Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Ker Virwoxis trenutno eden izmed glavnih načinov ljudje kupujejo Bitcoin z Paypalit pritegne veliko pozornosti. Mnogi ljudje menijo, Virwox, da je prevara, medtem ko drugi pravijo, da je zakonit. V ta post bi rad delim svoje lastno mnenje o mestu po nakupu in prodaji preko njih že skoraj 4 leta.

Kratek pregled Virwox

Virwox je virtualni menjalnico ustanovljen konec leta 2007 za namen trgovanja Second Life lipe (SLL) in drugih virtualnih valut, ki se uporablja za spletne igre na srečo.

Valute se trguje razen Linden dolarjev vključujejo Avination je C $, in Open metaverse Valuta (OMC). V aprilu 2011, VirWoX začel sprejemati Bitcoin in v bistvu odprl vrzel za ljudi, za nakup Bitcoins s Paypal s prvim nakupovalni SLL preko Paypala in nato pretvarjanje, da SLL do Bitcoins. Kot pisanja to delovno mesto ima več kot 740K registriranih uporabnikov.

Moje osebne izkušnje s Virwox

Osebno sem kupil in prodal Bitcoins skozi Virwox, da bi jih pretvorite v mojih Paypal računa večkrat. Vsaj enkrat na mesec sem izvedbo transakcije preko spletne strani že nekaj let. Iz te izkušnje sem dosegel nekaj zaključkov:

  1. Spletna stran je zakonit, nisem imel časa, ko je bil moj denar ukraden ali zadržal.
  2. Podpora spletni strani ni najboljše kar lahko najdete - če imate težavo, ki jo boste morali napisati, da jih nekajkrat, dokler ne dobite ustreznega odgovora.

Samo da bi dokazal, kako dolgo sem delal s spletne strani tukaj je del mojih 226 transakcij, ki sem jih izvedejo do pisati to objavo:

Torej, vam lahko povem, da imam reference. Ker pa sem teči Bitcoin blog poznam veliko ljudi, ki imajo težave z mesta, tako želim za pokrivanje tega vidika tudi.

Spletne ocen uporabnikov Virwox

Najprej bom priznal - ne boste našli veliko (ali sploh) pozitivne ocene o Virwox spletu. Vendar pa so negativni komentarji so ponavadi na dveh možnosti:

  1. Ljudje se pritožujejo zaradi visokih pristojbin Virwox jih sprejme (bomo dobili za to v drugi)
  2. Ljudje se pritožujejo nad dejstvom, da je bil njihov račun blokiran in ne razumem, zakaj

Jaz bom v kratkem obravnavala visoke provizije. Glede prepovedi računa - od tega, kar sem prebral in slišal skozi moj blog bralci, ljudi, ki so dobili njihov račun blokiran vedno dobil svoj denar povrnjen. Včasih lahko traja nekaj dni, za denar, da pridejo nazaj, vendar še nisem slišal za nekoga, ki je dobil svoj denar "ukraden" z zamenjavo.

Zakaj Virwox prepoved toliko računov? Nimam pojma. Lahko le predvidevamo, da so, ker imajo visoko tveganje za goljufije s prodajo Bitcoins preko Paypalthey bolj previdni kot drugih borzah. Vendar to ne pomeni, da jih prevara.

Virwox pristojbine in kalkulator pristojbina

Ja, Virwox ima visoke provizije za pretvorbo Bitcoin do Paypal in obratno. Zakaj? No, zaradi več razlogov:

  1. Zaradi razloga sem že omenil - da imajo visoko tveganje za goljufije in potrebujejo za pokritje izgube s premijo.
  2. Spletna stran ni bila zgrajena za nakup Bitcoins neposredno s Paypal. Najprej morate kupiti SLL in ga nato pretvoriti v BTC. Vsak ukrep na mestu ima dodatno pristojbino, ki omogoča proces precej drago na koncu. Če ste bili sposobni kupiti BTC neposredno, bi bilo verjetno ceneje.
  3. Zato, ker jih lahko - ni dovolj konkurence v trenutku spletnih strani, ki omogočajo, da ljudje kupujejo Bitcoins s Paypal, tako da si dovolijo zahtevajo visoke provizije. Edina vredna alternativa je LocalBitcoinsand Mislim, da so cene še višje.

Da bi bilo lažje za vas, da razumete, koliko boste plačali pristojbine sem ustvaril Virwox pristojbin calculator.This kalkulator je samo dobro za nakup Bitcoins z Paypal in ne za njegovo prodajo ali na druge načine. Samo vnesite količino Bitcoins ga želite kupiti ali USD želite porabiti, in boste dobili rezultat ujemanja. Ta kalkulator upošteva VSE pristojbin, vključno z: predplačilo provizije, pretvorbo USD SLL, pretvorbo SLL BTC in za umik takse (celotnega pristojbine so tukaj podrobno).

Vnesite znesek, boste dobili

Imejte v mislih, da je bil ta kalkulator zgrajena in posodobljen 10. Januarja 2017, zato je pomembna za pristojbine, navedene v tem času in se lahko spremenijo. Kot vidite pristojbine lahko dobite precej visoka in lahko doseže več kot 15%.

Zaključek - je Virwox zakonit?

Ja, Virwoxis zakonit po mojem mnenju. To morda ni najboljša stran za opravljanje zavarovalnih poslov na zaradi visokih pristojbin, dolgo časa transakcij in njihovo laggy podporo, vendar, če je to tvoja edina možnost, bo to storil. Če je kdo bere to imel drugačno izkušnjo, kot tisto, kar sem pravkar zajeto rad bi jo slišal v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

KeepKey proti pregledu TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

BitMEX pregled - Ali je Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?