Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Verjetno ena izmed najbolj zastavljena vprašanja v zvezi z Bitcoin rudarjenja v zadnjih nekaj letih je bilo: "Ali je Bitcoin rudarstvo dobičkonosna?" V 99% primerov je odgovor ne, saj je konkurenca preveč huda in da se moje donosno boste potrebovali poseben ASIC rudarske ploščad. Samo tako boste dobili idejo, kaj govorim, najbolj učinkovit rudar danes, bo Antminer S9, stroški več kot $ 2000 in verjetno dobili rešuje tudi po 6-9 mesecih.

Vendar pa je Bitmain, glavni (in skoraj edina) proizvajalec Bitcoin rudarskih ploščadi pred kratkim napovedala prihod rudar Antminer R4- A ustvarili za rudarstvo Bitcoins doma. Kaj to točno pomeni?

No, za eno, rudar bi verjetno cenejši od industrijskih rudarjev, kot so S9. Družba je objavil na svoji spletni strani, ki naj bi stalo 1000 USD pred pošiljanjem. Vendar pa od takrat, stran, na spletni strani družbe ne pojavlja več.

29. Avgust posodobitev: The miner je, in da je cena določena na 1395 USD - to je veliko več kot prvotne cene, ki je bila po pomoti verjetno objavljeno. Glejte stran izdelka tukaj.

R4 rudar bo uporabil tudi zelo edinstven hladilni sistem, ki bo to veliko manj hrupno. Eden od glavnih vprašanjih vodenja Bitcoin rudar je, da se segreje in to je zelo (zelo) glasno (tukaj je primer). Bitmain uporablja novo hladilno tehniko znotraj R4 - to je navdihnila tihe klimatske naprave in ne uporabljajte običajnih glasni ventilatorji računalniške strežnike ponavadi imajo. Nov ventilator "je treba doseči le raven hrupa 52 decibelov, približno tako glasni kot pogovor doma".

Antminer R4 datum začetek je bil določen za 29. Avgusta (jutri) na 11pm GMT +8 po spletni Bitmain je pa dejanska strani izdelek, ki je bil na voljo prej, ni več dosegljiv.

26. Avgusta Bitmain objavil naslednje sporočilo na forumu Bitcointalk:

To pomeni, da so cene in očala prikazano v tem položaju še vedno šteje le govorice in je treba potrditi, ko je izdelek ven.

V Antminer R4 očala

Od kar sem mogel zbrati, preden je bila stran umaknjen to so specifikacije za rudarje:

- Miner Hash Razmerje: 8.6TH / s (Variacija ± 5% Pričakuje)
- velikost Izdelek: 515mm (L) x 100 mm (W) x 222mm (H)

Rudar bo tudi zahteva PSU (napajalnik), je, da stane 300 USD po spletni strani družbe (preden je bila sprejeta navzdol). PSU bo imela tudi enako tihi hladilni sistem, tako da ne bo veliko hrupa.

29. Avgust posodobitev: The PSU bo stala 240 USD in ne 300 USD, kot je bilo že navedeno. Si lahko ogledate na strani izdelka tukaj.

Bo Bitmain je R4 donosna?

Vstop specifikacije Bitmain je v naši Bitcoin kalkulator rudarske kaže, da bi morali biti v sedanjih težavnostne stopnje in Bitcoin ceno lahko prekinil tudi po 12 mesecih (bolj ali manj). Vzel sem upoštevala nekatere privzete vrednosti $ 0.12 / KWh stroški električne energije in 2% provizije rudarski bazen. Seveda, če boste plačali več / manj za elektriko ali dramatičnih sprememb bo prišlo v ceni in težavah ti rezultati lahko spremeni Bitcoin je. Imejte v mislih, da lahko določanje cen na R4 spremeni tudi.

29. Avgust posodobitev: Razmislite nove cene Antminer R4 in PSU (skupaj 1635 USD), da bo nekje med 16-18 mesecev, da bi prekinil tudi po trenutni ceni Bitcoin in težave. Če nekako uspelo zmanjšati stroške električne energije, boste lahko prekinil tudi po 12 mesecih.

Za konec še vedno nisem prepričan, R4 je vredno tvegati. Za začetek je cena naprave še vedno ni znano, to bodo verjetno pokazala v roku 24 ur, čeprav. Ob predpostavki, da cena je res, kot je objavljeno pred (1000 USD), mislim, da 16 mesecev do preloma je precej tvegana naložba v rudarskem poslu. Vanj upati cena Bitcoin se gre gor, da bi upravičila ta nakup - ponavadi rudarji zastareli v 12 mesecih zaradi večje težave.

Da bi ostanite z nami za več posodabljati na Bitmain Antminer R4 se prepričajte, da preverite Bitmain blog.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?