MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Rudarstvo Bitcoinand druge cryptocurrencies je lahko zapleteno, in je na splošno prepustiti navdušenci, ki vedo, kaj počnejo. Tudi če imate možgane in rudarsko strojno opremo za proces, to je nestanovitne obstoj za posamezno rudar.

Nekatera podjetja pa so, tako cryptocurrency rudarstvo za povprečnega uporabnika. Proste programska oprema je na voljo, da bi veliko "malega časa" rudarjev skupaj združiti svoje vire. Te skupine ljudi so znani kot rudar bazeni, en tak primer je MinerGate.

V tem pregledu MinerGate, boste izvedeli, kako MinerGate deluje, kakšne so njegove glavne značilnosti so, in kaj uporabniki mislijo programske opreme.

Kaj je MinerGate?

MinerGateis odprt rudarski bazen, kjer ljudje uporabljajo svoje računalnike dodati razpršitev moči, da se da na tisoče drugih rudarjev. Uporabniški vmesnik je odkrito prenesete in ljudem omogoča, da hitro začeti rudarstvo Ethereuem, Bitcoin in izbor drugih altcoins. To pomaga razgraditi običajne zapletenosti najdemo v rudarstvu.

MinerGate omogoča vsakomur, da zgrabite program in jih predvajajo na svojem računalniku. Velike, močne enote lahko, seveda, lahko dodate več moči, vendar manjše, amaterski rudarji lahko uporabite običajni osebni ali prenosni računalnik. Lahko celo zaženete aplikacijo za pametne telefone, če so tako nagnjeni. Sliši se super, ampak realno, manjša naprava, manj si lahko zaslužil. Telefon je skoraj nesmiselno glede na razpršitev moči. Povprečna laptop bo dal malo več škroba v hlačah, in lahko bi bilo zabavno, da se vključijo, ampak se vrne še vedno omejeno. Seveda pa je vse odvisno od kovanca ti moje tudi.

Medtem ko MinerGate je hiter in enostaven za uporabo, so kompleksni algoritmi tečejo v ozadju. V samo nekaj klikov, da izkorišča maksimalno zmogljivost iz strojno opremo, ki temelji na tem, koliko želite posvetiti. Saj ni treba, da se vključijo v vse to s programom, kot MinerGate; preprosto počakajte, da se trdo delo, medtem ko vas pa mu je dan nalog nizko obdelave.

MinerGate ekipa vas bo nagradil, ki temelji na tem, koliko vhod, ki ga stori. Če iščete za povečanje vaše pasivnih dohodkov, potem je to dobra rešitev. Lahko, da vaš računalnik za delo, medtem ko ne uporabljate strojne opreme.

Obstaja veliko drugih rudarskih bazenih okoli, vendar mnogi zahtevajo malo več znanja za vodenje in lahko samo mine en cryptocurrency. MinerGate ima izrazito prednost, ki delajo tako iz CPU in GPU, da mine več cryptos za največ dobička. Na primer, lahko zaženete tako Ethereum in Monero miningsimultaneously.

Kako uporabljati MinerGate

Lepota MinerGate je, kako enostavno je, da ogenj in začeti rudarstvo. Tukaj je hiter tek skozi, da vam pokaže korake.

1. Korak: Swift znak-up proces na minergate.com

Morate le e-poštni naslov-ne preverjanje ali zapletenih oblik.

2. Korak: Prenos programske opreme

Spletna stran mora odkriti svoj operacijski sistem.

3. Korak: Namestite MinerGate

Namestite in odprite MinerGate kot kateri koli drug program na svoj operacijski sistem.

4. Korak: Uporabite Benchmark funkcijo

To omogoča MinerGate analizirati strojne opreme in pustiti veš, kaj lahko doseže.

5. Korak: Začetek rudarstvo

Bodisi kliknite Smart Rudarstvo za večino dobička ali ročno izbiro cryptocurrency.

Glavne značilnosti

Boste videli, da obstaja nekaj različnih možnosti in funkcije, vgrajene v MinerGate.

Na prvi strani vas bo spodbudila: Start Smart Rudarstvo. Smart rudarstvo samodejno mine najbolj donosna cryptocurrency za vas. Koliko to traja tržnih cen in težko upoštevati, je težko vedeti; Kljub temu, da je vabljiv funkcijo, če želite, da bi začeli brez zapletov. Vse, kar morate storiti je, da izberete svojo jedro proizvodnje in pustite, da naredi svojo stvar.

Videli boste tudi jeziček primerjalni analizi, ki je lahko dober kraj za začetek, preden narediš karkoli. Čez nekaj minut, bo programska oprema analizira vašo strojno opremo, da vidim, kaj lahko dosežemo. To sem tekel na moji Surface Pro, ki je idealen za pisanje in delo z vsebinami. To je hibridni prenosni računalnik-cum-tablete, tako da to ni res usmerjena proti rudarstvu. Rezultat je bil 25 $ možnosti za zaslužek več kot eno leto. Ni zelo navdihujoče, a morda bolje, kot je bilo pričakovano.

Zavihek Rudarstvo je verjetno najbolj zapletena, vendar je zelo enostavno, da bi dobili svojo glavo okoli. Lahko hitro izbiro, ki Crypto rudnik s CPU in ki je v rudniku z GPU. Še enkrat, lahko določi različne količine moči, da vsak postopek rudarjenja. To sem testiral na moj laptop, dajanje vse štiri jedra za delo na rudarstvu. Zelo hitro sem slišal izhodno moč s strojno opremo, in po pregledu upravitelja opravil, sem ugotovila, da je bilo dejansko daje sistem popolno vadbo.

MinerGate Cryptocurrencies in pristojbine

Obstaja dostojno kos kovanca so na voljo na MinerGate. Več kot ducat možnosti so na voljo za vas, da mine tudi Ethereum, Litecoin in Monero.

Zavedajte se, da Dashcoinis notthe enako kot Dash. Poročali so o uporabnikov rudarske veliko Dashcoin le ugotovil, da ne more biti deponiran v svoje Dash denarnice.

Takse ne zdi v vrhu bodisi. Stanovanje provizija v višini 1% ali 1,5% je zelo ugodna v primerjavi z nekaterimi konkurenti.

MinerGate skupnost Trust

Sodišče javnega mnenja Omahuje precej močno na temo MinerGate. Od ust do ust je gonilna sila vseh blagovnih znamk, in MinerGate zdi, da je polna slabih izkušenj, z nekaterimi celo to označevanje prevara. Čeprav je težko prenesti in zagnati, se zdi, da je kamen spotike za nekatere umik sklada.

Veliko poročilo vloge v svojih cryptocurrency denarnice drugje ne prikazujejo, s podatki o neuspešnih poslov na blockchain. Drugi preprosto pravijo, da nikoli videli svoj denar.

To je rekel, da so nekateri, ki uporabljajo programsko opremo z uspehom pogosto, čeprav so ti scenariji malo težje najti. Poleg tega, večina ljudi, ki hvalo MinerGate običajno pripisujejo svoje affiliate povezave na njihove kritike, tako da je manj vreden zaupanja v moje mnenje.

To je zelo zaskrbljujoče, da slišim od mnogih razočarano uporabnikom, ki se trudijo, da črpa sredstva. Obstaja veliko za videti in ljubiti o preprosti funkcionalnosti MinerGate, če pa se ne more znebiti svojega denarja, potem je izguba časa.

Drug problem je, da so mnogi uporabniki pritožujejo nad pomanjkanjem transparencyof rudarskem bazenu MinerGate. Trdijo, da je MinerGate prikazovanje nižje stopnje razpršitve za strojno opremo, kot tisto, kar se dejansko uporablja. To pomeni, da je platforma dejansko vam pove, da ste zaslužili manj, kot si dejansko naredil in vodenje razliko.

Zelo malo je znanega o družbi kot celoti, z njeno O oddelek le z navedbo, da je to vodi skupino cryptocurrency navdušencev-vedno rdeče zastave, kjer so zaskrbljeni prevare. To je skupna napačno prepričanje, da je ekipa za MinerGate tudi ekipa za Changelly, ki gradi zaupanje. Vendar, ko govorimo s predstavniki Changelly, lahko sedaj potrditi, da gre za dva različna podjetja.

Sem vprašal našo rudarsko strokovnjaka Ian za primerjavo uspešnosti MinerGate za eno od alternativ - Claymore rudar. Tukaj je tisto, kar je imel za povedati:

Tu sta dve slike iz istega ploščad teče 4 Rx 470 je:  

Minergate tek @ 985H / s 

Claymore na 2499 H / s (kar pomeni 2,5-krat hitreje) Zdaj je vprašanje, ali je to delta zlonamerne in da so "ukradli" ali preusmerjanje hashpowersomehow pri uporabi njihov vmesnik v primerjavi Claymore je. Jaz nagibajo k ne, in tukaj je, zakaj: Pri uporabi Claymore na Monero sem bil še vedno rudarstvo neposredno na moj Minergate armaturno ploščo in denarnico, dobili celoten izkoristek moči Claymore je. Če so bili v resnici ukradel bi mislim, da dejansko ne bi dal kovance. Ljudje, ki kažejo, da same platforme pravijo, da ni tako dober, je zapravil, ker je malo razvijalci v svetu, ki se lahko gradijo rudar teči tudi Claymore. Genoil je dober in ne more premagati Claymore - se je ukradel preveč? Mislim, da je za kaj so zgradili - grafični rudar vmesnik, ki lahko CPU in GPU rudnika enim klikom na gumb, da je zelo dobra. To je ne samo zelo uglašen in optimizirana kot Claymore je. 

MinerGate Pregled Zaključek

Velika novica je, da lahko prenesete MinerGate, ga namestite in začeti rudarstvo v petih minutah. To je zelo kul, tudi če nimate strokovnih izkušenj, ali pa samo želijo poskusiti za zabavo.

Uporabniški vmesnik je enostavno priti na z; to je vse lepo določeno, in se skriva vse zapleteno mishmash povezano z cryptocurrency rudarstvo.

Ena precej velika težava se nanaša na sposobnost za dostop do svojih sredstev. Funkcija denarnica je bila pred kratkim preselil iz programske opreme na spletni strani MinerGate. Če so bili umiki tehnično vprašanje, potem pa je bil ta določen. Žirija je še vedno, čeprav.

Končno, lahko nič ne boli podjetje več kot le slab ugled. V tem primeru, se zdi, da je MinerGate ni izkazal dovolj, da je zanesljiv vir dohodka. Trenutno je to najbolj pomembna stvar, da razmisli, po mojem mnenju. Pravzaprav sem tekel MinerGate skozi Prevara testu Bitcoin, in podjetje je prišel ven zakonit, vendar test ni 100% natančen. Uporabite ga na lastno odgovornost.

0

Sorodne novice


Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Bitbay pregledal: odkup Bitkoinov na Poljskem

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas