Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Evan Duffield, avtor Dash (prej znan kot Darkcoin in XCoin pred tem) statedthat Dash je X11 proof-of-dela algoritma je, da simulira razvoj rudarstva krivulje Bitcoin je. Njegova kontroverzna 32% premine scamaside, je Dash rudarstvo res napredovala skozi znane faze, ki jih Bitcoin: CPU rudarstvo, GPU rudarstvo, in zdaj ASIC rudarstvo.

Antminer D3 iz Bitmainis trenutno najučinkovitejši ASIC rudar Dash. Prvi D3 je proizvodnja tek začel ladijskega prometa sredi leta 2017 in hitro razprodan, saj je ponudila veliko prednost učinkovitosti nad konkurenčnimi ASIC in GPU rudarjev.

Kot pri Bitcoin in Litecoin ASIC čipi, Bitmain ni bil prvi na trgu z Dash rudar; da čast pripada iBeLink DM384M, ki je izšla v 1Q16. Vendar pa, kot s Bitcoin in Litecoin ASIC čipi, izdelek Bitmain nudi maksimalno električno učinkovitost. Namen Duffield za ogledalo Bitcoin je rudarsko napredovanje je vsekakor izpolnjena!

V Antminer D3 je Hashrate primerjavi

D3 dosega impresivno hashrate dne 15. GH / s, medtem ko porabijo 1200W električne energije. To realizira stopnjo učinkovitosti 1,6 J / MH. To je v nasprotju zelo ugodno z iBeLink DM384M, ki proizvaja le 384 MH / s. Da bi to v perspektivi, D3 dobi skoraj 40-krat hashrate za le okoli 1,7-krat na porabo električne energije.

Za pravičnejšo primerjavo, menijo Bajkalsko Giant-A900 X11 ASIC. Giant, nekdanji vodja na področju rudarstva X11, hashes 900 MH / s samo 216W. Vendar pa je D3 dobi več kot 15-krat to hashrate za manj kot šestkrat na porabo električne energije. A900 ne, pa imajo to prednost, da lahko mine še pet algoritmov, poleg Dash je X11.

Končno, iBeLink je zadnja ponudba je DM11G, dosega 11 GH / s in črpa 810W. To pomeni, da je dobil 73% hashrate D3 za 67,5% energije! Edina slaba stran je v DM11G je strma vnaprej stroškovno več kot dvakrat D3 je. Če ste sposobni, da bi dobili eno po ugodnejši ceni, bi morali vsekakor menijo, da je kot močan kandidat na D3.

D3 in PSU Stroški

Bitmain prodaja D3 za okoli 2.700 $, minus stroški pošiljanja in oskrbo z električno energijo. Vendar pa je serija september hitro razprodan, in naslednji možni serija bo na voljo v novembru za $ 1450. Priporočljivo APW3 ++ moč Bitmain je supplyadds drugo 105 $. Lahko pa se uporabi vse ATX PSU z ustrezno močjo in priključkov.

Tudi pri $ 2700, D3 je jasen vodja glede na vrednost. Njegov najbližji tekmec je DM11G, stane neverjetnih 6.000 $ za iBeLink. Bajkalsko je Giant trenutno ni na voljo, razen od preprodajalcev in druge roke, v katerih se na splošno prodaja za okoli $ 2.200. Vendar pa je boljša učinkovitost D3 pomeni, da bo plačati sama veliko prej (ob predpostavki, Dash rudarjenja še vedno dobičkonosna).

D3 Teža in velikost

Če želite, da boste vedeli, kaj pričakovati v smislu stroškov prevoza, D3 tehta 5,5 kg in PSU tehta 3 kg. D3 meri 320 x 130 x 190 mm. Njena majhna teža in majhna velikost ugodni v primerjavi z drugimi X11 rudarjev; DM11G, na primer, tehta 21 kg in meri 490 x 350 x 180 mm.

X11 Rudarstvo Premisleki

Dash je USD cena je bila v zadnjem času narašča, kar zagotavlja, da je kovanec še vedno dobičkonosna, da mine. Vendar pa je Bitcoin nedavni pohod cena močno prekosila Dash je:

Dash počne tudi v ameriških dolarjih, vendar njegovo delovanje je povprečen, če ceno v bitcoins.

Po Coinwarz.com, da je 128% bolj donosno, da mine Dash, kot je bilo, da mine Bitcoin avgusta 2017. Vendar je bil to le pol dva tedna povprečju za 227%. To zmanjšuje donosnost je posledica dveh dejavnikov:

1) večje povečanje vrednosti Bitcoin je:

Od več kot tisoč altcoins, 15. Mesto je precej darn dobro.

2) Dash je hitro narašča težave stopnja kot visoko zmogljivi Asics postala razširjena:

Bitinfocharts.comshows Dash težave vozlanje, saj X11 ASIC čipi so bili na voljo v začetku leta 2016.

Je D3 donosna?

Če želite, da bi dobili idejo o vaših potencialnih donosov iz D3 je CoinWarz Dash rudarstvo calculatoris koristno. Ne pozabite pa, da težave, je skoraj gotovo, da še naprej narašča, in cena Dash je lahko tudi pade. Vendar pa temelji na statičnem ceno in težavah, slika dobičkonosnosti je, kot sledi:

Glede na kalkulator, s približati ZDA povprečnih stroškov električne energije za 0,10 $ / kWh, D3 lahko povrnila v manj kot treh tednih! (Opomba: To je veljalo za čas pisanja to delovno mesto preverite posodobljene statistične podatke na spletni strani Coinwarz je.).

To je neverjetno hitro najnovejši Bitcoin rudarji iz Bitmain lahko traja leto ali več. Predvideni letni dobiček za skoraj 50k $, so verjetno zelo nerealno. Kljub temu se zdi, da je to dobra naložba na papirju D3.

Kako kupiti D3

Tako kot vse druge rudar iz Bitmain, The Antminer D3 prodaja v serijah. Vsakih nekaj mesecev, nova serija pride ven. To je vredno ob poglej Bitmain je D3page videti, ko bo naslednja serija ladja. Tudi Bitmain je Twitter profilehas informacije o prihajajočih izdajah koristne.

Upoštevajte, da je D3 na voljo tudi druge roke ali preko prednaročilo iz različnih prodajalcev. Medtem ko se nekateri namenski ASIC dobavitelji ponujajo pošteno ponudbo, bo večina prodajalcev na eBay ali Amazon zaračuna premijo za pridobivanje ta "denar tiska stroj" pred naslednjo serijo.

Prednaročilo z Bitmain je verjetno najvarnejši način za nakup D3. Medtem ko bodo lokalni prodajalci tako hitreje ladje za vas in vam omogočajo, da dodge uvoznih dajatev, se morate zavedati, da je veliko prevara prodajalci obstaja in lahko izkoristijo povpraševanja po novem rudarske opreme. Če kupite prek preprodajalca, zagotoviti, da se to ne bo ugledna prvi. Osebno smo opekel s takim prevarant na Amazon, kot dobro.

Stroški pošiljanja in čas iz Kitajske, je treba upoštevati tudi. Nekateri prodajalci obljubljajo hitre dobavne roke in poceni ladijskega prometa v ZDA (in nekaterih drugih regijah). Dolga ladijskega zamude jesti v pričakovanega dobička; kot drugi prejmejo D3S in začeti rudarstvo, rudarstvo težave ustrezno poveča. Upoštevajte, da v nasprotju z dvotedensko zamudo Bitcoin je, Dash je težava retargets približno vsaki dve minuti in štirideset sekund, ali z vsakim novim blokom na voljo.

Bottom Line: Je Antminer D3 vredno?

Čeprav so drugi proizvajalci delajo na novih Dash ASIC čipi, prav zdaj Antminer D3is najboljšo razpoložljivo X11 rudar. Možnosti so, da gledajo in čakati na boljše rudar ali čim prej kupiti D3.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Post Tacocoin

Antrouter R1 pregled - Antminerjev brezžični miner

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad