Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

V zelo nenavadno potezo, je Avalon, je podjetje, ki je prvi predstavil ASIC čipov za Bitcoin rudarjenja izdal novo rudar na trgu. AvalonMiner 721 (ali bolj znana kot Avalon 7), se zdi, da je mladoletnik nadgradnja od svojega predhodnika, Avalon 6.

Bitcoin rudar ima 6 TH / s rudarske moči in porabe energije 850-1000 vatov. Zaradi tega je močnejša in bolj učinkovito kot Avalon 6. Vendar, če ga primerjamo z najbolj priljubljenih rudar na trgu, Antminer S9, se zdi, da zaostaja.

AvalonMiner 721 vključuje 90-dnevno garancijo, ki se začne z dnem blago prejel. Tu so popolna očala za rudar:

Hashrate: 6 TH / y
Skupna masa: 4,7 kg

Lahko priključite tudi krmilnik AvalonMiner, da bi priklop 5 različnih Avalon rudarjev skupaj (ki vam daje popolno rudarske moč 30 TH / s).

Če boste uporabili Bitcoin rudarstvo calculatorto izračun prihodkov Avalon 7 lahko proizvajajo, boste hitro ugotovili, da brez stroškov električne energije ali pristojbin rudarski bazen bo prinesla na 113 $ / mesec, je na današnji težavnosti in tečaju. Vendar, ko boste dodali stroškov elektrike in bazen pristojbine (v povprečju $ 0.12 / KWh in 2%), kar zmanjša na samo $ 37.59 dobička.

Vendar, če ste vzeli pogled na razmerje med stroški / dobiček, boste videli, da so Avalon 7 stroški le tretjina tega, kar počne Antminer S9 in dobavlja okoli 45% zmogljivosti rudarskih. Torej, če ne želite, da vilice nad 2000 $ na vaš prvi rudar, boste morda želeli razmisliti Avalon 7 kot svoj vstopni ravni rudar po nižji ceni. Če je temu res tako boste morda želeli razmisliti ob pogled na Antminer S7that je nekoliko manj zmogljiv od Avalon 7, vendar še vedno postavlja boj, ali Antminer R4that stane nekoliko več, vendar je tudi močnejši.

Na žalost, saj je Avalon 721 je tako nov model ni veliko pregledi na spletu, da ga primerjate z drugimi rudarji. Edini bitcointalk reviewI našel držav Amerike v osnovi isti stvari smo pravkar šla mimo. Zdi se mi, da bo Avalon iskanju novih kupcev za svojo novo rudar kot ne res ne prinese nobene novice na trgu rudarsko težko.

Razsodbo

Glede na vse mislim, da je Avalon 721 Bitcoin rudar je vprašljiva naložba. Alternative so veliko bolj priljubljen na trgu in v nekaterih primerih bolj stroškovno učinkovit. Vendar, če imate omejen proračun to rudar bo verjetno dostavi.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Bitcoin kazino pregled - 5 najboljših spletnih mest za Bitcoin Igre na srečo

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?