Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Pred kratkim sem se udeležil Bitcoin konference severnoameriške v Miamiju. Ledger, eden od vodilnih strojne opreme denarnice proizvajalci prodajali svoje blago na dogodku in sem se odločil, da končno opravim svoj Ledger Nano Sreview ki sem preloženo predolgo.

Zato sem kupil sam posebej vgravirano Ledger Nano S ustvarjena samo za konference in danes sem jo testiranje ven prvič. Če ste bili navdušen bralec 99Bitcoins verjetno veste, da sem dolgo časa ljubitelj Trezor, glavnega konkurenta Ledger je. Ampak sem bil sluh toliko dobrih stvari o Ledger Nano, da sem se odločil narediti Trezor vs Ledgertype za primerjavo.

Preden začnem moj pregled hitro besedo o Bitcoin strojne denarnice. Strojna oprema denarnice so verjetno najbolj stabilna oblika varnosti, lahko imate za svoje Bitcoins ali katerega koli drugega cryptocurrency. Ti omogočajo pošiljanje in prejemanje Bitcoins na katerem koli računalniku, tudi tisto, ki je ogrožen s škodljivo programsko opremo, z vednostjo, da bo vaš posel še vedno gredo skozi kot je bilo predvideno. Za več informacij o Bitcoin denarnice na splošno pazi najnovejše Bitcoin Whiteboard torek epizode.

Način strojne opreme denarnice doseči maksimalno varnost je s shranjevanjem svoj zasebni ključ in podpisom svoje Bitcoin transakcije odsoten tako da nekdo poskuša "kramp" denarnico na daljavo, ne bodo mogli storiti. Večina strojne opreme denarnice uporabljajo tudi drugi zaslon / naprava za preverjanje ukrepov na vaši denarnici, kot je podpisovanje posla. Na ta način, če heker pridobi nadzor nad računalnikom, še vedno ne more škoditi, saj je zahteva dostop do fizične naprave priključene na računalnik, kot tudi.

Pregledal sem nekdanjega modela Ledger, je Ledger Nano v preteklosti. Takrat sem ugotovila, da je dodatno zaščito, da Trezor denarnica vam daje s svojim drugim zaščito zaslona boljše od Ledger Nano. Vendar pa je knjiga Nano S zdaj ima drugo funkcijo zaslona kot dobro. Torej, ta primerjava se bo zanimivo.

Oblikovanje in uporabniški vmesnik

Oblikovanje-moder izdelki so precej enake. Oba sta majhna in kompaktna, pa je knjiga Nano S ima rahlo prednost v tem smislu, da je njena kovinsko ohišje omogoča bolj trpežne po mojem mnenju (in tudi malo bolj seksi). Obe denarnice bo tako prilegajo precej enostavno v žep ali pa, kot je razvidno v nadaljevanju.

Način, kako je Ledger Nano Sworks je precej podobna nobeni strojne denarnico. Ko prvič nastavite boste izbrali PIN za zaščito naprave pred neželenimi dostop. Kasneje boste prejeli seme 24-beseda, ki bo uporabljen za ustvarjanje zasebnih ključev (to je tisto, kar je znano kot HD denarnico, več o tem tukaj). To seme je treba odpisati na varnem mestu in ne na vašem računalniku, kot je kdor pozna to seme nadzor nad svojimi Bitcoins. Dober predlog bi bil, da napišem to seme dol z uporabo Cryptosteel napravo.

The Ledger Nano S ima dva gumba, ki vam omogočajo, da jo nadzorujejo. Začetni set up naprave je zelo preprosta in traja približno 3 minute. Večino časa je preživel na zapisala svoje seme.

To ustvarjanje seme je eden izmed krajev, kjer drugi zaslon prihaja v igro. Če je vaš računalnik ogrožen bo heker lahko videli semena če je na zaslonu prikazano. To je točno, zakaj se seme besede prikazani na malem zaslonu naprave, ki je nedovoljeno spreminjanje, tako da boste vedeli, da samo vidite svoje seme.

Ko je naprava nastavljena, vse, kar je ostalo je namestiti aplikacijo, ki vam omogoča vmesnik z napravo (tj pošiljanje in prejemanje Bitcoins).

Aplikacija sem rabil je razširitev za Chrome, ki vam omogoča naslednje funkcionalnosti:

 • Podrobnosti Splošno račun
 • Pošiljanje Bitcoins od strojne opreme denarnice
 • Ustvarjanje svoj Bitcoin naslov za prejemanje Bitcoins
 • Nastavitve za aplikacijo (na primer tečaj, jezik, itd)

Aplikacija je precej podoben tistemu TREZORuses čeprav ima bolj uglajen design.

Vmesnik (kot je prikazano zgoraj) je zelo intuitiven in ne vsako uporabo ne zahteva, da bi dobili visi za to. Prav tako lahko preimenujete računov in nimajo, da jih pokličete na splošnih imen, kot so "račun # 1". Trezor omogoča, da je to dobro, ampak zahteva, da povezati Dropbox račun.

The Ledger Nano Scan uporabiti tudi obstoječe Bitcoin denarnice namesto sedanjih razširitev krom vmesnik. Takšne denarnice vključujejo MyCellium, ELECTRUM, Bitgo, GreenBits, Copay in MyEtherWallet.

Tu je popoln pregled, kako deluje naprave BTC sej narejeno na YouTubu:

Podpora altcoins

The Ledger Nano S vključuje Bitcoin, Litecoin, spremljevalne aplikacije Ethereumand Ethereum Classic in druge cryptocurrencies ki temeljijo blockchain. Tu so trenutne altcoins podpira:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (z naslovi niso podprti)
 • Dash
 • Stratis

Lahko pošiljanje in prejemanje plačil, preveri svoje račune in upravljanje več naslovov za vsako valuto iz iste naprave.

TREZORon drugi strani v zadnjem času announcedthat so se povezali s MyEtherWallet za podporo Ethereum na njihovo napravo. Druge valute podprte s Trezor so Dash, Zcash in Litecoin (preko ELECTRUM LTC).

Ugled podjetja

Ledger je bilo ustanovljeno leta 2015 v Franciji. Podjetje je od takrat pridobil znatno oprijem v Bitcoin in cryptocurrency sfero in je zrasel, da je vreden tekmec SatoshiLabs (ustvarjalci Trezor). Trezor, na drugi strani pa je bil na trgu od leta 2014.

Oba Ledger in Trezor uporabljati odprto kodo za svoje aplikacije, in tako so pokazali odlično podporo strankam in stabilnost v zadnjih nekaj letih. Čeprav Trezor je bolj zrel in spoštovana podjetja, je težko reči Ledger zaostaja.

Ledger je cena tag

The Ledger Nano S prodaja za 58 € (približno $ 65), medtem ko je Trezor prodaja za $ 99. To pomeni nano S privlačnejšega kupčijo, saj so njihove lastnosti skoraj identična. Eden lahko trdijo, da lahko Trezor deluje tudi kot geslo managerbut Ne vem, kako koristen je ta funkcija v tem trenutku.

Torej, kdo je zmagovalec?

Po pravici povedano, mislim, da delniško knjigo Nano Swins zaradi nižje cene. Toda obe družbi ustvarili super izdelek. The Ledger Nano S zdi, da so zgornji strani pri oblikovanju in uporabnosti, pa ima ugled Trezor za večji vpliv v družbi (čeprav ne veliko). Ker je večina od nas so cenovno občutljive v tem primeru tag nasveti cena na lestvice proti Ledger.

Osebno uporabljam Trezor, predvsem zato, ker ko sem prvič začel uporabljati strojno denarnice Ledger še ni bilo okrog. Danes mislim, da lahko začnete uporabljati tako, shranjevanje nekaj mojih sredstev na Trezor in nekateri na knjigo. Moram reči, da je napredek Ledger se je v zadnjem letu zares impresiven, in njihov izdelek tako kaže.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin namizne denarnice - 4 denarnice pregledane (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?