Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

Coinbase proti Circle - Poskusil z obema $ 500 Tukaj sem našel

POMEMBNO: Od 7. Decembra 2016 krog ne dopušča možnost nakupa ali prodaje Bitcoins prek svojih storitev. Ti so zdaj navaja vsem svojim strankam toCoinbase.

Najbolj opazna razlika med Coinbaseand kroga so transakcijskih stroškov. Krog določa:

 »Saj ne bi bilo treba plačati pristojbine za uporabo svoj denar. Mi ne zaračuna pristojbine ko pretvorite sredstev ali iz Bitcoin s povezanim bančnim računom, ko shranite Bitcoin, ali za Bitcoin transakcije"

Dejansko, ko kupite Bitcoins s krogcem ne boste plačali pristojbino, vendar se zdi, da je krog $ 500 ne pridejo gor kot 500 $ vredno Bitcoins. Razlog za to je več razlogov:

  • Tam je provizija za obdelavo kreditne kartice, ki se uporablja pri nakupu svoje Bitcoins s kreditno kartico prek kroga. Od kar sem videl to dodaja do 2,9%, kar ni ravno zanemarljiva.
  •  Zdi se, da krog ne more jamčiti za menjalni tečaj v času oddaje naročila (za razliko od Coinbase). To lahko povzroči razlike v tem, koliko ste plačali (najprej našel to vprašanje na Reddit).

Coinbase na drugi strani stroški 1% provizijo fiksno transakcije ne glede na to, na kakšen način boste uporabili in pristojbina 0,15 $ za ACH depozite plačila. Ti stroški so zelo nizke v primerjavi z drugimi alternativami tam zunaj, ki vam omogočajo, da nakup Bitcoins.

Krog je najlažji nakup postopek sem videl do zdaj

Do danes sem kupil Bitcoins s skoraj 10 različnih borzah. Ne verjamem, da sem kdaj naletel na spletno stran, ki je tako intuitiven kot Krog je. Preprosta zasnova in mehek animacija, da je privlačna in enostaven za uporabo za še ne tech zdrava pamet uporabnikov.

Toda pravi "čarobni trenutek," izhaja iz sposobnosti za nakup Bitcoin s kreditno kartico v 2 minutah nastavitvijo računa. Večina spletnih strani zahtevajo neke vrste začetnega preverjanja in do danes je postopek nakupa Bitcoins s kreditno cardwas precej zapletene. To traja približno 2 minuti za dokončanje procesa s krogom in sem pripravljen dodatno plačati za to.

Coinbase je tudi naredil veliko delo na njihovi spletni strani, vendar je postopek nekoliko dolgotrajen in lahko obrabijo. Glavno vprašanje pa je dejstvo, da boste morali potrditi svoj zadnji račun in včasih to lahko traja dan ali dva.

Coinbase ima nekaj ribica dogaja.

Ker 99Bitcoins ukvarja z veliko ljudi, ki kupujejo svoj prvi Bitcoin sem opazil nekaj čudnega dogaja v zadnjem času. Večkrat sem prišel e-pošto od ljudi, ki trdijo, da dajo naročila na Coinbase in dobil preklicana trdijo, da je njihov račun v "visoko tveganje". Nenavadno je vse te odpovedi je zgodilo, ko je cena Bitcoin šel drastično.

Tukaj je primer takega postopka, ki je povzročila zamudo nakupa za uporabnika. Eden od uporabnikov je bil tako jezen, da je šel ven in naredil spletno stran, imenovano Coinbase goljufijam, ta spletne strani kaže prave žive primere Coinbase preklic naročila, ko jim koristi zaradi sprememb v ceni Bitcoin.

Ne morem reči, da sem doživela takšne težave s Coinbase sam, vendar se mi zdi, da sem slišal o tovrstnih zgodb tolikokrat, da je verjetno nekaj resnice v njem.

Oba mobilne aplikacije veliko dela, podpora je tudi v redu

Oba krog je in Coinbase je aplikacija za mobilne naprave so zelo intuitiven in enostaven za uporabo. Ob dejal, da krog ne veliko boljše delo pri ustvarjanju prijetno izkušnjo (tako kot njihovi spletni strani). V času, ko sem potreboval podporo Coinbase in krog se tako zdi, da so se odzvali pravočasno in dobila moja vprašanja odgovoril.

Če kupite $ 500 vredno Bitcoin tukaj je, kaj boste dobili

Če ste porabili 500 $ z Coinbase na današnjem tečaju bi dobili 1.3103BTC (vse takse vključene). Če greste s krogcem želite prejemati 1.2782BTC. To se morda zdi, da je krog precej dražji od Coinbase, vendar je treba poudariti, da sem izmeriti način Coinbase je plačilno ACH z metodo Circle kreditno kartico (ker nimam ameriški kreditno kartico, ki Coinbase sprejema).

To pomeni, da z Coinbase boste dobili kovanca 2-4 dni po tem, ko ste naredili nakup in s krogcem ga boste dobili takoj - tako da mislim, da je treba ugotoviti, če 0.0321BTC je vredno čakati 2 dni (~ grobem $ 11 na današnjem tečaju).

Krog je zmagovalec z nosom v moji knjigi

Ko je vse povedano in storjeno, sem raje Krog za Coinbase. Njihova elegantna oblika, enostavna uporaba in strele hitro dostavo transakcij ustvari resnično "čarobni trenutek" za mene. Prav tako ne moti plačuje več pristojbine za to izjemno izkušnjo. Če ste vse o varčevanju v čim večji meri, kot Coinbaseis verjetno je pot, če pa želite, da bi se izognili težav izbere krog.

Sorodne novice


Post Tacocoin

2017 najboljših Bitcoin denarnic za mobilno napravo Android

Post Tacocoin

Pregled in analiza omrežja Bitclub

Post Tacocoin

TREZOR proti LEDGER - Hands On Hardware Denetni pregled

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet pregled - to je dejansko Cool Wallet

Post Tacocoin

Najboljša eterična denarnica (posodobitev leta 2018) - 5 pregledanih možnosti

Post Tacocoin

Bitcoin Pipa WordPress Plugin z 99Bitcoins

Post Tacocoin

Pregled storitve GreenAddress.it

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetne kartice Primerjane in pregledane (2018)

Post Tacocoin

Od TREZOR do LastPASS: pregled najboljših vodnikov za gesla 2017

Post Tacocoin

Najboljše Bitcoin Ad Networks pregledali

Post Tacocoin

Bittamp pregled: Ali je najcenejša Exchange za nakup Bitcoin?

Post Tacocoin

Najboljša Litecoin rudarska strojna oprema - Antminer L3 Scrypt Miner pregled