Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Pregled GDAX - napredna izmenjava Coinbase, kako dobra je?

Globalni Digital Asset Exchange, lepo skrajšano GDAX, je eden izmed najbolj znanih Bitcoin in trgovskih cryptocurrency borzah po svetu. Platforma je namenjena bolj izkušenim uporabnikom in poklicnimi trgovci, ampak kaj prednosti in slabosti pa so ga primerjali svoje konkurente, kot Krakenor Gemini?

Pri tem pregledu, boste izvedeli o funkcijah družba ponuja, kako se izvaja, in ali ustreza vašim cryptocurrency potrebam.

GDAX Pregled podjetja

GDAX gradi Zvezdno ugled, kot smo gledali rast cryptocurrencies pospeši v javni zavesti. Vse več vlagateljev, ki prihajajo na trg, in to je pomembno razumeti razlike v platform na voljo.

Če razmišljate GDAX, ste verjetno že imate nekaj Bitcoin in morda drugih digitalnih sredstev. To je napredna trgovalna platforma, ki je namenjena resnim trgovcem.

Če ste že uporabnik na Coinbaseand želijo razširiti svoje trgovinske zmogljivosti, potem deluje na platformi bo preprosta poslastica za vas.

GDAX je v lasti istega podjetja kot Coinbase in deluje kot platforma sestra trgovanja. Podjetje ima sedež v San Franciscu in je bil v uporabi od leta 2012, tako da pozna svojo pot okoli trgih šifrirnih.

Lastniki Coinbase račun lahko uporabite isti račun, da se prijavite v GDAX in skoraj takoj začnete trgovati. Boste morali premakniti sredstev iz ene denarnice v drugo, vendar lepota cryptocurrency omogoča, da na cinch.

Seveda, vam ni treba biti Coinbase stranka za delo na izmenjavi. Če iščete premakniti platforme za trgovanje, potem vam bo zelo zadovoljen z GDAX je madež oblikovanje in podporo večji valuta.

GDAX Valuta Podpora

GDAX zagotavlja dostojno pokritost večjih cryptocurrencies in fiat valute. Bitcoin, Ethereum in Litecoinare vse na voljo za trgovanje na trgu. Lahko depozit in delati v kateri koli od teh cryptos, skupaj z ameriških dolarjih, evrih in britanskih funtov.

Lahko trgovino Bitcoin z vsemi tremi možnostmi fiat, medtem ko se Ethereum in Litecoin kom lahko izvede z dolarjev, evrov in Bitcoin. To bi lahko bilo malo neprijetno za britanske uporabnike-čeprav bo večina evropskih izmenjav deluje v evrih namesto funtov.

To je privlačna, da se Ethereum in Litecoin lahko trguje z fiat valute. Pogosto se zdi, da je pridobitev teh cryptos zahteva, da preživijo Bitcoin, in morda ne boste želeli začeti tamkajšnje naložbe Bitcoin s cene gibljejo navzgor.

Podpora GDAX Država

Platforma je izmenjava po vsem svetu trgovanja, tako da seveda ima zelo dostojno delovanje po vsem svetu. Izbor podpore valute zaradi česar je še posebej privlačna za uporabnike, Združene države Amerike, Evrope, in Združeno kraljestvo. Avstralija in Singapur so podprti za trgovanje, vendar ne v njihovih fiat valutah; uporabniki iz teh območij lahko za uporabo različnih valutnih parov. Celoten seznam je na voljo tukaj.

GDAX Pristojbine

Trgovanje pristojbine GDAX so bistveno nižje od tistih, ki jih boste našli na Coinbase. Dejstvo, da Coinbase predstavlja delo na GDAX je zelo priročen za vsakega uporabnika, ki želi zmanjšati stroške.

Kot pri večini borz, bančno nakazilo je potrebno, ali lahko deponira kripto sredstva neposredno v vročo denarnico GDAX. Ko so sredstva na voljo, trgovanje mere razlikujejo od 0,1% na 0,25%. To je ogromen prihranek v primerjavi z možnostjo, kot Coinbase, kjer bi se ti plačilni navzgor 4% za nakupe s kreditnimi karticami.

Celotno informacije o pristojbinah, ki je na voljo tukaj.

GDAX Pomoč uporabnikom

Podpora strankam je spremenljivka po cryptocurrency industriji, z veliko poročanja slabih izkušenj in drugih zvenečih sireno uspeha. GDAX ne dostojno delo na tem področju; čeprav je kot pri večini spletnih strani, vam svetujemo, da se obrnete na ekipo preko e-pošte. Boste na splošno dobili odgovor v 24-72 urah, odvisno od vaše vprašanje.

Pomoč oddelek GDAX se je lepo urejeni in ima zadostno količino informacij. To lahko po korakih, da se gibljejo na GDAX iz Coinbase, in to tudi, kako do vodnikov in odgovori.


splošno, GDAX izpolnjuje pričakovanja na tem področju, ne da bi bili sveti luč v industriji. Vendar, ker je to isto podjetje, ki je odgovorno za podporo Coinbase je, da lahko nekatere kolcanje tu in tam (

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled: Coinmama - Ali je 100% legit?

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Pregled Bitconnect: Ali je Legit?

Post Tacocoin

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Post Tacocoin

Litecoin LTC robot pregled - nepristranski, 100% pravi podatki

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

Tukaj so najboljši Bitcoin Hardware Wallet za leto 2018

Post Tacocoin

Pregled: Paxful proti lokalnim Bitcoins

Post Tacocoin

Antminer S9 pregled - 6 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Post Tacocoin

Iščete alternativo Bitcoin? Tukaj je 6 kovancev, ki jih je treba upoštevati

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Denarnice za iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange pregled