Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Coinmama proti Coinbase - kupi Bitcoin 150 dolarjev z Mojo kreditno kartico

Podjetji sta že skoraj 4 leta in so že precej ugled. Pregledal sem Coinmamaand tudi Coinbaseon več priložnosti, vendar še nisem neposredno primerjati dva.

Danes želim, da ne samo to.

Bom videl, kako daleč bo 150 $ iti, če kupite Bitcoins s kreditno kartico na eno izmed teh borz. Razlog, da sem izbrala 150 $, ker to je znesek, ki ga lahko kupite Bitcoins brez preverjanja na Coinmama in to je tudi tedenska omejitev za takojšen nakup na Coinbase.

Avgust 2017 Update: Coinbase Zdaj pa si kupiti do 500 $ na teden. Coinmama sedaj zahteva preverjanje celo pod 150 $.

Države sprejeta

Coinbase 

# 8211; trenutno več uglednih izmenjave Bitcoin sprejema stranke od 33 countriesaround svet.

Coinmama - Sprejema kupcev po vsem svetu razen nekaterih visoko rizičnih držav. Če živite v ZDA pa Coinmama je na voljo samo v teh državah: California, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Massachusetts, Michigan, Montana, New Mexico, North Carolina, Pennsylvania, Južna Karolina, Tennessee in Texas.

Postopek preverjanja

Coinbase

# 8211; Za nakup Bitcoins z vami kreditno kartico na Coinbase morate:

  • Dobava ID fotografije za preverjanje
  • Preverite dve majhni stroški, ki jih Coinbase na kartico

Preverjanje fotografija id je avtomatiziran proces in se lahko konča razmeroma hitro, saj je dejal, da so nekateri uporabniki težave z njo. Tudi mini dajatve na vaši kreditni kartici lahko včasih traja nekaj dni, da se pokažejo na vaše stanje kreditnih kartic. Če povzamem, se ne zdi, da boste lahko dobili svoje Bitcoins takoj, če je to prvič, ko kupujete na Coinbase.

Coinmama

# 8211; Če kupujete do $ 150 vredno Bitcoins vam ni treba naložiti vse dokumente za preverjanje. Vendar pa boste morali navesti fizični naslov in preverite svoj e-poštni naslov. Torej postopek na Coinmama je veliko hitrejši in bo trajalo približno 1 uro.

Pristojbine

Coinbase - odvisno od tega, kje živite Coinbase zaračunava storitve (3,99%). To pomeni, da so 150 $ učinkovito samo $ 144,15.

Coinmama

# 8211; Na voljo je s kreditno kartico provizija za obdelavo 5%, ki se zaračuna Simplex, družba ravnanje transakcije s kreditnimi karticami za Coinmama. To pomeni, da je 150 $ učinkovito $ 142,5.

Menjalni tečaj

To je verjetno največja razlika od vseh. V času pisanja tega delovnega mesta je menjalni tečaj za Coinbase je 770 $ za 1 BTC, na Coinmama na drugi strani pa je 855 $, to je 11% več !!

Torej, medtem ko je 150 $ na Coinbase bodo dobili 0.18720779BTC, na Coinmama bodo dobili le 0.16666667BTC.

Podpora

V zadnjih nekaj letih sem slišal pritožb glede podpore iz obeh podjetij, vendar lahko rečem, z izkušnjami iz prve roke, da je podpora Coinbase je res tako slabo, kot je dobil. Boste prejeli odgovor v roku 3 dni, pa še takrat bo verjetno nekaj pločevinkah odgovor brez sklicevanja na vašem konkretnem primeru. Za več informacij o mojih izkušnjah z Coinbase preberite post.With Coinmama mi je uspelo, da se moja vprašanja rešena pravočasno.

Sodba - Coinbase ali Coinmama?

Mislim, da ni ravno odgovor za to, saj imata obe družbi svoje močne obleke in slabosti. Na koncu pa izvira na tisto, kar najbolj cenite.

Če iščete hiter transakcijo brez potrebe, da preveri svojo identiteto in za majhne zneske denarja, potem pa sem šel z Coinmama. Če na drugi strani, vrednost za denar je najbolj pomemben vidik, bi šel z Coinbase. Obe podjetji sta bili okoli dovolj dolgo, da dokažejo, da so tukaj, da ostanejo, klic je vaša.

Eno končno (in zelo pomembna) stvar. Če cenite svojo zasebnost bom definitivno izogibaj Coinbase. Družba, ki je znano, za sledenje uporabnikov sredstev in tudi prepoved račune, če mislijo, da je sklad, ki se uporabljajo za dvomljive namene. Ti lahko

Sorodne novice


Post Tacocoin

Pregled za Coinomi - mobilna denarnica za več kriptokutentov

Post Tacocoin

December analiza ICO - pregled NAGA

Post Tacocoin

Bitcoin kazino pregled - 5 najboljših spletnih mest za Bitcoin Igre na srečo

Post Tacocoin

Moj novi najboljši Bitcoin in altcoin Denarnica - pregled Exodus Wallet

Post Tacocoin

Pregled Billion Coin (TBC) - Kako prevara greva

Post Tacocoin

Bitcoin proti Ethereum: primerjava kriptokultnosti

Post Tacocoin

BTC robot pregled - je to prevara? Dejanski rezultati uporabnikov bitke

Post Tacocoin

Pregled Bitfinexa: največji svetovni trg po obsegu

Post Tacocoin

Pregled AvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

BTCJam pregledal - Moje osebne izkušnje in ocene uporabnikov Reddit

Post Tacocoin

Ledger Wallet je pregledal 80 uporabnikov Reddit (brez promocijske kode)

Post Tacocoin

Bittrex pregled - ena ključna težava morate vedeti o