Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Ena od prvih storitev, ki sem jih kdaj pregledali na 99Bitcoins, nazaj v januarju 2014, je bila Coinmama. Kaj je bilo posebnega na njem takrat je, da je dovoljeno, da si kupite Bitcoins z Western Union. Pred kratkim sem se odločil, da ponovno mesto videl, da se je veliko spremenilo Coinmama, tako da lahko to imenujemo obnovljeno pregled storitev.

Zbogom, Western Union. Pozdravljeni, kreditne kartice!

Ena izmed večjih sprememb v industriji Bitcoin v celotnem letu 2014, je, kako enostavno je postalo kupiti Bitcoins s kreditno kartico. To je predvsem posledica dejstva, da podjetja kot Simplexhave dovoljeno izmenjave in posredniki za preverjanje uporabnikom z manj tveganja, kar omogoča sprejemanje kreditnih kartic.

To je zelo dobrodošla sprememba, saj bi brez tega ste vezani na stare metode dejansko dogaja na lokalni števec Western Union in deponiranje denarja. Coinmamaintegrates Simplex v svojem sistemu in omogoča plačilo z vsemi Visa ali Mastercard lahko imeli.

Takse so nižje zaradi kreditnih kartic

Ker je postopek postal veliko bolj napreden, pristojbine nižje kot dobro. Samo tako boste dobili perspektivo: preden je bila izvedena sprememba kreditnih kartic, bi bila ena od Bitcoin stalo $ 310, ko je ustrezna stopnja Bitstamp je samo 257 $. To je oslovski 22 odstotkov pristojbine. Joj!

Potem ko so bile izvedene spremembe stroški so okoli 6,5%. Zdaj, ko se še vedno sliši veliko, vendar če pogledaš okoli na podjetja vas prodaja Bitcoin s kreditno kartico kot plačilno sredstvo, da boste videli, da je v bistvu enak provizija povsod. To je zaradi dragih ukrepov, ta podjetja imajo, da se uporabi, da se preprečijo goljufije in povratne bremenitve.

"Zavedamo se, da se sedanja komisija lahko šteje precej visoka za povprečnega kupca in smo neprestano iščejo načine, da se znižajo z namenom, da bi našim strankam večjo vrednost za svoj denar."

Nimi, CEO Coinmama je

Dobiš Bitcoins takoj, seveda

Zadnja stvar, ki jo dobi bistveno izboljšala, je hitrost, s katero boste dobili kovancev. V preteklosti bi morali čakati na potrditev žico, da pridejo od Western Union. Danes, takoj ko bo vaše plačilo odobreno, lahko umakne svoje kovance, ki je popolnoma super.

To je ključnega pomena, saj je včasih lahko dan ali dva pomeni velika nihanja cen v Bitcoin in si na koncu nakup kovancev za bolj ali manj, kot ste želeli. Imejte v mislih, da je za nove uporabnike omejitev, koliko lahko kupite (v času ali pisno to mejo je $ 5000).

Kaj reddit skupnost misliti CoinMama?

Kot vedno sem se prepričajte, da sklicevanje moj pregled z subreddit Bitcoin je in forumu Bitcointalk. Sem iskal po spletu, da poskusite in našli druge preglede Coinmama, ampak vse, kar sem našel na Reddit je bila ta nit, ki ima več uporabnikov, ki pravijo, da so zadovoljni s spletnim mestom.

Greš z Bitcointalk nisem mogel najti več koristnih informacij, razen ene poststating, da je mesto ni tako znana in še ena, ki navaja, da ima visoke provizije (to je bilo pred spremembo na nižji strukturo pristojbin).

Hands-on Tutorial: Kako je to dejansko naredil...

Če razmišljate o uporabi Coinmama, sem naredil kratek zajem zaslonske slike celotnega procesa, da vam pomagajo ven.

Zaključek - Bi uporabljam Coinmama?

Kratek odgovor je pritrdilen. To je ugledna družba s samo propad pa svoje visoke provizije. Žal pa to ni mogoče, če s kreditno kartico v tem trenutku izogniti.

Daljši odgovor je, "je odvisno od". Če imate možnost, da uporabite drug način plačila, razen kreditne kartice, nato pa sem se izognil plačilu visoke provizije in gredo drugam.

Vse v vsem, storitev je trdna in upajmo, da bo postala bolj dostopna v bližnji prihodnosti. Če ste imeli svojo izkušnjo z Coinmama, rad bi jo slišal v komentar oddelku spodaj.

Januar 2018 posodobitev

# 8211; Te dni, ko je zaradi velikega povpraševanja na vseh borzah Coinmama je v težavah tudi zaradi podaljšane zamude transakcijskih in procesov dolgih preverjanja. Predlagam, da preberete poglavje komentar, da bi dobili idejo o tem, katera vprašanja lahko arrise preden odločitev.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Pregled EToro Cryptofund: vlaganje v Bitcoin, Ethereum in še več

Post Tacocoin

Pregled CryptoSteel (ga je zapisal, potegnil in razbil na tla)

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?