7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Pomembno update- January 5, 2018 Visa začasno dejavnostjo WaveCrest- podjetje, ki zagotavlja večino kripto kreditne kartice tam. To pomeni, da Xape, WIREX, TenX, Bitwala in CryptoPay ne dela za zdaj. Seveda so podjetja iščejo, da bi našli rešitev, in ko so ugotovili, bomo posodobiti ta post (jaz osebno išče alternativo, kot tudi). Če veste, o vseh dobrih alternativ, vas prosimo, da jih pustimo v komentar oddelku spodaj.

Prednosti so precej očitno - zdaj lahko kupite skoraj vse z Bitcoin. Vsako mesto, ki sprejema kreditne ali debetne kartice bi sprejel svojo Bitcoin debetno kartico kot dobro. Trgovec dobi plačano v svoji valuti s plačilno družbe in dajatve, ki se odšteje od dobroimetja Bitcoin. To vam omogoča, da živijo zgolj na Bitcoin.

Na primer, ko potujejo v tujino sem vedno vzamem Bitcoin debetno kartico kot rezervno kartico v primeru moj denar ukradejo. To je tako kot preverjanje potnika v digitalni dobi.

Slabosti uporabe debetno kartico Bitcoin

Glavna con z debetno kartico Bitcoin je centralizacija. Da bi lahko uporabljali kartico, ki jo potrebujete za polog denarja na svoj račun pri podjetju debetno kartico - to pomeni, da vam daje nadzor nad vašim kovancev v 3. Osebi. To tveganje se zmanjša tako, da ne deponira preveč Bitcoins v svojo bilanco - v bistvu deponirati le znesek, ki si ga lahko privoščite izgubo v primeru kramp. Tudi zato, ker ste z uporabo storitev teh podjetij prihaja s ceno - kot boste videli v nadaljevanju, ne morete prezreti pristojbine, ki Bitcoin debetne kartice podjetja zaračuna.

Trenutno je na voljo 7 Bitcoin debetne kartice podjetja, tukaj je kratek povzetek vsakega od njih in njihove prednosti in slabosti.

Bitpay Bitcoin pregled debetna kartica

Prednosti: Dobro znano podjetje, kartica na svetu sprejela

Slabosti: omejena samo na prebivalce ZDA, nima čip in PIN zahteva preverjanje

Bitpayis znano podjetje v Bitcoin ekosistemu, ki opravlja plačilne rešitve za podjetja in posameznike. To vam omogoča, da bi dobili predplačniško Visa cardthat je naložen prek Bitpay računa. BitPay Predplačilne Visa®Card je na voljo prebivalcem v vseh 50 zveznih državah ZDA. Morate imeti domači naslov (ni predale), izdal pristojni državni organ ID, in številko socialnega zavarovanja za uporabo.

Kartica stane pavšalno pristojbino v višini $ 9.95 in traja približno 7 dni, da pridejo po pošti. Če potujete zunaj Združenih držav Amerike, boste plačali pristojbino v višini 3% za kritje stroškov za pretvorbo valut. Tam je provizija 2,00 $ za dvige na bankomatih ali denar nazaj v ZDA in pristojbino $ 3.00 za vsako bankomata ali dvige gotovine nazaj zunaj države. Ogledate si lahko celoten seznam pristojbin tukaj. Ni transakcijske provizije za kartice Bitpay.

Cryptopay Bitcoin pregled debetna kartica

Pros: na voljo po vsem svetu, zaloge tako fizične in virtualne kartice

Slabosti: Ima vzdrževanja in obremenitve pristojbine

Cryptopaysupplies debetna cardthat Bitcoin je na voljo po vsem svetu (za razliko od Bitpay). Lahko se naročite tudi fizično kartico s čipom in pin, ali debetno kartico virtualno, če ste le v spletno nakupovanje. Drug velik bonus Cryptopay je, da vam ne bo treba predložiti popolno preverjanje id, če jih ne potrebujete visoke meje kartice.

Fizični kartica stane 15 $ in se pošiljajo brezplačno po vsem svetu. Umik ATM stane $ 2.5 in globalne spremembe valute dodaja še 3% za vsako transakcijo. Stvari, ki jih ne maram o tej kartici je, da ima mesečno nadomestilo za vzdrževanje v višini $ 1 in 1% provizije za nalaganje denarja. Če ne preverjeno lahko naložite do 2500 € na kartici, vendar ne več kot to.

Xapo Bitcoin pregled debetna kartica

Pros: Ladje v večini držav, ustanovljeno podjetje ugled

Slabosti: Presežni pristojbine (MPO), ne čip in zatič

Xapo je bil eden izmed prvih podjetij, ki oskrbujejo z debetno kartico Bitcoin. Tako kot Bitpay ponudi "preprost" kreditno kartico, ki nima čip in mehanizem pin (edit: nekateri uporabniki so gotten čip in PIN kartico, jaz osebno pa ne). Stroški kartice je 20 $ in ima letno pristojbino v višini $ 12 / leto po prvem letu.

Xapo ladje njihova kartica v veliko državah po vsem svetu, čeprav ne za vse od njih (popoln seznam najdete tukaj). Tudi njihova kartica dejansko ima provizijo "spremembe pin", za katero se zdi precej čudno IMO. Ti bodo lahko uporabljali kartico, brez obsežnega preverjanja vendar pa bo omejena na 2500 $.

WIREX Bitcoin pregled debetna kartica

Pros: Chip in Pin kartice, virtualne kartice na voljo, uveljavljeno podjetje

Slabosti: Odvečne pristojbine (IMO), relativno drage kartice

Perviously znan kot E-kovanec, je družba preimenovala, da Wirexin 2016 Podjetje oskrbuje čip in PIN za izdajo vizuma debetno kartico, ki jo lahko naložili prek WIREX aplikacijo (na namizju ali mobilnega). Takse so precej podobno kot druge kartice - stane 3% za mednarodne transakcije, 2.5 $ za umik ATM in 17 $, da bi dobili svoje fizično pošiljajo na vas. Podjetje ponuja tudi virtualno kartico, če vam ni treba dejansko plastike. Kot Xapo, WIREX zaračunava tudi pristojbine za storitve, samo jih zaračuna na mesečni in ne na letni osnovi ($ 1 / mesec).

Shift Bitcoin pregled debetno kartico

Pros: Preprosto poveže na vaš račun Coinbase, relativno nizke honorarje

Slabosti: na voljo samo v 45 državah po ZDA, Coinbase je omejena na nekatere države, kot tudi

Se Shiftposition kot "prvi ameriški Bitcoin debetno kartico". Podjetje ponuja debetno kartico, ki je povezan z vašim Coinbase račun. Vendar, čeprav je to naj bi bila debetna kartica v ZDA je na voljo le v 45 od 50 držav v tem trenutku.

Kartica stane razumen $ 10 za proizvodnjo in nima pristojbine v teku. Obstaja seveda standardna 3% mednarodna provizija za transakcijo in $ 2.5 ravno ATM pristojbina umik.

Kaj kartico izbrati?

Večina teh kartic so bolj ali manj enaki. Verjetno vsi uporabljajo isti dobavitelj kartice za svoje poslovanje, kot tudi, razlika je le v njihovi blagovne znamke. Osebno sem svetoval, da preverite, ali je kartica, ki jo izberete, je na voljo v vaši državi, nato pa uporabite tistega z najnižjo tarifo. Jaz bi definitivno poskusil izogniti kartice s tekočimi pristojbine (tj WIREX, Xapo). Na primer, če živite v ZDA, z uporabo Shift je razumna možnost.

Poleg kartice pregledali v tem položaju so tudi ANXPROand CoinsBankthat oskrba Bitcoin debetna kartica - si morda želeli, da pogled na njih, kot tudi, so navedene v tabeli na vrhu te strani.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner