Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Bitmain so (ne) znani v Bitcoin svetu, ne le za proizvodnjo najhitrejši na voljo ASIC rudarjev, vendar za svoje AsicBoostand Antbleedscandals. Z močnim L3 Scrypt rudar, ki so Bitmain razširil v Litecoin rudarstvo. Še enkrat, njihovi izdelki oskrbujejo najbolj hash za vaš denar... Ampak kot je L3 hitro razprodana v trgovini Bitmain je, morate poskusiti, da ga kupite drugje ali pa namesto tega odločijo za Bitmain je izboljšan model, na L3 +?


Redek L3, ki se prodajajo na eBay. Opomba oblikovanje enim ventilatorja in izpostavljene plošče. Prav tehta 2,5 kg.

Obe vrsti L3 uporabljajo iste BM1485 žetone; le njihovo število se razlikuje. Antminer L3 + je v bistvu L3 z dvakratno stopnjo razpršitve in dvakratno moči žrebanje. Kljub temu, odločanje o pravem modelu in nakup po desni strani prodajalca je še vedno precej težko klic!

Če ste zainteresirani za resno Scrypt rudarstvu, je cilj tega pregleda, da bi vam dovolj informacij, da bi ozaveščene odločitve med različnimi L3 (+) možnosti.


Dual-ventilator L3 + izgleda zelo podobno SHA256 rudarske S9 je, vendar je približno 1 kg težji.

5 Pomembno Stvari morate vedeti, preden se izbere L3

Antminer L3 ima konkurenčno Hashrate

L3 je hashrate je impresivna ~ 255 MH / s. Ta stopnja je presežen, ki ga predlaga ~ 504 MH / s na L3 + in ~ 280 MH / s A4 Dominator ga Innosilicon.

Surova hashrate ne povem celotno zgodbo pa. Ali greš za L3 in L3 +, boste imeli velik izkoristek preko drugih rudarjev, kot A4, KNC Titan ali preostalih GPU rudarjev. Kot rezultat, bi morali narediti velik dobiček - vsaj dokler ne postane L3 modeli splošno razširjen... Seveda, donosnost odvisna tudi od pridobivanje L3 po ugodni ceni!

Glede na kalkulator rudarstvo, po trenutni ceni in težavah Litecoin na in ob predpostavki, da izhodiščno 10c na kWh za stroške električne energije, bo L3 proizvodnjo: 3.5 LTC, vreden $ 165, na teden!

V enem letu, bi lahko L3, da več kot 183 LTC, ali $ 8641 - čeprav je doseganje takšne donose malo verjetno, saj bo Litecoin je težava zagotovo povečal bolj od teh izdelkov hit na trgu.

Antminer L3 Porabi malo elektriko

Delo od zgornjih izračunov, mora Antminer L3'smodest 400W poraba energije znaša le 10% svojega dobička - $ 16.80 več kot teden dni in $ 876 več kot leto dni.

Če primerjamo L3 do A4 Dominator, je jasno, da je L3 skoraj dvakrat bolj učinkovit. Ker A4 gori okoli ~ 1000W doseči 280MH / s, L3 uspe, da bi dobili skoraj enako hashrate samo iz ~ 400W. Sčasoma bo večja učinkovitost L3 je (1,6 J / MHz) za posledico vedno večje razlike v ceni.

Po Litecoin ustvarjalca, Charlie Lee, L3 je 2,5-krat krat tako učinkovit kot A4:

L3 + porabi okoli 800W, da bi dobili ~ 500 MH / s; dvojno moč za dvojno hashrate. To pomeni, da v smislu čiste učinkovitosti, je zelo malo, da izbirajo med L3 in L3 +.

Opomba: L3 ne notcome z PSU. Zato je priporočljivo, da uporabite dober, električno učinkovito napajalno enoto (PSU) za tekmovanje v teku L3. PSU mora imeti in pet 6-pinska priključka in bi morala imeti dovolj prostih zmogljivosti; med 600W do 750W je priporočljivo. Učinkovitost je odvisna tudi od uspešnosti PSU.

Antminer L3s so luč

Tehta samo 2,5 kg (ali 3 kg, vključno z ovojnino), L3 je veliko lažji od A4 Dominator, ki tehta težek 9,2 kg. L3 + je precej močen, tehta 6,5 ​​kg (embalaža vključena).

L3 definitivno zmaga tukaj, kot že lahka zasnova ohranja stroške dostave navzdol in tako omogoča varnejši zlaganja / police za več rudarjev.

Antminer L3s so relativno umirjene

L3 je zasnova enim ventilator proizvede najmanj 60dB, ker je dvojno ventilator L3 + oddaja od 75 dB do 95 dB, odvisno od temperature.

L3 ni dovolj whispery teči v vaši spalnici, vendar to ne bi smelo voditi sosedov buden bodisi.

Antminer L3 je zelo kompaktna

Dimenzije L3 so skromnih 23 cm x 13,5 cm in 16 cm. To je primerljivo z nekoliko večjim A4 Dominator, ki je 28 cm x 26 cm za 13 cm. L3 + je največji daleč, merjenje 35 cm x 13 cm za 19 cm.

Antminer L3sare redki ter jih zato pogosto drago

Za tiste, ki niso vnaprej naloži Antminer L3from Bitmain v času priprav na svoji prvi izdaji, je zdaj na voljo le na sekundarnih trgih, kot so eBay, Amazon, AliExpress ali namenskih razdelilnih mestih kripto rudarjenja.

Več ponudbe, predvsem iz spletnih trgov, bo povsem vas izvlečejo na cene, zaračunavanje precej nad začetno ceno Bitmain je na L3. Še posebej, če kupujejo od novega, neznanega šifrirnega rudar mestu, zagotoviti, da se vam le, da od uglednih dobavitelja nekaj prevara strani vzpostavili v preteklosti, ko je obljubil! - vendar nikoli dali - Scrypt Asics.

Kot naslednjo serijo L3 + pomijami prodajo za nekaj manj kot 2000 $, to ne bi imelo smisla, da plača veliko več kot 1.000 $ za L3, glede na njihovo relativno moč. Vendar pa, kot se L3 zamuja in bo verjetno traja tedne, da se ladja, bi bilo smiselno, da plačajo visok kot $ 1500... To še posebej velja, če ste prepričani, hitro dostavo in lahko dobite garancijo primerljivo z Bitmain prvotnih 180 dni (to velja tudi za prihajajoče enot L3 +).

Kot je za pre-naročanje L3 +, bi moralo biti dokaj varno. Medtem ko so kripto rudarstvo strojne prednaročila razvpito premeten, so Bitmain vedno držal svoje strani dogovora doslej.

Run številke in oceniti tveganja, preden se odločijo za nakup!

Je Antminer L3 vredno naložbo?

Antminer L3is zelo trdno vsestransko izvajalcu, z nekaterimi jasnimi prednostmi velikosti, teže in hrupa v L3 +. V smislu učinkovitosti, to je skoraj identična L3 +. Kot je staranje A4 Dominator outclassed na večini front, bo vaša izbira za ASIC Scrypt rudar prišel bodisi na L3 in L3 +. Cena in dostopnost so verjetno najboljše dejavnikov.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali