Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Ali ste zainteresirani postati Bitcoin minerfor prvič ali pa ste preprosto iščejo nov Bitcoin rudarski bazen, smo tu, da vam pomaga! V tem članku bomo preučiti pet najboljših Bitcoin rudarskih bazenih. To je treba omeniti, da je ta članek o rudarstvu s svojo Bitcoin rudarstvo ne hardwareand oblak rudarstvo.

Kaj je Bitcoin rudarski bazen?

Za tiste, ki so novi v cryptocurrency, rudarstvo bazeni so skupine rudarjev, ki združujejo svoja sredstva skupaj, da bi se hitreje ustvarjanje blokov. Rudarji prejeli več rednih nagrad, kot bi rudarstvo solo, saj se nagrade razdelijo med člani. Koliko bloka nagradne rudarji prejeli je odvisno od tega, koliko je njihova razprševanje moč prispeval k reševanju blok.

 

Pred izbiro rudarski bazen Bitcoin

Obstajajo različne rudarske bazeni za različne cryptocurrencies. Tukaj je nekaj dejavnikov, da razmisli, ko ste izbrali rudarski bazen:

Velikost: Bigger bazeni ponujajo več redna plačila. Vendar pa je izplačilo je manjša, ker je v skupni rabi med več članov. Manjši bazeni ponujajo manj pogosto plačila, ampak večjih izplačil. Kar boste izbrali, bi morala povratna izenačenje na dolgi rok.

Nagradite Metoda: Glavna nagrada typesto je na voljo v različnih rudarskih bazenih vključujejo naslednje:

 • Plačilo na delnico (PPS): Vsakič, ko delnica je predložena, uporabnik plača določen znesek.
 • Proporcionalni: Uporabnik se plača glede na delež delnic, ki jih najdemo.
 • Rezultat, ki temelji: A sorazmerni metodi, ki v času vložitve delež stehtan.
 • Plačilo na zadnjih delnic N (PPLNS): Podobno kot sorazmerna, ampak vsaka delnica lahko nagrajeni na več krogov.

Provizije: Nekateri Bitcoin rudarske bazeni zaračunavajo pristojbine, in nekateri ne. Stroški lahko segajo od tako malo kot 0% do 3%. Imejte v mislih, da niso vsi rudarski bazeni spredaj o svojih pristojbin struktur.

Bodite prepričani, da razmisli tudi zanesljivost rudarski bazen, koliko varnost, ki jih ponuja, in kako enostavno je, da črpa sredstva. Z raziskovanjem teh področij, lahko bolje odločiti, če si lahko dobiček iz Bitcoin rudarstvu.

Top 5 Bitcoin Rudarstvo bazeni

Brozga Pool

Objavljeno v letu 2010, snežni brozgi Poolwas prva Bitcoin rudarski bazen in nedvomno vodila pot za mnoge Bitcoin rudarskih bazenih. S Satoshi Labs teči, je temeljila na Češkem in sledi sistem, ki temelji na rezultat odvrniti bazen preklapljanje.

To je srednje velika bazen, ki ohranja nekaj več kot 7% ​​stopnjo razpršitve omrežja. Tam je fiksna provizija v višini 2% za vsako transakcijo, ki je v skupni rabi z rudarji. V zvezi z umikom, lahko prag določiti, s saldi poslal, ko je to dosegel. Brozga bazen ponuja tudi storitev, da mine Zcash (ZEC), ki jih je mogoče izkopati brezplačno. Armaturna plošča snežni brozgi Pool je tudi zelo prijazen in zagotavlja odlično podrobnosti z rednimi posodobitvami. Čeprav morda ne bo največji od rudarskih bazenih Bitcoin, je to prav gotovo velja za enega izmed najboljših.

Prednosti:

 • Prvo Bitcoin rudarski bazen; zelo ustanovljena
 • Metoda, ki temelji ocena zmanjšuje tveganje za varanje
 • Odlična uporabniku prijazna armaturna plošča

Slabosti:

 • Pristojbina za 2% morda preveč za nekatere ljudi

Antpool

Antpoolis rudarski bazen kitajski Bitcoin ga Bitmain Technologies upravlja. To je približno 22% nad stopnjo razpršitve omrežja, zaradi česar je največji Bitcoin rudarski bazen v času pisanja. Ena od prednosti tega rudarskega bazena je, da lahko izbirajo med PPLNS (0% provizije) in PPS (2,5% pristojbina), ki sta imajo svoje prednosti.

Kar se tiče plačila, oni so enkrat na dan, če znesek presega 0.001 Bitcoin. Tisti novi Bitcoin rudarstvu bodo cenili čisto vmesnik. Armaturna plošča jasno prikazuje dobiček in cene hašiš. Obstajajo tudi različne možnosti varnosti, vključno s preverjanjem pristnosti dva faktorja, e-poštnih opozoril in denarnico ključavnice. Kot eden izmed uveljavljenih igralcev, Antpool je zanesljiva možnost za Bitcoin rudarskih začetnike.

Prednosti:

 • Izbirate lahko med PPLNS in PPS vrste nagrado
 • Lepo vmesnik, ki je enostaven za začetnike za navigacijo
 • Veliko možnosti varnosti, vključno s preverjanjem pristnosti v dveh korakih

Slabosti:

 • Izplačila so ponavadi manjši, ker je tako velika rudarska skupina A

Kano CKPool

Znan tudi kot KanoPool je Kano CKPool ustanovljena leta 2014. Ta srednje velika Bitcoin rudarski bazen deluje Plačilo na Zadnja modela N Delež (PPLNS), polnjenje 0,9% provizijo s skupnimi pristojbin transakcija nagrad. Ima okoli 3% omrežja stopnjo razpršitve, rudarstvo dva do tri bloke na dan.

Za razliko od nekaterih rudarskih bazenih, Kano CKPool ne ponuja združeni rudarstvo. To pomeni, da lahko samo moje Bitcoin s tem bazenu. Kar zadeva izplačila, ni prag. Kot tak, boste prejeli majhne, ​​pogoste plačila za vaše rudarstvo.

To je razmeroma preprost bazen z vmesnikom, ki bi lahko naredil z posodobitev, saj ni najbolj prijazen do uporabnika. To nima veliko na poti funkcij, vendar pa ima pristnosti dva faktorja za dodatno plast varnosti.

Prednosti:

 • Ne izplačilo prag pomeni redna izplačila
 • Dobra podpora in zelo prijeten skupnost
 • Relativno nizki stroški v primerjavi z nekaterimi rudarskih bazenih

Slabosti:

 • Vmesnik ni najbolj uporabniku prijazen

F2Pool

Velik kitajski Bitcoin rudarski bazen, F2Poolopened leta 2013. Z 14% stopnjo razpršitve omrežja, da je trenutno drugi največji Bitcoin rudarski bazen na voljo. Upravljanje sistem nagrajevanja PPS, F2Pool traja 4% provizijo, ki je na visoki strani.

Poleg Bitcoin, F2Pool ima strežnikov za rudarsko Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), in Zcash (ZEC). Tam je vsak dan samodejno izplačilo, in najmanjše umik je 0,001 BTC. Za razliko od nekaterih kitajski Bitcoin rudarskih bazenih, da ima angleški vmesnik. Postavitev je preprosta, z informacije predstavljene na jasen in jedrnat način, zaradi česar je še posebej dobra izbira za začetnike.

Prednosti:

 • Možnost rudarske dolgotrajne oskrbe, ETH in ZEC
 • Možnost rednih izplačil
 • Zelo nizek prag izplačila

Slabosti:

 • Na 4%, pristojbine so višje od večine rudarskih bazenih

Eligius

Eligiusis rudarski bazen Bitcoin s sedežem v Združenih državah Amerike. To je zelo enostavno, da se pridružijo, kot je registracija ni potrebna. Ustanovljeno leta 2011, je bila ena od prvih Bitcoin rudarskih bazenih. Bazen obvladuje nekaj manj kot 1% stopnjo razpršitve omrežja, kar pomeni, da je relativno gledano, je to ena od manjših rudarskih bazenih.

Ena od glavnih prednosti Eligius je, da ni pristojbine. Uporabniki prejmejo 100% skupinske nagrade, vključno transakcijskih stroškov. Eligius upravlja sistem nagrajevanja PPS z minimalno izplačilo 0,04 BTC. Ta višja minimalna izplačila pomeni, da boste morali razumno količino razpršitev moč videti vrnitev hitro. Poleg Bitcoin, Eligius omogoča tudi združeni rudarjenje Namecoin (NMC).

Prednosti:

 • Enostaven za pridružitev ni potrebna registracija
 • Storitev je brezplačna: rudarji se ne zaračuna nobenih stroškov
 • Združili rudarstvo Namecoin za dodatne kovance

Slabosti:

 • Ni za vsakogar, da bo potrebno pošteno količino razpršitve moči, da bi bilo vredno

Ali uporabljate vse rudarske bazeni, da mine Bitcoins? Pustite komentar o vašem bazenu spodaj!

Sorodne novice


Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

Best Bitcoin Storitve za Escrow

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Bithumb pregled - nakup Bitcoins v Koreji

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled BitPanda - kupite Bitcoin s Skrill, SEPA ali kreditno kartico

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet