Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Z vedno večje težave, da mine Bitcoins postane težje in težje dejansko ustvarjajo dobiček kot Bitcoin rudar. Je bila uvedena pa ne preveč dolgo nazaj najmočnejših in učinkovit rudar doslej - The Antminer S9.

Antminer S9 zdi, da je samo Bitcoin rudar vedno sposobni ustvariti nekoliko pozitivno donosnost naložbe v današnjem okolju. Številni pregledi hvalijo proizvod, medtem ko imajo svoje pomisleke. Zato sem se odločil, da povzamem vse prednosti in slabosti v en preprost pregled - tukaj je pred vami...

6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom Antminer S9

1. Antminer S9 najmočnejši rudar na voljo na trgu

Antminer S9 ima manj zgoščene 12.93TH / s - + 7% (in ne 14 TH / y kot oglašuje včasih), kar pomeni, da se lahko ustvari okoli 0,5 Bitcoins vsak mesec. To je seveda le prihodke in ne upošteva električno energijo, pristojbine rudarstvo bazen, ali stroški strojne opreme. Stekel sem številke proti 3 različne Bitcoin rudarstvu calculatorsand vsi kažejo enak rezultat. Okoli 330 $ na mesec čistega prihodka (po današnjem tečaju ta znaša okoli 0,5 BTC).

Antminer S9 je tudi najbolj učinkovit rudar na trgu. To pomeni, da izgublja najmanj količino energije od vseh ostalih rudarjev tam. Če dodate upoštevanju stroškov električne energije, kot tudi vam bo ustvarila nekaj manj kot to - po 0.33BTC.

2. Antminer S9 je najdražja rudar na trgu

Cena Antmier S9 razlikuje veliko. Na spletnem mestu Bitmain se ga lahko kupite za $ 2400. Na Amazon jo lahko najdete za tako malo, kot $ 2700 in na eBayyou lahko dobil za tako malo, kot $ 2000 (tako da je verjetno najboljši kraj za iskanje).

To je najdražja rudar na trgu danes, ker vrhunski sposobnosti rudarjenja. Da bi celo prekinil s svojo naložbo, boste morali, da mine približno 10 meseci, ob upoštevanju povprečne stroške električne energije $ 0.1 / KW. 10 mesecev je dolga doba v Bitcoin vesolju in veliko se lahko spremeni - rudarstvo težave lahko povzroči, tečaj niha in vse to bi bilo težko napovedati, kako dolgo bo dejansko trajalo, da bi prekinil tudi v to naložbo.

3. Potrebujete dodatne PSU teči Antminer S9

Antminer S9 preprosto ne morejo biti priključena na steno, ki jo potrebuje PSU (napajalnik). Torej, ko kupite Antminer ne pozabite, da boste morali porabiti in dodatnih 150 $ na PSU. Bitmain (Antminer proizvajalec) priporoča uporabo APW3-12-1600-B2, ki ga najdete na njihovi spletni strani, na Amazon ali eBayat različnih cenovnih točk, kot tudi.

Tukaj je, kako nastaviti rudar z oskrbo z električno energijo (opazimo, kako glasno rudar dobi, ko to deluje):

Če ste lastnik PSU starega Bitcoin rudar si morda lahko uporabite kot dobro. Za primer naj bi EVGA Supernova 1300 Watt GPU PSU delati tudi s tem rudar. Vendar, če ne že lastnik združljiv PSU verjetno bo najbolje, da kupite APW3-12-1600-B2 in ga dodate na svoj začetni stroški investicije. To verjetno ne bo stalo veliko več kot katera koli druga starem PSU lahko našli.

4. Morda boste želeli razmisliti pridobivanje kup S7s namesto enega Antminer S9

Glede na to, bo večina ljudi verjetno hitenja za nakup novega Antminer s9 boste morda želeli razmisliti pridobivanje starejši model (Antminer S7) po znižani ceni zaradi manjšega povpraševanja. Antminer S7 ima približno 33% od cepilnim moči S9 (teče pri 4,73 TH / s), vendar, če kupite 3 uporabljajo tisti, bo verjetno stalo manj. Tukaj je tisto, kar izkušen rudar imel za povedati o Antminer S9:

Moja splošna ocena je 3,5, ker te ne zaslužijo 4. To so veliki rudarjev, ki lahko nadomestijo približno 3 s7s. Vendar pa je rudar postane preveč vroče nad s7s. Sem lahko brez težav teči moje 5 s7s v moji garaži na Floridi na 55% (kar moram, ker više in so glasen hrup whinny), medtem ko so ti hranijo na 100% in še vedno preveč vroče. Jaz lahko vedno ti 100% brez whinny vprašanje hrupa in so bolj tiho kot S7. Če ne želite uporabljati s9s potem bodo morali biti veliko bolje nadzorovanem okolju (ki ga bom moral dohiteti), če želite, da to traja dlje.

Če vam gredo po tej poti, čeprav je pomembno, da se ponovno izračuna donosnosti kot Antminer s7 manj energijsko učinkovit kot S9. Tu je popoln primerjava Bitcoin rudarske opreme na voljo.

5. Ni vse Antminer s9s enakopravni

Bitmain prinaša svoje Bitcoin rudarji v svežnjih. Vsaka serija je drugačen od drugih in ima tudi drugačno stopnjo razpršitve. Tako da je zelo možno, da boste sami našli nakupu Antminer S9, ki ima stopnjo razpršitve za samo 11,85 TH / s in ne 12.93 TH / s. To je razlog, zakaj je pomembno, da veste, specifikacij točno rudar, ki jih iščete v pred nakupom.

Na primer, trenutna serija Antminer s9s na voljo Bitmain le 11.85TH / s, so močnejši modeli razprodani. Vendar pa je na eBayyou lahko še vedno najdejo ljudje, ki prodajajo starejši močnejši modela. Imejte v mislih, da so v 11.85TH / s modeli tudi cena nižja od njihove večji brat, tako da to ni všeč, da ste dobili odtrgali ali karkoli z nakupom tega modela.

Bottom line - poskrbite, da vedo točno specifikacije rudar jih kupujete. Na ta način boste vedeli za izračun natančnega ROI in ko bo celo prekinil.

6. Dobiš 90 dnevno garancijo na vaš rudar (če je kupil od Bitmain)

Bitmain oskrbo svojih kupcev z 90 dnevno garancijo, kljub temu, da je garancija prihaja z omejitvami. Na primer, garancija ne bo veljavna, če overclock rudar (da teče pri višji hitrosti, kot je bilo načrtovano, da delujejo). Tudi, če uporabljate neustrezno napajanje ali ustvarjajo okoljske škode na vašem rudar ne boste upravičeni do garancije (npr udara strele, korozije mokrem okolju). Nekateri eBay prodajalci bodo tudi vas oskrbi z garancijo zato poskrbite, da preberete podrobnosti o vsakem seznam previdni.

Bottom line - je Antminer S9 je vredno?

Če ste zainteresirani za pridobivanje v Bitcoin rudarstvu potem Antminer S9 je verjetno edina logična rešitev. Vendar pa je odgovor na vprašanje "je Antminer S9 je vredno?" je povsem osebna. To je odvisno od številnih dejavnikov, kot so:

  • Koliko denarja imate na voljo, da preživijo na Bitcoin rudarstvu
  • Kje živite (tj stroški električne energije, stroški za hlajenje)
  • Koliko mislite, da vrednost Bitcoin se bo dvignila v prihodnosti

Prav tako pa je vedno vprašanje večje težave in koliko časa bo minilo, dokler Antminer S9 zastarela (običajno se to zgodi v roku 8-12 mesecev). Če imate dodatna vprašanja o Antminer lahko vedno si zagotovi pomoč drugih Bitcoiners na uradni nit na Bitcointalk. Srečno rudarstvo!

Kliknite tukaj, da bi našli najboljše obravnava na Antminer S9

Sorodne novice


Post Tacocoin

Jaxx Wallet pregled - Vse okoli Bitcoin denarnice

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva