Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk) | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Pregled Bitcoin Billionaire App (Hacks, Cheats in Mod apk)

Moram priznati, da to delovno mesto je malo neumno, ker to nima nič opraviti z dejanskim Bitcoin svetu. Vendar pa sem se znašel prenos mobilno igro imenovano "Bitcoin Milijonar", ki jo NoodleCake Studios nekaj dni nazaj in od takrat imam močno odvisni.

Kaj je Bitcoin milijarder?

Bitcoin milijarder je mobilna igra za iOS in Android, v kateri igrajo mladi podjetnik, ki se odloči za začetek rudarstvo Bitcoins, da bi postali bogati. Igra je zelo preprosta, se dotaknete zaslona, ​​da bi rudnik Bitcoins in boste vlagali svoje novo zaslužili kovancev v novo Bitcoin rudarstvo rigsand druge naložbe, ki prinašajo Bitcoin. Od časa do časa se pojavi finančni dogodki - kot cena Bitcoin je šlo gor, nekdo ti krade, itd To bo seveda vplivalo na vašo celotno premoženje.

Prepričan sem, da ne zveni zelo zanimivo na prvi, nisem mislil, da ima veliko njo pa tudi. Ampak nekako, prek preprostih igranja, srčkan grafiko in smešno znakov citira se znajdete dobili zasvojen s tem, no....stupid, igra.

Večinoma sem igral to igro, ko sem poskušal prenesti čas, saj je nič narediti, razen, da se dotaknete zaslona toliko, kot lahko. Ko se igra začne boste kratko sporočilo (glej spodaj) - ne morem strinjati z njo bolj zdaj, ko sem igral igro v zadnjem tednu.

Kot ste napredek skozi igro vaš kulise bo spremenila, boste prišli do novih oblačil, domače živali in celo dobili potovati skozi čas, verjemi mi, da je vse zelo prijetno. In očitno ne samo zame, je igra dobila 4,5 oceno iz več kot 185K pregledov Google Play in oceno 5 zvezdic z več kot 33k pregledov na App Store.

Če želite igrati igro, ki jo lahko prenesete za Android tukaj ter za iOS tukaj.

Bitcoin milijarder nasvete, goljufa in hacks

Za tiste, ki so resno igrati to igro (ali tiste, ki so že igral), sem vzel svobodo, da pripravi seznam nasvetov in žaga, ki bodo povečali svoj zaslužek, kot boste igrali skupaj:

 1. Dotaknite z več kot enim prstom naenkrat (duuhhh). Mnogi ljudje pravijo, pipe z 2 prstom na vsaki strani, vendar sem ugotovila, da z uporabo 4 prste na eno roko na po drugi strani deluje najbolje zame.
 2. Poskrbite, nadgraditi svoj Bitminer, če lahko, saj vam bo dala več Bitcoins na pipo. Obstaja skupno 75 nadgradnje Bitminer voljo. Pri nadgradnji rudarjev boste tudi dobili ohladi nove stvari za vašo hišo (ali novo hišo, kar vse). Nadgradnje se zgodi vsakič, ko gredo gor različico v Bitminer (npr Bitminer 7,6 do Bitminer 8.0).
 3. Nakup naložbe, tako da bo še naprej zaslužijo Bitcoins tudi, ko niste prisluškovanje in tudi ko ne igrajo igro. Premikanje med naložbami v najkrajšem možnem času (čeprav je drago).
 4. Vsak dan vam dnevne nagrade, kot so sposobnost za zbiranje do 25 hyperbits in dnevno spin na Bitcoin ruleto. Poskrbite, da izkoristijo te bonuse, kolikor je to mogoče.
 5. Igra uporablja zelo pameten način, da se uporabnikom za ogled oglasov. Kadarkoli nekaj "slabega" se zgodi, tako kot cena Bitcoin gre navzdol, lahko prepreči, da dogodek z gledanjem oglas. Glede na dogodek menijo gledal oglas, da ga prekliče. Morda bi bilo vredno gledal 30 sekund oglas, namesto da prisluškovanje še 5 minut, da bi dobili ta denar nazaj.
 6. Po drugi strani pa, kadar je to nekaj dobrega zgodi (cena npr Bitcoin se dvigne) lahko dvojno učinek z gledanjem oglas kot dobro. Še enkrat, je morda vredno svojega časa za gledanje ta oglas.
 7. Popolne dosežki, da bi zaslužil prostih kovanec bonuse za nedoločen čas.
  Pojdite na razdelek dosežek v meniju in poglej za tiste, ki imajo kovanec poleg njih. Ti dosežki bodo vsak si zasluži 5% stalno bonus kovanec, dokler ne ponastavitev igro, tako da čim prej dokončati te narave.
 8. Lahko zaslužiti Hyperbits, da greste na "Store" in išče pod "free stuff". V tem poglavju se boste lahko zaslužili Hyperbits jih po Bitcoin milijarder na Twitterju, omogočite potisna obvestila in še več.
 9. Plačate lahko 1 Hyperbit v trgovini, da se preoblikuje svoj značaj.
 10. Če želite prejemati nagrade za svoje kovance sprejme avto ali dobiti mini časovni stroj s plačilom število Hyperbits potrebnih na "trgovina" -> razdelek "ljubljenčki".
 11. Če imate veliko Hyperbits lahko greš v razdelku »Superhcarge" in dobili nekaj pomembnih nagrad, kot so X200 rudarske moč, sposobnost samo držite prst na zaslonu namesto prisluškovanje in več.
 12. Prepričajte se, da se branje novic na vrhu zaslona, ​​je precej smešno...
 13. Če ste res leni, samo poskrbite, da se kopičijo dovolj offline naložbe in pustite telefon, ne da bi avto spanja, ki delajo za noč.
 14. Lahko ponastavitev igro v meniju »Nastavitve«, kadarkoli želite. Vendar pa, če ga ponastaviti po prihodu Bitminer 25,0 boste Geta vgrajeno bonus Bitminer odstotkih, zaradi česar si drugi igrajo s poti, ki jih hitreje.

Bitcoin Milijarder Mod APK

Za tiste, ki ne želijo, da igrajo pošteno in želim, da preidemo k bistvu boste našli precejšnjo količino hacks spletu. Ti ponavadi pridejo v eni od dveh oblik:

 1. Game glitches -, kjer je neločljivo bug v igri, ki vam omogoča, da zaslužite več kovancev ali Hyperbits.
 2. Prenesite spremenjeno datoteko, ki vam bo dala veliko ali celo neomejeno število kovancev. Ta bo na voljo le za Android telefone.

Na žalost je prva možnost je verjetno šlo, ker nisem mogel najti nobene igre glitches, ki niso bile opravljene, ki jih razvijalci iger (če veste za kaj takega ga dodajte v komentar oddelku spodaj).

Druga možnost je tvegano, ker ste v bistvu prenos in izvajanje datoteke na telefonu, ki jih ne poznate njegovo poreklo. To pomeni, da lahko datoteke vsebujejo zlonamerno programsko opremo ali kakšno drugo grdo stvari, tako da to storite na lastno odgovornost.

OPOZORILO: Uporaba teh prenosov na lastno odgovornost, nisem preizkusili katero od teh APK-(ne lastnik Android). Ne namestiti nobene programske opreme, od nekoga, ki ga ne poznate na napravi, ki ima občutljive podatke (tj Bitcoins, gesla, itd)

Izraz "mod APK" je kratica za "spremenjeno paket aplikacij za Android". To je v bistvu razpokan datoteke izvirne igre z nekaterimi spremembami. Na primer, boste našli spremembo, ki vam omogoča neomejeno Hyperbits, mod, ki vas oskrbuje z neomejeno Bitcoinsor tudi prost nakupovanje.

OPOZORILO: Uporaba teh prenosov na lastno odgovornost, nisem preizkusili katero od teh APK-(ne lastnik Android). Ne namestiti nobene programske opreme, od nekoga, ki ga ne poznate na napravi, ki ima občutljive podatke (tj Bitcoins, gesla, itd)

Glede na vse Bitcoin Billionaire je pravi čas, mimoidoči, čeprav to nima nič opraviti z dejansko Bitcoin razen svojega imena. Želim si, da podjetje ne bi naredili igro, ki je kot izobraževalna, saj je zabavna. Morda bi bil to odličen način za poučevanje ljudi, kar Bitcoin je.

Ali ste igrali to igro? Rad bi slišal vaše mnenje v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)