Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Ali Coinbase zlorablja udeležence svojih referenčnih programov?

Naslednje mesto je na podlagi lastnih izkušenj, kot je delal kot Bitcoin podružnica v zadnjih dveh letih in pol.

To je s težkim srcem, da pišem ta članek, vendar je to predaleč. Ko se je podjetje z magnitudo Coinbase mu omogoča, da kljub temu, da želi delovati, je nekaj, kar imam za povedati.

Jaz upravljanje 99Bitcoins, blog za Bitcoin novince, ki ustvarja trajnostni poslovni model, s pomočjo Bitcoin napotitev programov (tj affiliate programov).

Kaj je napotitev Program Coinbase je?

Preprosto povedano, si poglejte ljudi, da Coinbase in če postanejo plačila strank dobiš provizijo za njihovo vložitev v. Program je bila približno za dolgo časa, vendar pa v zadnjem času provizije so se pojavili na $ 75per plačuje kupec od 5 $ je bilo v preteklost.

Rulesare kot sledi:

  • Kupci morajo podpisati do Coinbase s klikom napotitev povezavo
  • So morali kupiti vsaj 100 $ vredno BTC
  • Morajo biti iz enega od podprtih držav

Sliši se privlačno, kajne? No, ne tako hitro...

Moji rezultati z napotitev programa Coinbase je

Približno dva tedna nazaj, sem se odločila, da začne promo za bralce 99Bitcoins ". Vsak bralec, ki podpiše do Coinbase skozi mojo napotitev povezavo in kupi 100 $ v Bitcoins bo dobil 25 $ nazaj. Na ta način bi lahko v bistvu dobili Bitcoins na 25-odstotni popust.

Kot lahko vidite iz pripomb na delovno mesto, ki se je izkazala zelo dobro in vsi so bili srečni. No, mislim, da vsi razen Coinbase.

Na neki točki sem začel že e-pošte od ljudi, ki zahtevajo njihovo $ 25, vendar Coinbase nikoli poslala komisijo za njih. Na začetku sem mislil, da je to samo začasna napaka v mojem rešitvijo, vendar me videti v naših statistika za označevanje ljudi, da Coinbase.

Tukaj je tisto, kar sem našel:

Začel sem spodbujanje Coinbase januarja 2014. Sem vzel "vse poročilo čas napotitev" in odstranili vse račune, ki nikoli ne deponirana denarja za Coinbase. Torej od 2.134 vodi sem prinesel v zadnjih 20 mesecih, sem imel 563 nanašanja strankam, da sem iz.

269 ​​kupcev (47,77 odstotka) so bili odobreni za provizijo in 294 (52.23 odstotkov) accountswere označeni kot "niso upravičeni". Ogledate si lahko popolne podatke (osebne podatke odstraniti, seveda) v tej razpona stanja.

Torej, do sedaj, lahko rečemo, da je smiselno: za vsako upravičeno računa je neupravičen račun. Vendar pa sem se odločil, da si na zadnjih dveh mesecih napotnic, ker v tem času sem bila vožnja več in več prometa na Coinbase, in tako so se provizije znatno povečala. Zato je bilo smiselno le, da pogled na zadnjih dveh mesecih.

Med 1. Avgustom 2015 in 30. Septembra 2015, ko sem prinesel 647 interesentov, ki se pretvori v 157 plačilni strankam. Od teh vodi je bilo 30 (19,1 odstotka), odobren za provizije, in... Drumroll, prosim... 0,127 (80,9 odstotka), niso bili upravičeni. Torej, v bistvu, od petih plačilni strankam, ki jih prinašajo ti Coinbase dobil plačano le enega. In to, moji prijatelji, je zanič.

Kmalu zatem, ko uporabnik z imenom BitcoinKnowledge objavil followingon Reddit:

"V zadnjih 30 dneh sem poslal 1.893 klikov za posledico 659 prijav (102 niso upravičeni ?, 531 račun nepopolnih in 18 izplačili) izplačil napotitev ali 0,713 $ na klik. To ni nič v primerjavi s povprečno Google CPC $ 3.70 za "nakup Bitcoin" in 5,85 $ za "nakup Bitcoins". Če Coinbase bilo posnemanje (običajna praksa uporablja za vijak podružnice iz provizij) in namesto tega izplačujejo na 102 ", ki niso upravičene, nato CPC bi bilo $ 13.65, kar se zdi nenavadno visoka; prihodek na klik bi moralo biti okoli $ 8-9.

Kakorkoli, glede na kakovost prometa na straneh, kjer so ga ustvarjenih klikov je moj zaključek, da je partnerski program Coinbase, celo na 75 $ na uporabnika, močno underperformes druge možnosti. "

Ta uporabnik statistika kaže, bolj ali manj enake rezultate kot moje.

Poskus, da bi dobili nekaj odgovorov iz Coinbase

Seveda, sem začel odpiranje podporo vstopnice Coinbase za naše bralce, ki mi je posebej povedal, da so šli skozi proces in je želel svoje $ 25 popusta. Odzivi sem dobil so bile zamudo in primanjkuje ustreznih informacij.

Na primer, en predstavnik mi naslednje povedal:

Vendar pogoji Coinbase je za napotitev program nujno vsebovati naslednje podatke:

To je bilo mogoče spremeniti, ko je bila vozovnica rešen, saj sem obiskal samo stran pogoji teden in pol kasneje, ampak ko sem vprašal o tem pred dvema dnevoma sem še ni prejela odgovora od Coinbase.

V drugih vozovnic sem izdanih sem samo rekel, da je moja napotitev ni bila odobrena zaradi zasebnosti skrbi, da ne bi dodatno pojasnili, kar je zelo priročno.

Morda Coinbase ima napačni poslovni model?

Vsak program napotitev običajno temelji na predpostavki, da je provizija plača napotiteljem enaka ali manjša, da dolgotrajna vrednost prevzete stranke. Z drugimi besedami, Coinbase predpostavlja, da bo stranka, ki kupi $ 100 vredno Bitcoins verjetno dobili vsaj 75 $ dobička v podjetju na dolgi rok.

Vendar pa je v tem trenutku Bitcoin gospodarstvo je precej stagnira in ljudje ne kupujejo toliko BTC kot nekoč. Poleg tega Coinbase traja le eno odstotno provizijo od vsake transakcije, tako da se plačuje $ 75 do njihovih napotitelje, ko so kar samo 1 $ začeti s.

Ne bom ob predpostavki, da poznajo celotno sliko poslovnega modela Coinbase, ampak jaz vem, merila podružnica provizije, in na dan Coinbase napovedal, da so dvig provizije za $ 75 moja prva misel je bila "to ni trajnostno".

Najboljši scenarij, kar sem doživlja zdaj je zračnost vprašljive poslovne odločitve. V najslabšem primeru, to je namerno dejanje, da bi dobili ljudi, da spodbujajo Coinbase bolj agresivno brez plačila themfor svoje delo in skrivajo prikriti pojasnila.

UPDATE: Neverjetno dovolj, v času pisanja tega delovnem mestu, Reddit po pojavil kaže Coinbase je zmanjšala svoj affiliate provizije za 10 $. To je bilo storjeno, ne da bi posodobitev podružnic in mnogi so jezni nad tem "tiho" potezo.

Torej, kaj se je dejansko manjka iz programa Coinbase je?

Torej, tukaj so top tri stvari, ki menijo, bi bilo treba izboljšati napotitev programu Coinbase je:

  1. Daj podrobne statistične podatke o konverzije. Kot strokovni affiliate, če ne vem, zakaj me ne pridobivanje plačan za vodstvo nimam način optimizacije moj proces. Je bilo, ker ni položiti dovolj denarja? Je iz neupravičenih države? Ne pustite, da me ustreli v temi.
  2. Po drugi strani pa lahko Coinbase želeli iti na drugačen način - tako napotitev poroča anonimni. Ker oni niso pripravljeni zagotoviti vse informacije o vaših strank, zakaj ne le predstaviti jih kot "splošne uporabnike". Na ta način se lahko razkrije veliko več informacij in še vedno ohranjajo svoje stranke zasebnost. Ta metoda je splošno sprejet v celotni affiliate ekosistem. Ker ne vem, kdo je kupec, ki jih lahko dobavi skoraj neomejene informacije.
  3. Če vse drugo odpove, vsaj dobili posebno podružnica podporo rep, da obravnava vse napotitev podporne zahtevke - sedanji sistem podpore za Coinbase samo ne reši.
  4. Poskrbite, da posodobite vse podružnice na vsako spremembo, ki jih naredite za vaše pogoji uporabe. Nenehno.

Nekaj ​​upanja za prihodnost

Bitcoin ekosistem ni zelo podružnica / napotitev usmerjeni. To lahko vidite s številnimi drugimi podjetji, in ne samo Coinbase. Vendar moji upi so, da se bo v prihodnjih podjetij opazili prave vrednosti strokovnih podružnic in dodeliti ustrezne vire negovati odnose z njimi. Zaenkrat - če niste dobili želenih rezultatov iz napotitev programa Coinbase je, niste edini.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Pregledali smo Luno (prej BitX) Bitcoin Exchange in Wallet

Post Tacocoin

Kaj je Zenski protokol? November analiza ICO

Post Tacocoin

Pregled CEX.IO 2017 - Zakaj se uporabniki Reddit pritožujejo glede te Bitcoinove izmenjave?

Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?