Gemini Bitcoin Exchange pregled | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Gemini Bitcoin Exchange pregled

Gemini Bitcoin exchangewas jo slavni par dvojčkov, Cameron in Tyler Winklevoss snoval. Morda se jih spomnimo kot olimpijce, ki toži Mark Zuckerburg. Ampak danes, si je treba razmišljati o njih, kot lastniki skoraj 1% svetovnega Bitcoin, kot tudi zakonite izmenjave trgovanja poimenovali Gemini.

Ti ameriški bratje prinesel Gemini na svetu v letu 2015, in se uporabljajo zelo drugačen pristop k izgradnji cryptocurrency podjetje. S sedežem v New Yorku, pa je pot, ki je bila večina drugih obupno poskuša izogniti: ureditev. Pred začetkom izmenjave, je postala v celoti skladen in v celoti registrirana podjetja, in je potekala najvišje ravni obeh kapitalskih rezerv in skladno z bančnimi standardi.

V nadaljevanju Winklevii "še naprej prizadevati za izgradnjo izmenjavo svetovnega razreda digitalnih sredstev. Njihova osnovna filozofija v nemirni cryptocurrency svetu je vedno vprašati za dovoljenje, ne pa prositi za odpuščanje.

Jasno je, da je družba sama zasnovan tako, da ostanejo popolnoma zgoraj krovu na vsakem koraku poti. Veliko je zdaj videti kot eden izmed najbolj, če ne themost-legitimno trgovalnih platform na svetu.

Funkcionalnost

Platforma Gemini je zelo lepo oblikovan za povečanje zaupanja uporabnikov. Zdelo se mi je zelo enostavna za uporabo.

Čeprav ni opremljena s številnimi naprednimi funkcijami, ne zagotavlja nemoteno, hitro in odzivno izkušnjo. Izmenjava chugs skupaj lepo. Njegove stanja, naročila in cene v trenutku spremeni, tako da nikoli ne boste izgubili svoje mesto. Ta funkcija je pomembno, da se mi v vsakem zameno. V preteklosti sem bil uničen drugje počasi čas nalaganja in Dippy povezav.

Varnost-pametno, da zagotavlja funkcije, ki bi jih pričakovali, vključno s preverjanjem pristnosti dva faktorja, ki je nujna v vsakem finančnem računu. Na spletni strani pojasnjuje varnostne ukrepe na pregleden način, vključno s tehnikami hladilnic in Amazon Web Services. Ta preglednost je pomembno vedeti, še posebej, če delate z velikimi posli redno.

Podprti Valuta

  • Bitcoin
  • Eter
  • Ameriški dolar

Gemini je podprta valuta je izložba izmenjave, ki se gradi v počasnem, a močan način. Ker je to še vedno predvsem z blagovno znamko kot izmenjavo ZDA Bitcoin, ne obstaja širok spekter funkcionalnosti za crypto- ali fiat valute.

Uvedba ethereum tradingmay oznani počasno uvajanje drugih močnih valut v prihodnosti.

Ameriških dolarjev še vedno edini fiat valuta za depozite, umikov in trgovanje. Čeprav je izmenjava odpira na več držav, bodo Američani ugotovili, da je še posebej koristno, če je tako zaupanja vredne vloge pri bankah in dvige.

Velik bonus za Gemini je sposobnost za trgovino prave dolarjev. Nekateri izmenjave, kot so Bitfinex, nimajo neposrednega BTC-to-USD trgovanje, tako da boste morali uporabiti namesto privezi za "USDT". Dvojček je nadaljnji korak vezavo svoje poklici realno valuto. Na ta način boste lahko umik brez potrebe po cryptocurrency privezi je.

Pristojbine

Na prvi pogled se zdi, pristojbine Gemini je, da je nekoliko zapletena, vendar lahko dobili polno rundownhere.

Naslovi pravijo, da je večina ljudi, ki iščejo na pristojbino za kavo 0,25%, kot tudi oseba pripada provizija 0,25%. (To je približno industrijski standard.) Ti stroški se zmanjšajo, ko ste zadeli nekaterih poslov glasnost. Pristojbina za kavo se diskontirajo na 0% za nekatere količine, in pristojbina kupcu se bo zmanjšala za 0,15% po 10.000 Bitcoin. (Torej, če kupujete drago "Bitcoin pico, da te podatke v obravnavo.)

Depoziti ni s provizijami in dvigi dobrodošla dodatek k storitvi. Včasih je pravi strel v zobe, ko boste ugotovili, zahrbten umakne provizija označeni naprej.

Pomoč strankam

Dvojček podporo strankam je relativno generično za izmenjavo Bitcoin. Na voljo je v-depthFAQthat odgovori na najbolj žgoča vprašanja.

Posebna vprašanja se obravnavajo po e-pošti. Bral sem o hitrih odzivnih časov ekipe storitve za stranke, zato sem poslal povpraševanje za pogledat sam. Sem dobil odgovor v nekaj urah, kar je res prijeten. Z drugimi platformami, sem ponavadi zapustil čaka 2 ali 3 dni.

Bilo bi lepo, da bi lahko pokličete zastopnika, vendar telefonska podpora še vedno izmika industrijo Bitcoin (poleg nedavnih poskusov Coinbase je). Za večino izmenjav, da so začetne težave pri podpori strankam, saj se trudijo razširiti in držati korak s hitrim povpraševanja.

Javno mnenje / Online Komentarji

Zanimivo je, da preuči javno prevzeti izmenjavi Gemini. Nekaj ​​ocene uporabnikov obstajajo, in tam je gotovo ni poplava obsodbo. Osnova uporabnik ne ujema všeč Bitstampor Bittrexyet.

Dobro znana imena, ki stojijo za projektom res da ga pridih pristnosti. Za enega ali drugega razloga, veliko preveč lastniki šifrirnih podjetij zaščitile svoje identitete. To je velik odcep za mene kot potrošnika. Ker sta Winklevii zelo publicaly potisnil poslovanja in zgrajena predpisov, oni osvojili zaupanje ljudi. Večina uporabnikov izmenjavo glej Dvojčka kot najbolj zakonit platformi.

Zaključek: Je Gemini Good Exchange?

Dvojček je trdna izmenjava z zaupanja vredno podporo iz javnosti. Selitev denarja na trgih Bitcoin pomaga okrepiti izmenjavo, ki je bila v celoti operativna šele od leta 2016.

Vendar pa bi osebno rad videl bolj podpira valuto. Z Gemini, ni razpon altcoins za trgovino, ki bo dal veliko rednih trgovcev off.

Ampak, če iščete kraj za trgovino Bitcoin in etra z zaupanjem, potem ne bo kaj narobe z Gemini.

Sorodne novice


Post Tacocoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStampu - kam bi morali kupiti Bitcoins?

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

HitBTC pregledal: Ali je Next Big Exchange?

Post Tacocoin

Bitseed pregled - Plug & Play polno bitcoin vozlišče

Post Tacocoin

Rudarstvo proti nakupu bitkoinov - Kje boš dobil 10 kilogramov?

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Moja BTCJamova naložba je pravkar prinesla prepad

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Antminer T9 proti Antminerju S9 - Kdo je najboljši Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Electrum Wallet pregleduje: Osebne in Reddit preglede

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o