in v 3 dneh sem dobila polno nadomestilo za oba programa.

Ugotovitev - je BTC Robot prevara?

Ne, BTC Robot ni prevara, vendar menim, da to ni tako natančen, kot je opisano na strani prodaje v BTC Robot. Osebno mi ni uspelo, da bi dobiček od tega, ampak sem ga uporabljajo samo za 2 tedna. Dobra stvar je, da je 60 dan denar nazaj garancije, zaradi česar je ne brainer za nekoga, ki želi, da ga preizkusite vse načine in se odloči za sebe. Če bi radi, da delite svoje izkušnje z BTC Robot pravkar objavili komentar in ocenite ta izdelek spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA