Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Pomembno obvestilo!

Oktobra 12. Bitcoin-Trader zdi, da ne deluje. Nismo prepričani, kaj to pomeni, vendar svetujem, da se nobena denarna sredstva deponirajo na njih. Kot je navedeno v to sporočilo orognialy - to je visoka program za tveganje. Če ste že vložili z njimi vam svetujemo, da preizkusite in denar ven. Na Zdi se, da v tem trenutku je zelo težko dobiti sklada ven iz BT - posodobitve je mogoče najti na Bitcoin govori.

Od 16. Oktobra je Bitcoin Trader uradno iz poslovanja

Samo dobil naslednje e-pošto v mojem nabiralniku, moje najgloblje sožalje vsem, ki so trpeli izgubi iz tega malomarnega poslovanja. Jaz osebno ne verjamem, kar je napisano v tej e-pošti, in verjamejo, da vse so samo bila prevara.

Približno pred enim mesecem smo se pogovarjali o tem, kako dobiček iz naložb Bitcoin. Smo pokriva program, imenovan BTCJamwhich vam omogoča, da posojilo Bitcoins do tujcev in dobili mesečno izplačilo - generiranje APR (Efektivna obrestna mera) za skoraj 20%. Vesel sem, da pravijo, da je bil moj poskus s tem programom šlo dobro in sem že moje mesečnih izplačil, kot je bilo načrtovano.

Ali je mogoče, da bi 20% MPR (Mesečno Odstotek Rate)?

Ena od drugih stvari, ki sem jih razpravljali v mojih prejšnjih objav je HYIP - Visoko Yield Investicijski programi. Ti programi so tisto, kar je znano kot Ponzi shema. So izplačati velike obrestne mere in njihovo tveganje je veliko večja. Večino časa so ti programi so navadne ven prevare. Program bomo razpravljali danes se zdi, da imajo veliko značilnosti HYIP, vendar nisem prepričan, da dejansko je, zato sem se odločil, da globlje pogledati.

Bitcoin Trader zdi, da je izplačilo za skoraj 8 mesecev

Glavna ideja Bitcoin Traderis, da kupite delnice bodisi v rudarskem bazenu ali trgovsko bazen in se izplačajo glede na število delnic, ki jih imajo v lasti. Torej, to je, kot boste vlagali v družbi in v zameno dobili prihodnjih dobičkov, da bo podjetje bi s trgovanjem ali rudarstva. Celotna stvar zvenela precej senčnih z mano, še posebej po moje izkušnje z MyDailyCoinso sem se odločil, da ga preizkusijo zase.

Pomembno je omeniti, da sem bil prvič uveden za Bitcoin Trader ga Haroun polotoka Kola znana tudi kot Bitocin Baba. Haroun izjavil, da je bilo delo z Bitcoin Trader od februarja 2014 in da je bil prejema izplačila iz njih redno.

V zadnjih 9 dni sem na 7,9% na moji naložb

Sem preizkusili Bitcoin Traderwith majhno količino denarja, tako da ne bo skrbi, da veliko, če je to prevara. Kupil sem nekaj trgovanja delnice in čakal, da vidim, kaj se dogaja. To sploh ni pomembno, kateri deli kupite, trgovanje ali rudarstvo, saj je ideja enaka - ste vlagajo določen znesek denarja in dobili precent tega zneska v zameno.

Po 9 dneh sem vesel, da rečem, da sem naredil 7,9% ROI (donosnost naložbe), ki bodo verjetno prišli na okoli 16% ROI na koncu meseca. Bitcoin Trader tudi objavili svoje dnevne rezultate na spletni strani, tako da lahko vsi vidijo. To je zelo kul, saj ni veliko krajev, tam zunaj, ki vam bo dala takšno obrestno mero, vendar stvari niso vedno tako se zdi, da sem se odločil za nadaljnji preiskavi malo...

BitcoinTalk uporabniki so razdeljeni v svojih mnenjih o Bitcoin Trader

Eden od najbolj zanesljivih virov informacij o skoraj vsega, kar je v svetu Bitcoin je BitcoinTalk - največji in najstarejši forum Bitcoin. Našel sem threaddiscussing Bitcoin Trader, ki je začel decembra 2013 in se stalno posodablja do danes. Ker ima nit več kot 1300 komentarjev tukaj so vrhunec:

  • Nihče ne trdi, da ni gotten s Bitcoin Trader plača.
  • Večina skeptiki še niso poskusili, da je program sami.
  • Lastniki Bitcoin Trader so večinoma (so razkrili imena, ampak nič, da se lahko poveže z dejansko osebo) anonimni.
  • Nihče ne ureja ali revizijo družbe, ki pušča odprta vrata za sheme Ponzi.
  • Bitcoin Trader uporablja plačilni procesor, ki je znano, da je treba sprejeti HYIPs - ničesar, kar bi se lahko zaračuna nazaj.

Torej je Bitcoin Trader dobra naložba?

Ena od stvari, ki me je razočarala Bitcoin Traderis da ne dejansko ne boste plačali v Bitcoins. Kar pomeni, da uporabite samo Bitcoins, da za deponiranje denarja in vrednost se takoj pretvori v USD. To je sramota, po mojem mnenju, ker bi rad, da bi našli način, da raste svoje Bitcoins, ker drugače se samo o vsem. Zato BTCJam je bolj primeren za ta namen (vendar je izkoristek nižji).

Če povzamem stvari mislim Bitcoin Trader je realna priložnost za naložbe v trenutku, ampak jaz bi biti zelo previdni, ko ga uporabljate, kar pomeni:

  1. Ne bom vlagati znesek ne morem privoščiti, da bi izgubili.
  2. Jaz bi umaknila svoje dobičke na tedenski osnovi in ​​jih ne pustite na Bitcoin Trader.

Mislim Bitcoin Trader je nujno, ni dokazala, da bi v HYIP (še) in si lahko dejansko korist od če ti igrajo karte desno. Prosimo, upoštevajte, da nisem finančni strokovnjak in vse, kar sem napisal na tem blogu, je moje mnenje - zato ga vzemite s zrna soli in na lastno odgovornost. Vso srečo!

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Ni tako dobičkonosen, kot si mislite

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it