Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Ena od bolj zanimivih naprav, ki jih Bitmain proizvedenih (vodilni Bitcoin rudarstvo hardwaresupplier danes) je Antrouter R1. Izdelek ima 2 glavne naloge:

  1. To je samo vaše vsakdanje Internet usmerjevalnik - struženje žični dostop do interneta v brezžično.
  2. To je Bitcoin rudar, ki vam omogoča, da tekmujejo za priložnost rudarskih Bitcoins.

Naprava se lahko uporablja tudi kot polnilnik USB visoke hitrosti - S pomočjo USB kabla, povežite mobilno napravo na R1, da jo zaračuna. Podprti so Android telefoni, iPhone, in tablete.

Toda pred vami vilice nad $ 39 do Bitmain (ladijski promet ni vključen) in začeti rudarstvo Bitcoins, je pomembno, da razumete, kako majhen so vaše možnosti, da bi dejansko mine Bitcoins z Antrouter. Začnimo ven s tehničnimi očala:

Sprednja plošča Connect ethernet kabel in se prijavite v sistem vodenja.
Bitcoin Rudarstvo način AntPool Solo način (vsiljena)

Kot lahko vidite Antrouter ima stopnjo razpršitve v 5.5GH / s. Samo za primerjavo, danes najbolj učinkovita rudar, ki bo verjetno prekinil celo v 12 mesecev, Antminer S9, ima stopnjo razpršitve od 14 TH / s. To je več kot 2500-krat več, kot je Antrouter R1.

Poleg tega, ko ste rudarstvo z Antrouter delaš tisto, kar se imenuje "Solo Mining" - to pomeni, da ne boš pridružil bazen rudar in dobili nagrajeni za svoj delež dela. Če bi bilo tako, bi vam bo okoli 10 centov vsak mesec, ker si ne prispeva, da je veliko (izračunan s pomočjo našega Bitcoin rudarske calc).

Namesto tega se potrudiš, da mine na svoje, poskuša rešiti ultra kompleksen matematični problem z zelo šibko računalniku. Tam je malo verjetno, da vam bo uspelo, da to stori, in si nagrajen 12,5 Bitcoins, vendar je še manjša od možnosti za zmago na loteriji.

Ob dejal, vse to, sem še vedno menijo, da je koncept je privlačna. Mislim, da ne stane veliko kupiti to napravo, še vedno ima svojo primarno funkcijo kot usmerjevalnik, in samo zamisliti, kaj zgodba boste imeli, če ste dejansko uspe rudnika Bitcoins z njo s čisto srečo.

Nastavitev Antrouter R1 traja malo konfiguracijo prvič okoli. Vendar pa ta vodnik je precej thouroughand boste dobili skozi to enostavno. Antrouter R1 ni nov izdelek, je bil prvič predstavljen na trg konec leta 2015 (glej originalno Bitcointalk nit tukaj). Med brskanjem preko mnenj uporabnikov sem ugotovil, da sta dva glavna pritožbene uporabniki imeli:

  • Stroški pošiljanja bo ta izdelek precej dražji kot navedeno ceno. Ko je stopila v stik, Bitmain izjavil, da imajo nov način dostave (4 slikovne pike), ki zmanjšuje stroške pomorskega prometa za več kot 70%, da se nekatere države v primerjavi z običajnimi ekspresnih storitev v pomorskem prometu. Antrouter R1 je tudi prodaja na newegg.com za ceno 49 $ in shipping iz ZDA. Ta cena je samo $ 10 nad ceno na spletni strani, ki ne vključuje mednarodnega ladijskega stroškov.
  • Nekateri uporabniki, ki so kupili izdelek na Amazon zahtevka, da so dobile izdelek z napako. Vendar pa je večina pregledi so pozitivni.

Sodba - je Antrouter R1 vredno svojega denarja?

Če ste iskali, da bi dobili svoj denar je vreden proč od te naprave. To bo samo stalo več kot preprosta omrežja usmerjevalnik in verjetno nikoli ne bo v nobenem dobička. Vendar, če imate srečo in želite kupiti poceni življenjska doba srečko za Bitcoin rudarske tomboli se to zdi kot dober dogovor. Osebno mislim, da je ideja je zelo kul, tudi če se ne končajo rudarjenje vse kovance...

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Ni tako dobičkonosen, kot si mislite

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti