Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

To je "končno tu! Prva Bitcoin pipa WordPress plugin. Sedaj lahko začnete svoje Bitcoin pipa v manj kot 5 minutah.

Ta stran bo v bistvu je uradna dokumentacija plugin in vam bo razložil vse, kar morate vedeti, od začetka do konca, da bi začeli svoj Bitcoin pipo z WordPress.

Imejte v mislih, da je to brezplačna plugin in nimam veliko časa, da bi ga ohranili, da je zato tako uporabniškega vmesnika izgleda malo čudno, in bom imel omejen čas, da odgovori na zahteve za podporo. Vendar pa bom naredil po svojih najboljših močeh, da bi ohranila to plugin dela in do datuma. Prav tako se bo v glavnem uporabljajo video Vadnice, da bi pojasnila o pipo in ne pisnih vajah (to je samo hitrejša mi je, da jih ustvarili).

Če ne veste, kaj je Bitcoin pipa je Predlagam, začenši s tem postthat bomo opisali večino tega, kar morate vedeti o tej temi, in kako si lahko podjetje od njega. Ko prideš do dela, o tem, kako zgraditi Bitcoin pipa pridejo nazaj na to stran, da se naučijo lažji način, kot tisto, kar je opisano v originalni post.

Torej, kaj je dobil za gradnjo vaše WordPress Bitcoin pipa:

1. Get ponudnika gostovanja in namestite WordPress na njem

To je zelo osnove, kar boste potrebovali. Jaz sem ob predpostavki, da že veste, kako to storiti, če ne, potem bom objavljate video tukaj, ki pojasnjuje, kako nastaviti WordPress. Vsak ponudnik gostovanja, bi morali narediti trik, jaz osebno uporabo Bluehostfor te vrste projekta. (Povezava na BlueHost je podružnica povezava).

Ta pipa ima veliko možnosti. Ker nimam časa, da bi jih vse zapisali sem ustvaril video, ki pojasnjuje vse, kar morate vedeti o pipo.

 

Minimalne zahteve, da bi dobili vtičnika teče:

Pod "splošno" zanka

 • Vnesite izplačila in nastavitve časovnika
 • Vpišite svoje ključe API SolveMedia
 • Vnesite URL vaše strani pipa in "preverjanje naslov" stran (na dnu "splošni" zanka)
 • Shema napotitev povezava URL je to: http://yourwebsite.com/?r=btc_address
 • Nastavite pravilo valuto, ki jo želite uporabiti (glej september 2017 posodobitev spodaj za več podrobnosti)

V zavihku "plačila"

 • Vpišite svoje ključe API Fuacethub

Na vaši strani pipa:

 • Vnesite pipa shortcode (poskrbite, da je vstop za vse druge kratke kode)

5. Zahteva za registracijo za pipo (neobvezno)

Eden od najboljših načinov, sem ugotovila, da se borijo proti neželeni elektronski pošti, je z zahtevo uporabnikov, da se registrirajo na svojo spletno stran, da bi ga uporabljali. To odvrača večino pošiljatelje neželene elektronske pošte in pošto z mesta. Uporabljam plača plugin imenovan "seznam želja članice", ki skrbi za vzpostavitev ta proces registracije. To ni treba, če pa se boste počutili, kot da ste dobili preveč goljufe na vašo spletno stran, da je vredno pogledati vanjo.

6. Nastavite svoj strežnik za mikro plačila (napredno, neobvezno)

Če želite uporabiti svojo samostojno gostila Bitcoin denarnico narediti plačil namesto Faucethub lahko namestite Bitcoin denarnico na VPS (Virtual Private Server). Celoten proces je dokumentiran herebut je priporočljivo, da se to stori le, če imate nekaj tehničnega ozadja. Imejte v mislih, da ne bodo mogli podpreti vse namestitvene vprašanja za samostojno gostila denarnico.

Priporočam gledal SETUP VIDEO ZGORAJ od začetka do konca razumeti, kako pipa DELUJE (ALL CAPS, tako da boste vedeli, da je pomembno).

Zdaj, da ste na dobri poti, predlagam vrača v prvotni postand branje vsem, ki ne vključuje vzpostavitev pipo - to je ključna informacija.

Nekaj ​​pomembnih stvari, da se spomnimo:

  • Plačila se izvajajo preko Faucethub vendar boste morali klikniti na gumb "plačevanje", da bi poslali vse naslove, ki izpolnjujejo pogoje za plačilo Faucethub.
  • Poskrbite, da vaš račun Faucethub financira ali naslovi ne bodo v čakalni vrsti za izplačilo.
  • Poskrbite, da omeji svoj račun samo vaš IP naslov. Bilo je nekaj vprašanj iz preteklosti, in to bo verjetno preprečili. Tu lahko najdete svoj IP naslov strežnika.
  • Iz osebnih izkušenj Predlagam omogoča komentarje uporabnikov na vašem pipo - to je najhitrejši način, da veš, da nekaj ne deluje pravilno.
  • Trenutno je edini podatki zberem od teh pipe, koliko se plača - to je vse. Brez gesla, Bitcoin naslove ali druge občutljive podatke, ki se prenaša skupaj. Samo nekaj, kako veliko Satoshis so v čakalni vrsti za plačilo vsakič, ko boste kliknili "plačevanje".

Kako Podpora / Pogosto zastavljena vprašanja

Večina vaših težav pipo je mogoče rešiti z uporabo pogosto zastavljena vprašanja, ki so navedene spodaj. Če boste našli odgovor v njih, vas prosimo, da predloži zahtevo za podporo.

Ne vidim oblika pipa na moji webpagePlease poskrbite, da boste dodali pipo v shortcode na stran, kot je prikazano v video instalacije. V Kratke kode so navedene v poglavju "podpora" pod ", kako uporabljati" Dobivam 404 napako, ko trdijo na pipo ali preverjanje naslov balanceThis pomeni, da verjetno ni vzpostavila URL-jev pravilno pod "splošno" zanka :

Ko kliknete "izvrši plačilo", ki jo je treba videti bilanco premik od "Neplačane nad pragom", da "Predvideni znesek plačila"

To pomeni, da se plačilo zdaj načrtovano in v naslednjih 20 minutah, bo poslan na vaš microwallet. Če se to ne zgodi, obstaja nekaj stvari, ki jih je treba iskati v:

 1. Plačilo, ki je predvidena premajhna - ponavadi microwallets imajo pragove, od katerih jih sprejemajo plačila. Prepričajte se, da je plačilo vsaj 20.000 Satoshis
 2. Če uporabljate Faucethub je API, kar morate vedeti, da mora imeti vsak uporabnik na svojem pipa Faucethub račun vezan na njihov naslov, da bi dobil plačano. Torej, če na primer, imate 10 uporabnikov pipo in nobeden od njihovih naslovov registriran Faucethub, plačilo ne bo šel skozi.
 3. Včasih microwallets ne obdelati plačila. V tem primeru samo kliknite "plačevanje" znova in znova uporabili. V novejših različicah vtičnika bomo še naprej poskušali poslati plačila, dokler ne gre skozi.
Imam težavo z captcha na mestu

Vsa vprašanja captcha je treba nasloviti na ponudnika kapitan, kot smo pravkar uporabljajo svoj API, da pokažejo svoje kapitan na spletni strani. Včasih bo ta captcha izdajatelj imajo težave odmore ali strežnik in captcha ne bo prikazal, to nima nič opraviti z vtičnikom.

Od januarja 2017 plugin zdaj nudi podporo za majhno plačilo vaših izplačil (0,5%). Da bi lahko zahtevale podporo pojdite na zavihek "podpora" in zadeti "prosile za pomoč". Prepričajte se, da dodate wp-admin in dostop FTP, če je to mogoče. Prošnje za podporo, se bodo odzvali v roku 36 ur. Lahko tudi onemogočite podporo za plugin, če ne želite plačati pristojbino. V tem primeru ne bom mogel pomagati, in ne boste prejeli samodejne posodobitve vtičnikov.

September 2017 update - zdaj podpirajo več valut

Prejeli smo veliko prijav za podaljšanje vtičnik za podporo ne le Bitcoin ampak druge valute in to je točno to, kar smo delali v zadnjih nekaj tednih. Torej, danes je naša pipa WordPress plugin podpira Litecoin in Dash, kot tudi Bitcoin.

 

Omogoča različne valute na pipo

POMEMBNO: V tem trenutku lahko uporabite samo eno valuto na vsako stran. Torej ni možnosti za podporo BTC in LTC na istem mestu, na primer. Če želite več kot eno valuto, ki jo boste potrebovali več kot eno stran. V prihodnosti načrtujemo dodati podporo multicurrency na istem mestu.

V zavihku "pipa" imate kartico, imenovano "valute". To je, če se odločite, kako bo vaša pipa izplačati. Imejte v mislih, pipa plugin podpira samo eno valuto naenkrat.

Različna pravila izplačil so:

BTC

# 8211; Izplačila bodo v fiksnih zneskih Bitcoin

Dash

# 8211; Izplačila bodo v fiksnih zneskih Dash

LTC

# 8211; Izplačila bodo v fiksnih zneskih Litecoin

USD BTC

# 8211; Izplačila bodo v fiksnih zneskih USD in plačani v Bitcoin. Na primer - uporabniku zahtevkov in zasluži $ 0.05. Bo videl protivrednosti tega zneska v Bitcoin plača njegov naslov. To vam omogoča, da določen znesek USD za vsak zahtevek, četudi za ceno sprememb Bitcoin.

USD Dash

Izplačila bodo v fiksnih zneskih USD in plačani v Dash.

USD LTC

Izplačila bodo v fiksnih zneskih USD in plačani v Litecoin.

Da bi pravilo, da postanejo aktivni, morate poskrbite, da boste kliknili na "Izberite to pravilo in shranite spremembe" gumb. Če samo kliknete "Shrani spremembe" pravilo ne bo postal aktiven.

Avtomatski izplačila

Dodali smo možnost za ustvarjanje samodejnih izplačila, tako da vam ni treba več ročno izplačati svoje uporabnike. Če želite omogočiti avtomatsko izplačila iti na "pipo" - razdelku "General" in označite polje »Samodejno teči izplačilo z cron rok".

Ko je polje potrjeno vsakič, ko Cron teče (vsakih 20 minut), izplačila bodo samodejno Faucethub.

Skozi prihodnjih mesecih bomo dodali nove funkcije v plugin kot Bitcoin Cash podporo, majhno podporo url in več.

Posodobitve Verzija:

24. Januar 2018:
Fix izdaje, ko je izplačilo ni predvideno v primeru, ko imajo uporabniki povezati svoje naslove

22. Januar 2018:

= 2.4.1 =

Boljše poročanje napak v primeru Faucethub omejitve zahtevo API

21. Januar 2018:

= 2.4.0 =

Nova logika generacije izplačilo New logiko izplačilo čakalne vrste

5. Januar 2018:

= 2.3.1 =

Fix za javascript napake v primeru, ko se morajo uporabniki povezati svoje naslove

1. Januar 2018:

= 2.3.0 =

Podpora ETH Bitcaptcha podpora

Prikazuje število iz naslova

Dodatna oglas o zahtevku

Sticky Naslov za ne registrirane uporabnike

= 2.2.1 =

Določitev vprašanje, ko bo e-poštni naslov uporabnika, brez zahtevkov prikazuje vse naslove in IPS

Native DB sistem zaklepanja pa izplačil

16. November 2017:

= 2.2.0 =
Posli naslove smo zamenjali blockr.io do blockchain.info

Septmber 25. 2017:

= 2.1.2 =
Fixed problem z lažnim funkcijo gumbi

= 2.1.1 =
Na izplačilo Bitcoind denarnici preživi nepotrjene ravnotežje

Septemeber 24. 2017:

= 2.1.0 =
Dodana podpora coin-hive.com captcha

= 2.0.1 =
Dodana možnost, da določite eksplicitno uporabo Cloudflare

17. September 2017:

= 2,0 =

Podpora DASH in dolgotrajne oskrbe
onemogočanje pipo, medtem ko nadgradnjo

24. April 2017:

= 1.7.5 =
Shranjevanje ref naslov v piškotke, da lahko ljudje opraviti registracijo brez izgube napotitev.

= 1.7.4 =
Posodobitev zahtevkov statistika za pošiljanje podatkov v domeni namesto IP naslova.

= 1.7.3 =
Nova podpora naslov

= 1.7.2 =
Pritrditev db predpona

= 1.7.1 =
Pritrditev predloži število na strani v sporu

19. Februar 2017:

= 1.7.0 =
* Manjše izboljšave

6. Februar 2017:

= 1.6.2 =
* Določitev težavo z ravnotežjem elektronsko plačevanje

5. Februar 2017:

= 1.6.1 =
* Izboljšanje plačilne dnevniških zapisov

= 1.6.0 =
* oprema več napak iz elektronsko plačevanje strani

= 1.5.5 =
* Reprogramiranje plačilo za naslov v primeru izpada omrežja (epay.info izdaje)

= 1.5.4 =
* Prikaz napako tudi v primeru, ko plačilo API ni na njihovi strani

Različica 1.5.3 (23. Januar 2017):
* Dodajanje dodatne informacije za odpravljanje napak, medtem ko izplačilo za boljše razumevanje izdaje

Različice 1.5.0 - 1.5.2 (22. Januar 2017):

= 1.5.2 =
* Boljše izračun pristojbine

= 1.5.1 =
* leni obremenitev solvemedia captcha

= 1.5.0 =
* Dodajanje možnost, da se odločijo iz podpori vstavkov

Različica 1.4.5 - 1.4.8 (14. Januar 2017):

* Dodajanje vrhnjo navigacijo

* Dodajanje navigacijo na "Kako uporabljati" stran

* Premikanje Zahtevki po plačila v navigacijo

* Plačila navigacijskih točk na Izplačila namesto zahtevkov

Različica 1.4.4 (12 januar 2017):

* Določitev zamudil sporočilo v podporo zahtevi
* New kratek številka 1218625476 Satoshi za prikaz plačanega zneska satoshis "NNN Satoshis"

Različica 1.4.3 (6 januar 2017):

* Prikaz tipke API na strani denarnico

Različica 1.4.2 (6 januar 2017):

* Onemogočite možnost, da se nanašajo svoj Bitcoin naslov (double trdijo)

Različica 1.4.1 (5. Januar 2017):

* Izboljšanje sporočilo o napaki

Različica 1.4.0 (5. Januar 2017):

* Možnost, da nastavite prevodov za čelnim delom
* Določitev vprašanje, ko vstavki stran prikazuje inforrect informacije o tem plugin

Različica 1.3.11 (4. Januar 2017):

* Določitev težava z opustitvijo plačila pri uporabi faucethub.io

Različica 1.3.10 (28. December 2016):

* Dodajanje faucethub.io podporo
* Dodajanje phpinfo za "pošiljanje diagnostiko"

Različica 1.3.9 (8. December 2016) - Odprava napak

Različica 1.3.8 (8. December 2016) - Odprava napak

Različica 1.3.5 (23. November 2016) - Sedaj lahko posodobite vtičnik v iz z admin območje WP

Različica 1.3.4 (22 november 2016) - elektronsko plačevanje težava odpravljena, ki prikazuje informacije o izplačilih na strani zahtevkov

Različica 1.3.3 (13. November 2016) - DB poizvedbo bug fix

Različica 1.3.2 (13. November 2016) - Določitev izračun terjatev

Različica 1.3.1 (13. November 2016) - Manjše spremembe besedila in posodobljena stran uporabniški profil z delovno dobo

Verzija 1.3.0 (12. November 2016) - Omejena registrirani uporabniki samo en naslov, dodana prednosti starejše podatke o kartici zahtevkov

Različica 1.2.7 (8. November 2016) - Dodana epay.info kot možnost plačila

Različica 1.2.6 (4. November 2016) - Možnost, da dodate admin nagrade / kazni, odstranite ref podatke, če ni bila napotitev določena

Različica 1.2.4 (31. Oktober 2016) - Odprava napak, dodal timer in zvok

Različica 1.2.3 (28. Oktober 2016) - Odprava napak, fiksni vprašanje izplačil zaslona v BTC-ju, namesto da bi Satoshi

Različica 1.2.1 (21. Oktober 2016) - Odprava napak

Različica 1.2.0 (21. Oktober 2016) - Dodana registriran uporabnik funkcionalnost, zaščita bot

Različica 1.1.5 (20. Oktober 2016) - Bugs fiksna, dodal nasveti admin orodja

Verzija 1.1.4 (10. Oktober 2016) - Bugs določen

Različica 1.1.3 (29. September 2016) - Fiksni dodatno težavo s "check naslov" URL.

Različica 1.1.2 (26. September 2016) - Odpravljena težava z "poizvedba naslov" URL, lahko tudi dinamični URL.

Različica 1.1.1 (12. September 2016) - Fiksni SolveMedia vprašanje, plugin je sedaj združljiv s php 5.2 in navzgor.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem