Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Mreža Bitcoin je podprt z različnimi računalniki (znan tudi kot vozlišč), ki delujejo programsko opremo Bitcoin. To je tisto, kar ustvarja decentralizacijo sistema - dejstvo, da je na tisoče računalnikov po vsem svetu, v lasti popolno kopijo blockchain in se potrditvi vsako transakcijo, ki gre skozi.

Več vozlišč sistem ima, bolj zaščitene dokaz, da je. Trenutno je 5655 nodesthat sistem podpore. V preteklosti sem napisal obširno o tem, kako lahko pomagate mrežo z ustanovitvijo lastnega vozlišča doma, vendar je proces lahko malce strašljivo za novince in ljudi, ki nimajo obsežno tehnično znanje.

Danes želim, da pregleda Bitseed- izdelek, ki trdi, da je "vtič n play" vozlišče za povprečnega uporabnika. Preprosto ga priključite na usmerjevalnik doma in ste takoj del mreže Bitcoin, ki ga izvaja svoj osebni vozlišče. Seveda lahko vedno uporabljate svoj osebni računalnik za to, ampak potem bi morali dati proč velik kos prostora na vašem trdem disku za prenos na Blockchain na vašem računalniku.

Z Bitseed so stvari preprostejše. Stroj prihaja z najnovejšo Bitcoin različico in blockchain že nameščen (ob ladijski promet seveda). Razvijalci trdijo, da je vse, kar je ostalo, da je moč in ga priključite na internetno povezavo.

Ko naročite Bitseed lahko izbirate med nekaj različnih velikosti trdega diska od 480GB do 2 TB (tam je tudi lite verzijo, da ne bo ponovno tukaj). Velikost trdega diska bo določil, kako dolgo lahko vaš Bitseed deluje kot blockchain povečanje približno 45 GB vsako leto (v letu 2016 se je povečalo v 43GB). Naročil sem svoj Bitseed pred približno 2 meseci, ko se je tudi različica 320GB na voljo.

Dostava Bitseed je lepo naravnost naprej, vendar iz neznanega razloga ni odpremljeno z mednarodnim sledenjem zaradi težav stroškov. Osebno me ne bi motilo, porabi nekaj več dolarjev, da bi vedeli, kje je moj paket vsak korak s poti. Ko naročite izdelek lahko traja 2-3 dni, dokler se ne pošiljajo. To je zato, ker v tem trenutku vsak Bitseed je izdelana po naročilu, tako da je nekdo dejansko namestitvijo najnovejše Bitcoin različico in blockchain na vašem računalniku.

To je en cel mesec za paket prispe v moji hiši, ampak da je to delno zaradi poštnega sistema moje države, ki je precej zanič. Ko pa pridejo sem komaj čakati, da vstati in teče.

Ampak to je, ko je šlo na jug...

Za osnovno uporabo vse, kar morate storiti, je povezati Bitseed z usmerjevalnikom prek ethernet kablom in moč, ki gre gor. Ko pogon, bo naprava samodejno zažene v 2 urah. Bitcoin bo dohitela trenutne višine bloka in nato neprekinjeno, gostovanje polno Bitcoin vozlišča.

To še vsak uporabnik zmorem, pa sem se želel prepričati moj Bitseed dejansko deluje. Torej, po končanem navodilom sem se potrudil, dostop do moje naprave. Za dostop do deviceyou'll morali najti svoj IP-naslov v domačem omrežju. Če to zveni kot žlobudranje, potem smo v istem čolnu.

Po nekaterih raziskavah sem ugotovil, da je vsaka naprava, povezana z mojim usmerjevalnik (npr moj računalnik, Bitseed, moj iPhone itd), ima naslov v obliki številk. Na primer, na sliki spodaj lahko vidite računalnik, iPad in tiskalnik (HPC5....) Povezan z usmerjevalnikom, vendar brez Bitseed.

BTW - Da bi prišli do tega zaslona sem imel, da se prijavite v svoj usmerjevalnik, sem to tutorialto razumeti, kako to storiti.

Torej, iz neznanega razloga moj Bitseed bil niti ni povezave z usmerjevalnikom ali pa ne zagon. Sem bil precej izgubljen. Toliko za vtič n igro...

Sem preživel naslednjih 4 ure s Razdražljiv prijatelji poskuša to odpravljanje napak na daljavo, a nič ni delovalo. Sem poslal razvijalcem Bitseed je zahteva za podporo, pa so dejali, da je na prvi videz se zdi, da disk ni bil najden, kar pomeni, da nekaj imam poškodovano v pošiljki.

Na koncu sem se odločil, da izroči stroj za enega od mojih prijateljev na veleposlaništvu Bitcoin, da pogled na to sam. Po nekaj dneh mi je rekel, da je uspelo vstati in teče, ne da bi počel kaj posebnega.

Posledica tega je, da se po 2 tednih trdega dela, brez očitnega razloga Bitseed je začela delovati v veleposlaništvu Bitcoin v Tel Avivu in novo vozlišče je podpiranje mreže Bitcoin.

Ko je bilo delati, da bi lahko dostop do mojega Bitseed nadzorne plošče z vnosom lokalni IP naslov naprave v mojem brskalniku (popolnoma enak naslov, sem poskušal najti prej).

Kot lahko vidite moja naprava ima okoli 52GB prostega prostora, kar pomeni, da bo verjetno trajalo skozi preostanek leta 2017, da se preveri, da je moj Bitseed pravzaprav del mreže Bitcoin lahko preverite stanje vozlišča preko domači strani Nadzorna plošča.

Torej moj Bitseed teče najnovejšo Bitcoin Core različico (ki vključuje Segwit) in moj javni IP naslov je naveden tudi na tej strani. Obstaja naprava ima trenutno 79 povezave do drugih vozlišč v omrežju.

Da bi preverili, ali je moj bitseed trenutno sprejema dohodne povezave iz drugih vozlišč lahko uporabite tudi orodje dobavlja 21.co na spodnjem delu te strani. Vse kar morate storiti je, da vnesete svoj javni IP naslov in kliknite "Check vozlišče". Imejte v mislih, da bo Bitseed zaprli za 30 minut enkrat na teden v času, ko je to kritje gor blockchain, če ste poskušali doseči vozlišče na tem določenem času ne bo uspešna.

Moj zaključek o Bitseed

Ideja plug n igrajo Bitcoin vozlišča je super in mislim, da moramo kaj takega v skupnosti. Vendar pa je izvajanje Bitseedif daleč od popolnosti. Naprava ne deluje ", kot se oglašuje", podpora je laggy in samo nehal odzivati ​​na enem mestu. Če ne bi bil tako vztrajen pri pridobivanju tega stroja za delo Jaz bi verjetno obupal po eno ali dve uri. Zdi se, kot da je to stranski projekt ustanoviteljev Bitseed in zanje ne morete pričakovati, da bo v celoti podpira tudi potem, ko ste postali plačal kupec.

Žal mi je reči, da Bitseed je v trenutnem stanju ni dober nakup, da ima več možnosti, razočarana kupca, kot bi ga zadovoljni. Seveda je to moje osebno mnenje, ko doživlja, kar sem opisal zgoraj, lahko svojo srečo drugačna.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel