Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Indacoin pregled - Ali je Legit Bitcoin Exchange?

Veliko ljudi, ki iščejo za nakup Bitcoins na najlažji možni način. Z drugimi besedami, ljudje ne marajo čakati na njihovo nakazilo je treba preveriti, ali iti skozi dolgotrajen identifikacijskega postopka. Indacoin poskuša izpolniti to potrebo natančno.

Indacoinwas ustanovljena leta 2014 in je bil od leta deluje vedno. Izmenjava sprejema le kreditne / debetne kartice (tako dolgo, kot so 3D Secure) ali Payza. Ko pridemo do kupite Bitcoins boste morali najprej izpolniti obrazec za plačilo (glej spodaj) in nato boste prejeli telefonski klic s 4-mestno PIN kodo za dokončanje posla.

Celoten postopek nakupa zdi zelo preprosta in do točke, vendar pa so 2 stvari, ki jih potrebujejo, da se zavedajo:

  1. Obstajajo stroge omejitve pri nakupu. Za prvo transakcijo ste omejeni na 100 $. Po 4 dneh meja gre do 200 $ in po 7 dneh 500 $.
  2. Takse so vključene v tečaju in so zelo visoke. Na primer o stopnji BTC na Bitstamp je $ 1.001,52 in $ 1.507,31 na Indacoin - To v bistvu pomeni, da si plačal okoli 50% več za to "brez težav" proces.

Osebno mislim, da je menjalni tečaj je previsoka in ne upravičuje čas shranjeno. Morda bi bilo vredno anonimnost. Anonimnost je mogoče doseči, če uporabljate predplačniške debetno kartico in začasno številko, Skype, da bi preverila svojo telefonsko številko. To številko bomo uporabili kasneje, da vas prepoznajo in ustrezno omejiti svoje nakupe.

Ko je račun odobren ni prihodnosti preverjanje potrebno tako dolgo, kot ga uporabljate isto e-pošto. Več kot 100 držav lahko kupite Bitcoins skozi Indacoin.

Indacoin navaja, da obdelavo nakup traja do 15 minut, vendar po več uporabnika reviewsof izmenjave lahko traja do 8 ur - zato ne upajte. Zdi se, da je prisotna skoraj takoj po polju klepet na dnu spletne strani za podporo. Vendar še nisem poskusil uporabiti podporo spletne strani osebno in nekateri uporabniki na spletu se pritožujejo nad počasnim odzivnim časom.

Vse v vsem Indacoin zdi, kot zakonit zameno pa slab način, da bi porabili svoj denar (to je najvišji tečaj sem videl vseh deviznih Bitcoin). Osebno sem uporabil izmenjavo nekajkrat in niso imeli nobenih težav. Predlagam, da uporabite Indacoin predvsem kot zadnja možnost zaradi deviznega tečaja ali če morate kupiti Bitcoins brez preverjanja identitete.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner pregled: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Ali je to vredno?

Post Tacocoin

Najboljši bitkoinski rudniški bazeni (pregled 5)

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

Sprememba proti ShapeShift - Instant kriptokurrency izmenjave

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Virwox pregled: Ali je Legit ali prevara?

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Best Dash Mining Hardware - Antminer D3 pregled

Post Tacocoin

Podarite darilo Bitcoin za božične daritve - Bitcoin Gift Ideas

Post Tacocoin

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 pregled - ni prepričan, da je vreden svojega denarja