Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Nedavna altcoin boom je prinesel veliko novih cryptocurrency trgovcev in veliko ljudi, ki iščejo hitro, stroškovno učinkovitih načinih za nakup altcoins kot Ethereum, Litecoin, Monero in drugi.

V današnjem pošti želim zajema relativno novo vrsto izmenjave altcoin. To je nekaj, kar sem klic "instant" izmenjav cryptocurrency. Te izmenjave omogočajo trgovanje koli cryptocurrency za drugačno cryptocurrency z relativno preprost postopek, majhno pristojbino, hitrosti in včasih celo anonimno.

Danes obstajata 2 glavna izmenjave, ki zagotavljajo te vrste storitev, Changellyand Shapeshift.

Popolno razkritje - nisem še osebno uporablja kateri koli od teh izmenjav. Sem predvsem pregledali mesta, spletne preglede in primerjali različne funkcije. Osebno nisem, da je velik iz altcoin ventilatorja. Če imate kakršne koli izkušnje s katero od teh izmenjav jo prosim delite v komentar oddelku spodaj.

Shapeshift - najhitrejši, najbolj zasebno in najbolj priročen izmenjavo

Shapeshiftwas ustanovljeno leta 2013, ki ga Erik Voorheesand dobila prvi krog financiranja le v letu 2015. Shapeshift ne pusti kupite crpytocurrnecy z fiat (tj dolarjev, evrov itd), ampak samo za hitro preklapljanje med cryptocurrencies.

Postopek je dokaj preprost:

  1. Izberete Crypto, ki ga želite zamenjati (tj pošiljanje)
  2. Izberete Crypto želite prejemati in vstavite ustrezno kripto naslov (na primer vaš ETH naslov)
  3. Shapeshift ustvarja naslov depozit za vas, ko deponira sredstva nova valuta bodo na svoji poti.

To je to. Brez e-pošte ali gesla. Ne dolgotrajen postopek prijave. Ni računov. Ni ponudbe in povpraševanja naročila. Ni trenja. In ne pošilja svoj denar, ki bo potekala na centralizirani borzi. Tukaj je kratek video dokazuje proces:

Majhne vloge so obdelani z nič potrditev. Večje vloge počakajte vsaj 1 potrditvi. Prikazana tečaj je točno tisto, kar bomo prejeli, minus samo provizija za rudar, ki ga zahteva omrežje. Tam je provizija ni izmenjava, ali pristojbina za storitve. Za celoten seznam rudarskih pristojbin si oglejte to stran.

Nisem še potrjeno, vendar se zdi, da je Shapeshift zaslužka podjetje off Diffrence med dejansko plačilo rudarske in fiksno rudarskih pristojbin pristojbina Shapeshift. Na primer, trenutni Bitcoin rudarska pristojbina je 0.003BTC, ki je okoli $ 7.8. Vendar pa se lahko prenese transakcijo prek omrežja s pristojbino veliko nižji transakcij.

Če greš skozi uporabniško preglede exchangeyou lahko vidimo, da je najpogostejša pritožba glede na čas, ki je potreben za transakcijo, da gredo skozi in visoke pristojbine. Vendar vedno uporabnik reviewswith zrno soli. Nekateri uporabnik ne poskušajo doseči na pomoč in so zapustili razočarani, v primeru, da so lahko relativno hitro rešiti s podporo za stranke.

Prav tako je vredno omeniti, da Shapeshift vam omogoča, da ostanejo popolnoma anonimni, saj ne zahteva nobene prijavite za njihove storitve.

Selitev na konkurenco - Changelly.

Changellyis izmenjavo cryptocurrency ki trdi, da ima "intuitiven vmesnik, najboljše menjalnih tečajev in varnih transakcij. Takse so rekli, da je 0,5%, in to je to, pika." Changelly je bila ustanovljena leta 2016 in v letu uspelo privabiti več kot 100.000 userswhich je zelo impresivno.

Changelly je bil ustanovljen z enakimi fantov, ki s sedežem MinerGate- rudarski bazen, ki vam omogoča, da se pridružijo druge rudarje iz celega sveta s pomočjo računalnika ali mobilnega telefona. Čeprav MinerGate je zelo priljubljena storitev Osebno imajo težave s podjetji, ki ne razkrije, kdo izvaja predstavo. Kot velja za Changelly in MinerGate.

Changelly ima res zelo mehek in intuitiven vmesnik. Od zaslužiti iti, da je jasno, koliko denarja boste porabili in koliko boste prejeli. Takse so jasno navedena tudi na strani posla, kot je prikazano spodaj.

Vendar pa, kot lahko vidite, za $ 2500, ki je trenutna cena za 1 Bitcoin na Bistamp sem dobil le 0,8357 Bitcoins. To se zdi kot več kot pristojbine za mene na 0,5%. Pod tečaju Changelly prikaže naslednje sporočilo:

"USD / tečaji EUR so nekoliko visoke zdaj, žal. Prosimo, da preverite cene pozorno pred plačilom."

Tako vsaj se zavedajo, da so kljub temu še vedno ne pojasni veliko razliko. Sem stik Changelly in vprašal o tem, očitno je to posledica dejstva, da se z uporabo storitev, 3. Stranka za Fiat Bitcoin nakupe, to pomeni, pristojbine na teh dejavnostih precej višje.

Če preverite drugih menjalnih tečajev, kot ETH ali LTC boste videli, da so cene v resnici bolj ali manj enako, kot bi jih našli na Poloniexor Shapeshift. V mnogih primerih boste tudi dobili boljši menjalni tečaj za Changellythan na Shapeshift.

Še ena stvar, da v mislih je, da za razliko od Shapeshift, morate e-poštni naslov, da bi izkoristili Changelly. Seveda lahko uporabite lažen, če je anonimnost pomembno, ampak to je nekaj, da razmisli.

Preverjanje iz drugih spletnih pregled Changelly sem našel samo to, da so ljudje complainingabout visoke menjalnih tečajev, pristojbin in dolgo časa transakcij.

Dodatne concernswere vprašanja o resnici Changelly lahko zahteva uporabnikom predložiti račune socialnih medijev, da preverijo njihovo identiteto poleg e-poštni račun. Vendar pa se ne zdi, kot to predstavlja prave ovire za nekoga, ki še vedno želi ostati anonimen.

Torej, kdo je zmagovalec?

Težko je reči, oba izmenjave zdi, da imajo dober izdelek, ampak tudi veliko jeznih uporabnikov. Predlagam, da se začne z uporabo zelo majhen znesek, ki ste ga pripravljeni tvegati, če gre kaj narobe, in poskušam obe izmenjav.

Če ste res v dobili najboljše možne mere ste verjetno bolje z uporabo tradicionalnih izmenjavo altcoin kot Poloniex ali Bittrex in kupite po posebnih cenah (tj ni tržna cena). To seveda bo trajalo več časa.

Na koncu se zdi, Changelly, da imajo boljše pristojbine, vendar Shapeshift je boljši ugled. Kot se zdi, da ni jasnega zmagovalca tokrat in izbira, kot vedno, je tvoje...

Če imate kakršne koli izkušnje s katero od teh izmenjav jo prosim delite v komentar oddelku spodaj.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled

Post Tacocoin

MinerGate pregled: Ali je to legit mining operacije?

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading Review

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)