Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Kot je cena Bitcoin še naprej narašča v zadnjem času smo se že veliko e-pošte od ljudi, ki se sprašuje, če je bolje, da mine Bitcoins ali da bi jih kupili. Lani, ko je bil Bitcoin najprej pokriti zaradi krize na Cipru, veliko ljudi vzel "hobi" domačega rudarjenja. V tem času (aprila 2013), je bilo še vedno mogoče ustvariti lepo količino Bitcoins prek rudarjenja doma s svojim CPU ali celo grafično kartico. Toda od takrat je rudarstvo postalo veliko težje in danes je skoraj nemogoče, da mine doma brez vlaganja velike količine denarja.

Vprašanje ostaja - če ste imeli $ 10K vlagati v Bitcoins danes, bi bilo bolje, da kupite Bitcoins s tem denarjem ali ga uporabite, da bi dobili rudarske opreme in jih mine.


Torej, koliko Bitcoins bo $ 10K dobiš prek borz?

No, če boš kupil Bitcoins, da je preprost odgovor. Na današnjem tečaju lahko dobite nekje 25BTC (uporabljam CoinLlamato izračuna najboljšo možno ceno). Zdaj ostaja vprašanje lahko premagati to na dolgi rok, ki ga rudarstvu.

Seveda ni preprost odgovor na to, saj je vprašanje, da je Bitcoin rudarskih profitabledepends na številnih spremenljivk, kot so stroški električne energije, povečanje rudarstvo težavah itd Ampak za namen te objave bom prevzela, da živim v Louisiani ZDA (to je najnižji strošek na Kilowattyou najdete v ZDA danes).

Iskanje dober Bitcoin rudar je povsem brez težav

Ker bo večino svojega denarja porabi za moj rudarske ploščad je pomembno, da izberejo pametno. Problem z veliko rudarskih podjetij je, da so njihovi izdelki na zalogi večino časa in ustvarjajo prednaročila, tukaj je primer oblika KnCMiner. Ne maram te metode, saj je samo kliče za težave (npr Butterfly Labs). Po iskanju nekaj več na spletu sem našel to lepo powerful2TH / s Bitcoin minerfrom Bitmain za katero se zdi, da je na zalogi.

Koliko Bitcoins lahko mine z $ 10K?

Zdaj bom glavo do mojega Bitcoin rudarske kalkulator in padec v številu, samo problem je, da obstajajo 2 spremenljivke, ki bom moral ugibati. Prvi je, koliko bo Bitcoin rudarstvo težava sčasoma povečevati. Druga je, kaj se bo Bitcoin je menjalni tečaj, ko mi zmanjka denarja. Na srečo, saj sem le primerjavo rudarstvo za nakup in ne testiranja za celotno dobičkonosnost nimam potrebe po drugi spremenljivki - pomen, samo želim, da vidim, če lahko dobim več kot 25 Bitcoins prek rudarjenja.

Bom porabil $ 8750 za nakup 7 Antminer S4-B2 rudarjev. Na blagajni lahko izberete za gostovanje svoje rudarji v gosti center na Kitajskem. To je verjetno priporočljivo, saj bo mi dovolite, da bi se izognili shranjevanje in hlajenje rudarjev sam (so zelo vroče in glasno). Druga možnost bi bila, da gosti in ladja rudarjev neposredno meni. Ko vidim, da so stroški pošiljanja bi ~ $ 825 sem morda raje ladja moje rudarjev neposredno gostovanje centra (~ $ 277 stroškov poštnine). Čeprav je strošek električne energije v Louisiani (~ $ 0,0977 / KW / uro) nižja od gostovanja kmetiji ($ 0.12 / KW / uro) sem še vedno raje ladja rudarji gostovanje centra.

Skupaj stroški do sedaj:

Rudarji

# 8211; $ 8750

Dostava

# 8211; $ 277

Gostovanje cena na dan

# 8211; $ 4,587

Stroški električne energije

# 8211; $ 0.12 / KW / uro = $ 2.88 / KW / dan

Torej sedaj, da sem vse nastavljeno, da je čas, da vidite, koliko Bitcoins lahko dobim iz teh otrok. Moje dnevnice dodate do $ 7,467, ki pomeni, da lahko vodijo te rudarji za 130 dni, preden mi zmanjka denarja. Bom dal vse od spremenljivk v rudarski donosnosti Bitcoin calculatorand poskušali ugotoviti, koliko BTC bom sposobna ustvariti.

Rezultat....well je odvisno :) saj morajo nekatere spremenljivke, uganili različne kalkulatorje bo pokazal različne rezultate. Vendar nobena od kalkulatorjev uporabljenih sem pokazala, da se bom bolj kot 25BTC z rudarstvom. Večina kalkulatorji predlagal bom, da okoli 23BTC (skoraj glavo na glavo z nakupom Bitcoins) in nekaj predlagal bom, da tako malo, kot 10BTC. Ne morem reči, katere so bolj natančen, saj se veliko ugibanj upoštevajo s temi kalkulatorji. Imejte v mislih, da je tudi časovni dejavnik, kjer boste dobili denarja, 4,5 mesecev po tem, ko ste naredili začetno naložbo.

Torej, kdo je zmagovalec?

Mislim, da če iščete v rudarstvu kot dolgoročno naložbo, kot morda to vam lahko ustvari več kovancev na dolgi rok, vendar je tudi veliko bolj tvegano. Najprej rudarjev lahko pokvari, in tudi če jih gostili nekje se nesreče zgodi. Prav tako ni mogoče vedeti, kako visoko ali nizko bo Bitcoin rudarstvo težava doseg tako številke lahko drastično spremeni. Če želite takoj zmagovalca, kot sem definitivno šel z nakupom Bitcoins namesto da bi jih rudarstvo.

Imejte v mislih, da je bilo to delovno mesto v glavnem teoretično in tam je veliko težav in nepričakovanih dogodkov, nisem ne upošteva (zamude ladijskih predvsem), vendar pa bi vam idejo o tem, kaj upoštevati, preden skakanje v Bitcoin rudarstvo.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti