Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Pregled Xcoins - ali je legit način nakupa Bitcoinov?

Pred kratkim sem bil sluha več o storitvi imenovano Xcoins. Storitev se opisuje kot "Bitcoin posojila storitev", ki vam omogoča, da bi dobili Bitcoins z uporabo Paypal ali kreditno kartico.

Nakup Bitcoins z Paypal skozi Xcoins

Do danes je bilo zelo težko kupiti Bitcoins z Paypaldue z možnostjo bremenitve. Vendar Xcoinsclaims, da so našli oddaljen okoli tega. Namesto prodaje vam Bitcoins so posojajo vam Bitcoins (v obsegu). Ali je to pravzaprav posojilo ali prodaja je nekoliko dvoumno in lahko ostane za razlago. Tukaj je, kako to deluje:

Vi (kupec), pridejo na spletno stran in reči, da želijo "posojila" nekaj Bitcoins. Po postopku preverjanja ID kratkem boste zahtevali, da deponira USD ekvivalent koliko želite izposoditi + kreditne kartice / pristojbine Paypal obdelava + fiksni znesek, ki deluje kot obrestna mera na posojila.

Dejstvo je, da ni v teku obresti na posojila, saj je znesek plačila enkratno. V večini primerov so ti stroški dodate do več kot 20%.

Nisem mogel dejansko kupijo Bitcoins skozi Xcoins saj ne podpirajo mojo državo stalnega prebivališča pa potem išče po mestu sem ostal z nekaj vprašanji.

Spletna stran trdi, da so konkurenčne pristojbine, saj posojilodajalci tekmujejo med seboj s čimer boste najboljšo možno obrestno mero. Vendar, ko sem se prijavil kot posojilodajalec nisem mogel nastaviti svojo obrestno mero in je bil določen na 15%, tako da sem ob predpostavki, da je najnižja možna stopnja. To je tako višji od tistega, kar bom dobil na skoraj vse druge izmenjave Bitcoin.

Poleg tega je mesto pravi, da lahko odplačilo posojila v vsakem trenutku in dobili nazaj svoj USD depozit minus pristojbine. Vendar pa morate imeti v mislih dve stvari:

  1. "Vsi zneski posojil so denominirane v ameriških dolarjih. Boste morali vrniti znesek Bitcoin enakovredni znesek ki ste ga prejeli v ameriških dolarjih." (Iz FAQ spletnega mesta). To pomeni, da če si sposodil 100 $, ko Bitcoin je 1.000 $ dobil 0.1BTC (brez provizije za zaradi na primer). Zdaj recimo Bitcoin je na $ 2000 - to pomeni, da boste morali dati samo 0.05BTC nazaj.
  2. "Obrnite se posojilodajalec neposredno urediti plačilo posojila nazaj." (Iz FAQ spletnega mesta). Torej v bistvu boste morali zaupati nekomu, ki jih ne poznate, naj spoštuje ta sporazum in dejansko vam daje nadomestilo.

Prodaja (ali posojanje) Bitcoins na Xcoins

Prav tako lahko izposodite Bitcoins na Xcoins. To se naredi z odločitvijo, koliko ste pripravljeni za posojila v USD in deponiranje tega zneska na vaš Xcoins račun. Sistem bo nato samodejno poveže s kupci (tj posojilodajalcev) in bodo polog denarja neposredno v vaš Paypal račun.

Imam ne preizkušen to metodo osebno, ker ne želim, da bi dobili v težave z primeru Paypalin kupec vloži spor. Vendar pa nekateri uporabniki na spletu so poročali, da so bili ustvarjajo lepe donose s pomočjo te metode.

Online pregledi Uporabnik Xcoins

Iz neznanega razloga Xcoins "stran na BitTrust ne obstaja več. Vendar sem bil sposoben najti predpomnjeni izvod itand kopati z dodatnimi mnenj uporabnikov. Ena izmed najbolj natančnih pregledov, je imel naslednjo izjavo:

Pros:
-Any znesek pod 20 $, bi imeli nobenih težav

Slabosti:
-Če posojilodajalec ne sprosti kovancev, ki jih kupite, boste še vedno zaračuna, se vam ni treba, da se obrnete tako paypal in njihovo podporo.

Seveda obstajajo tudi druge dobre in slabe ocene, ki jih lahko preberete sami, ampak mislim, da je to eden je bil najobsežnejši. Obstaja tudi veliko kritike na Redditand BitcoinTalkbut včasih je težko razlikovati pošten pregled iz tistih ponaredek zaradi Xcoins affiliate program.

Po obravnavi skozi desetine pregledov lahko rečem, da je ponavljajoča se tema, ki Xcoins dela, vendar pa je njihova podpora traja 2 dni ali več, da se odzove in pristojbine so zelo visoki.

Zaključek - Bom uporabo Xcoins?

Kot kupec - Xcoinsdoesn't zdi dovolj stabilen v tem trenutku za uporabo za velike nakupe. Prav tako se zdi, da bodo stroški zelo visoki v primerjavi z drugimi borzah. Vendar, če je edini način, da lahko pridobijo Bitcoins je preko Paypal in ste pripravljeni plačati ceno, to je lahko alternativa Virwox.

Kot prodajalec - Čeprav lahko ROI visoka Nočem se označi z zastavico Paypal, tako da v tem trenutku ne morem priporočiti to za vsakogar drugega, kot tudi tvegati. Če ti je vseeno, če Paypal izklopi vaš račun, vas prosimo, da poskusite svojo srečo in sem tudi vesel, če lahko delite svoje izkušnje v komentar oddelku spodaj.

V vsakem primeru poskrbite, da prebere FAQon spletno stran, preden začnete. Vso srečo!

Sorodne novice


Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Začetni vodič za najboljše storitve VPN v letu 2016

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?