Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Pregled Kraken - Ali je ta Bitcoin Exchange zanesljiv?

Kraken, s sedežem v San Franciscu v Kaliforniji, trdi, da je največja izmenjava Bitcoin v smislu obsega evra in likvidnosti. Deluje po Združenih državah (z izjemo New Yorku zaradi BitLicense) in Kanadi, kot tudi v Evropski uniji in na Japonskem.

Ustanovljeno Jesse Powellin 2011, je Kraken znan po svojih nizkih transakcijskih stroškov, široko paleto funkcij, in splošno varnost. Po stečaju nekdanjega izmenjavo Bitcoin Mt. Gox, platforma Kraken pomaga pri zahtevkih za predelavo.

V novembru 2017, CEO Jesse Powell opravičil za vprašanja Mori izmenjavo. Kraken je trudil za spopadanje s povečanjem povpraševanja po cryptocurrencies, zaradi česar uporabniki prejemajo veliko različnih sporočil o napakah, ki imajo težave z izmenjavo za predviden namen. Da bi bolje obravnavali s tem, izmenjava obljubil pomembno nadgradnjo za začetku decembra 2017.

Podpora valuta

Kraken sprejema naslednje Fiat valute:

 • Evrov (EUR)
 • Ameriški dolar (USD)
 • Kanadski dolar (CAD)
 • Britanski funt (GBP)
 • Japonski jen (JPY)

Depoziti in dvigi se lahko izvede preko SEPA, SWIFT in elektronskih prenosih. V skoraj vseh primerih, se lahko pričakuje, depoziti in dvigi vzeti 1-5 delovnih dni. Po mojih izkušnjah, se je povprečni depozit sprejeti čim manj kot 24 urah. Storitev je brezplačna za deponiranje večino sprejetih cryptocurrencies, vendar pa je provizija majhna nastavitev naslov v nekaj primerih.

V zvezi z fiat vlog, SEPA depoziti so brezplačni, kar Kraken še posebej priročno, če ste v Evropski uniji in lokacija ni na seznamu držav SEPA. Prenos bančno nakazilo od v ZDA stane $ 5 in 10 $, medtem ko stane 10 € ali 10 £ od zunaj Združenih držav Amerike.

V smislu cryptocurrencies, Kraken trenutno podpira 18 različnih kovancev:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BHC)
 • Dash (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum Klasična (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnosis (GNO)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (DO)
 • Melona (mio)
 • Prerok (Rep)
 • Vrvico (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Stellar lumnov (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Valovanje (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Podpora Država

Kraken je na voljo po vsem svetu, vendar pa so le dve jezikovne možnosti, ki so na voljo na spletni strani: angleški in japonski. Izmenjava lahko dostopate tudi preko aplikacije za iOS; Vendar pa ocene niso velika, in splošno mnenje je, da je nezanesljiv in ima preveč hroščev.

Pristojbine

Pristojbine Kraken so med najnižjimi vseh pomembnejših borzah v Bitcoin. Pristojbine, ki jih plača odvisna od liste računa (več o tem kasneje): višja je liste, več volumna lahko trgovanje z računom. Bolj kot količina ste trgovanje je nižje pristojbine. V vsaki trgovini, sta kupec in prodajalec zaračuna, pri čemer je kupec plačal več kot prodajalec. Feescan Kraken je v razponu od 0% do 0,26%, odvisno od računa listo in ali ste nakup ali prodajo.

Vrste računov

Ob odprtju računa, si oglejte razdelka za preverjanje, v katerem boste videli pet različnih vrst računa (na lestvici od 0 do 4). Kot smo se dotaknili v poglavju provizije je stopnja računa narekuje višino pristojbin boste plačali. Druga razlika med preverjanjem tiersis koliko boste lahko za deponiranje in umik v fiat in cryptocurrencies. Pričakujte ta znesek bistveno povečala, saj računa ravni povečuje.

Ne moreš narediti pologe ali dvige z osnovno Stopnja 0 računu. Vendar pa je potrebno samo zagotoviti osnovne podatke (ime in priimek, datum rojstva, državo bivanja in telefonsko številko), da bi dosegli raven 2, ki omogoča dnevno depozit $ 2,000 fiat na dan in 10.000 $ na mesec. Ni potrebna ID ali dokazilo o naslovu, dokler Tier 3. Stopnja 4 je potreben stik z ekipo za podporo, kot je to rezervirano za visoke vrednosti in računov pravnih oseb.

V mojem primeru je trajalo le nekaj minut, da se preverjene do Tier 2. Vendar pa je treba omeniti, da se lahko postopek traja dlje, če je potrebno ročno pregled. Stopnja 3 preverjanje običajno traja nekaj dni. Nekateri uporabniki so poročali Stopnja 3 zamude preverjanja, ko je še posebej težka pritok novih uporabnikov.

Pomoč strankam

Spletna stran ima obsežno podporo priročnik, ki zajema vse od preverjanje računa za trgovanje. V večini primerov, boste našli, kar iščete tam. Vendar pa je v primeru, da vam potrebujejo pomoč, se lahko vedno predloži podporo vozovnice. To je treba vedeti, da lahko podporo strankam Kraken je na počasno strani in lahko traja dni, da se odzove. Ni v živo možnost klepeta.

Javno mnenje in spletnih pregledi

Podobno kot pri vsakem cryptocurrency naložbo, to je dobra ideja, narediti nekaj raziskav, preden se izbere posebno izmenjavo Bitcoin. Splošno soglasje, na spletu je, da glavne prednosti Kraken je ležati v svojih nizkih provizij, napredne funkcije in močno varnost. Medtem ko ima Kraken zagotovo svoje prednosti, je sestavljen ogromno kritik v zadnjih monthsdue svoji nezmožnosti za obvladovanje povečanega prometa. Posodobitev sredi decembra 2017, se zdi, da so v veliki meri te težave odpravila. Druge kritike Kraken vključi svoj uporabniški vmesnik, ki ni najbolj začetnike.

Varnost

Kraken je zelo varno mesto zaradi svoje funkcije za preverjanje pristnosti v dveh korakih. Ta je na voljo ne le na račun prijavo, temveč tudi v procesu trgovanja in financiranja, ki zagotavlja dodatno varnost. Obstaja tudi možnost, da ustanovi glavni ključ za obnovitev gesla in pristnosti bypass na dva faktorja. Izboljšane varnostne funkcije vključujejo globalne nastavitve lockthat pomaga preprečiti podatke o računu (nastavitve računa, gesla, 2FA, itd), ne bi prirejen v primeru napada.

Zaključek

Na splošno, to je pošteno reči, da je Kraken možnost tudi vredno premisleka zaradi svojih odličnih varnostne značilnosti in nizkih transakcijskih stroškov. Vendar pa to ni najboljša možnost za začetnike zaradi njene vse bolj zapleten vmesnik. Še več, je potrebna previdnost, saj je Kraken postal zelo nezanesljiv v času pisanja, s napak zaradi česar je mesto skoraj neuporaben. Z malo sreče, bo to popravljeno z načrtovano posodobitvijo.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Katera je najboljša Bitcoin namizna denarnica?

Post Tacocoin

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Xapo pregled: 3 stvari, ki jih morate vedeti

Post Tacocoin

Bitcoin Trader pregled - Ali je 20% mesečna donosnost naložbe?

Post Tacocoin

Pregled binanciranja: Ali je zakonita kriptokultivna izmenjava?

Post Tacocoin

Spletno rudarjenje - pridobite svojo spletno stran preko uporabniških brskalnikov

Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov