Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Danes, ko gre za nakup Bitcoins si ponavadi gredo v Bitcoin posrednika (npr Coinbaseand Coinmama) ali trgovalne platforme Bitcoin (npr Bitstampand Kraken). Vendar pa nekateri izmed teh borz pač ne cut - bodisi zaradi njihove načini plačila ali njihovih geografskih omejitev (na primer Coinabse ne sprejema ljudi iz številnih držav po svetu).

V tem primeru se lahko vedno uporabite nekaj, kar se lahko najbolje opišemo kot "eBay nakupa Bitcoin". Mreže Bitcoin prodajalcev iz celega sveta, ki omogočajo skoraj vsakdo kupiti Bitcoins. Danes obstajata dve platforme, ki zagotavljajo tovrstne storitve - Paxfuland lokalnih Bitcoins. Pregledal sem Lokalni Bitcoinsin nekoč in danes želim izkoristiti to priložnost in pregleda Paxful kot dobro.

V svojem jedru, Paxful je zelo podobna lokalnih Bitcoins. Izberete količino Bitcoins ki ga želite kupiti in način plačila, nato pa so predstavljene z razpoložljivimi prodajalcev. Vsak prodajalec ima ugled preteklih poslov in vsak določa svoje Bitcoin menjalni tečaj.

Menjalni tečaj je precej višji od tistega, kar boste našli na organiziranih trgovalnih platform, kot so Bitstamp in to je posledica dejstva, da prodajalci jemljejo veliko večje tveganje pri prodaji Bitcoin do tujcev. Ker so Bitcoin transakcije ireverzibilne, če nekdo plača prodajalcu, nato pa zanika, da je kdaj izvedli transakcijo, lahko prodajalec na koncu brez Bitcoins in brez plačila.

Tudi nekateri prodajalci vam omogočajo, da nakup Bitcoins z manj tradicionalnimi načini plačila (npr Amazon darilnih kartic, Skype kupon kod), tako da ponavadi zaračunajo več za tiste.

Končno bo prodajalec prikazal tudi vse podrobnosti se mu zdijo pomembni za transakcijo. Ti bodo lahko videli, če prodajalec je trenutno tudi na spletu, tako da lahko tako klepetate o transakciji, ko je v teku.

Nakup Bitcoins z Paxful

Postopek je zelo enostaven.

  1. Izberite količino Bitcoins ga želite kupiti
  2. Izberite valuto, ki jo želite menjalni tečaj, da je v
  3. Izberite način plačila (obstaja na desetine)

Potem boste dobili priložnost, da bodisi iskanje skozi celoten seznam prodajalcev ali pa se prikazane najboljše prodajalci mogoče na podlagi meril, Paxful je.

Ko izberete prodajalec in kliknite "trgovina" boste preusmerjeni na stran trgovine in lahko neposredno klepet s prodajalcem prek live chat. Ko so odgovorili vi sledite njihovim navodilom za plačilo, kliknite oznako kot plačani in čakati, da se sprostijo bitcoins neposredno na vaš Paxful denarnico.

Večina trguje, so hitra, vendar je to odvisno od načina plačila, in če je prodajalec na spletu. Paypal in darilne kartice, na primer, so instant. Bančni in CO-OP denarni depoziti Credit Union, Western Union, MoneyGram traja nekaj časa, ko mora zapustiti svoj dom, da njihove podružnice in depozita gotovini. Ponavadi se zgodi v manj kot 1 uro.

Ko se začnejo trgovine, se prodajalec bitcoins samodejno prenesejo v varni hrambi Paxful in na tej točki prodajalec ne more preklicati trgovino. Le kupec lahko prekliče trgovino v vsakem trenutku in bitcoins bo prenesen iz hrambe nazaj na prodajalca denarnico. Če je kupec ni podal plačila in ni pomenil plačilo kot popoln v roku okno plačila, bo blagovna se samodejno preklicana in bitcoins bo preselil nazaj na prodajalca denarnico.

Nič transakcijskih stroškov

Domnevno kul stvar Paxfulis, da ne bo nobenih stroškov od vas kot kupca. Spletna stran je le 1% od celotne prodaje zneska od prodajalca. Vendar pravi, da ni transakcijskih stroškov je malo naivna, saj večina prodajalcev samo prikazati teh pristojbin znotraj svojega menjalnega tečaja. To je zelo podobno temu, kar Lokalne Bitcoins ponujajo.

Bodite previdni z Paxful

Od branje na spletu reviewsabout Paxful je očitno, da so nekateri ljudje napaka celovitosti platforme je po celovitosti prodajalca. Pomen, če jih prodajalec scammed ali ni vreden zaupanja, da prevzame platforma ni zakonit, kot dobro.

Zato sem želel opozoriti na nekatere vire, ki vam lahko pomagajo rešiti kakršne koli težave pri nakupu Bitcoins skozi Paxful.

  • Tam je aktivna podpora forumon Paxful so lahko vsako vprašanje vam je všeč glede na platformo.
  • Prepričajte se, da je uporabnik, ki ste trgovanje z online, naročila bo samodejno prekliče v kratkem času in če prodajalec ni na spletu, ki je lahko nadležno.
  • Ne izpustite plačilo od hrambe, če boste imeli popoln nadzor nad plačilom boste prejeli. To pomeni, da je potrdila, na svoj račun, ne v teku ali karkoli drugega.
  • Ne glede na to, kaj spletna stran, kakšen sistem, kar uporabnik, kaj država, kaj sploh kaj, če si ne more privoščiti, da bi izgubili denar, NE POŠLJI IT.

Obstaja veliko razprave onlinewhether Paxful je zakonit ali ne. Tam je tudi to sitethat vam razčlenitev zakaj (po mnenju avtorja) stran ni vreden zaupanja.

Po mojem osebnem mnenju Paxful je zakonit

Sem celo tekel Bitcoin prevara je teston). Howeverthere lahko uporabniki na Paxful poskuša prevara vas. Ampak to velja za vsako drugo P2P trgu tam, kot so eBay, LocalBitcoins in OpenBazar.

Torej, kdo je zmagovalec?

Oba platforme zdi, da dobavo podobne storitve, pa LocalBitcoins ima več izkušenj in ugled na tem področju. Na koncu je vse izvira s prodajalci. Ne glede na platformo, ki jo dobavlja prodajalec, ki ustreza vašim potrebam (tj načini plačila, menjalni tečaj, ugled) bi uporabo te platforme. Funkcionalnost-modri so precej enake, tako da ni jasnega zmagovalca v tem trenutku. Samo poskrbite, da bodo previdni, kadar vodenje poslov s tujci.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining pregled - Ni tako dobičkonosen, kot si mislite

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Ledger Nano S pregled - Ali je to Bitcoin denarnica boljša od TREZOR?

Post Tacocoin

Najboljša Bitcoin denarnica za leto 2014 - Blockchain proti MyCelium proti Coinabse

Post Tacocoin

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Post Tacocoin

Pregled coinbase: 6 spornih vprašanj, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki